2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bebeğim son 3-4 haftadır bazen uyurken bazem uyanıkken birden şiddetli ağlamaya başlıyor birşey yokken. Hemen kucağıma alıp sakinleştiriyorum, kısa süre sonra normale dönüyor. Birkaç günde bir oluyor. Normal ağlamalar oluyor muhakkak ama bu ağlama birden başlayan şiddetli bir ağlama, korkutuyor. Benzer durum yaşayan var mıdır

Rabbim yardimciniz olsun canim senin de bebeginin de. Sebep olan hangi gida bulunsaydi biran önce de rahatlasaydi şu yavrucak. Mamayi bi sekilde yemesi lazim en azindan vitaminleri ordan alir meme mama giderdiniz ama nasil alir bu konuda doktorlar herhangi bi oneride bulunmuyolar mi

Gaz sancisi mi vuruyo birden acaba aklima ilk gelen bu oldu

Bebek için canım kendim için bende kullanamadım hem hamilelik hem gebelikte hemoroidim azıyor kan ilacı kullanınca
Sen bu ilacı bebek için mi kullanıyorsun eğer öyleyse kabız yaptı mı bebeği

Bebek için canım kendim için bende kullanamadım hem hamilelik hem gebelikte hemoroidim azıyor kan ilacı kullanınca
Sen bu ilacı bebek için mi kullanıyorsun eğer öyleyse kabız yaptı mı bebeği
Evet bebek için kullanıyorum canım damla formunda, daha iki gün verdim, bugün kaka yaptı sorun yoktu ama erken daha anlamak için sanki.

Gaz sancisi mi vuruyo birden acaba aklima ilk gelen bu oldu
Benim de ilk aklıma o geldi ama sonrasında hemen normale dönüyor gaz belirtisi kalmıyor. Bir de gaz genelde gece ya da sabah oluyor uykudayken, ıkınıyor, kafayı sağa sola çeviriyor ama ağlamıyor. Acaba korkuyor falan mı birşeyden

Benimde ilk defa bugün oldu bikaç kez.
Annemin yorumu: Melekler ağlatıyor.
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Melekler niye ağlatsın bebeği diyorum sen inanma diyor

Çok şükür diyeyim o zaman kakası bazen mukuslu da oluyor ama sürekli değil arada. Siz de maşallah iyi dayanıyorsunuz inşallah en kısa zamanda bütün nimetlere kavuşursunuz

Desinler istediklerini siz dik dursaydınız zorla yapamazlar neticede. Bana da neden istemediğimi sordular cevabını verince aşı ret formu doldurttular bitti .

Bunu bize de dediler panik oldum gittim eko çektirdim bişi çıkmadı doktorlar aslında her bebeğe eko yapılması için aileleri biraz telaşlandırıp teşvik ediyorlar

Bilemedim ki canim ruya goruyosa belki olabilir

Canım benimki genelde gazliysa öyle yapıyor sonrasında çıkartınca normale donuyo ben yardımci oluyorum sağa yatiyosa sola çeviriyorum direk gerilmesiyle gazı cikiyor dogdugundan beri duz yatirmiyorum ellerinden dolayı hemen uyanıyor sardirmadigi için. Ağlama meselesine gelirsek de şuan yeni keşfetme aşamasında olduğundan elleri bile yabancı bı cisim olarak algilanirmis benimki genelde birden ellerini oynatiyo ve korktuğu için direk agliyo çok çabuk sakinlesiyo gözlemle muhtemelen bunun içindir

Dogum yaptığım hastane farklıydı canim yani bebeğimi gören bu 3. Doktor. Ama bu dr 2
Kez gördü. Rahatsızlığı belli eden hiçbir huzurlugu olmadigi için hamd olsun benim de içim rahat Allahin izni ile bakalım kısa sürede gecer insallah.
Yani onu diyorum ya belli olmuyor bu minnoslara ay kontrolleri onemli bu yüzden

Bir harika hafta daha :)

Bunu bize de dediler panik oldum gittim eko çektirdim bişi çıkmadı doktorlar aslında her bebeğe eko yapılması için aileleri biraz telaşlandırıp teşvik ediyorlar
Once Allah'a emanetler sonra drma güvenim sonsuz kızımın da dr ayni zamanda. Zaten suan eko gerek gormedi geçmezse 6. Ayda çekeriz dedi.
Cok sukur birsey çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…