Maşallah tombiğine canımBugun yani dün:) 3 aylık kontrolüne gittik boy kilo masallah gayet iyi tombisimin
Rota aşısını olduk ilk doz yani içtik ates yapabilir dedi ama sukur olmadi.
Tek gözde capaklanma vardi bu capaklanma enfeksiyon yapmış damla verdi ve 5 gun kullanacağız geçmezse goz dr goruneceğiz. yine masaja devam.
Bir de arkadaşlar ilk aylar onemli diyoruz ya bakin sebebi oğlum dogum sonrasi 2 kez dr muayenesi oldu denmedi. İlk ay dr muayenesi oldu denmedi. 2. Ay ben gitmedim çünkü çok şükür bir sıkıntı görmedim. Bu ay kontrolde dr dedi ki kalpte kucuk bir ufurum var
Inslalah geçicidir 6. Aya kadar geçmezse eko çekileceğiz.
Saglicakla büyüsün yavrularımız insallah ❤
Valla işlemedi heralde kakasi gayet sarı idiHelal olsun ne demekEn çok ispanakta pestisit olduğu haberi yapılmıştı geçen kış, hatta istanbulda bir cok zehirlenme vakasi olmuştu. Ama her ispanakta ayni miktar pestisit var diye bir sey yok tabi. Bakın bakalim sizin delikanliya dokunacak mi. Gerci grubun en çok uyuyan idol bebeği olarak pestisit de işlemez bence bu delikanlıya Öpüyorum tombul ayaklarından onu
Ben de 3 4 doktor gezdim canim sadece mukusu doktorlar onemsemiyor. Benim gittiklerim de oyle dedi hatta ben diyet yapayim dedigimde biz kan gorduklerimizde diyet yaptiriyorz dedi ama ben yine de diyete soktum kendimi. Mukus cok fazla cunku sen probiyotik vermedigin her gun mukus goruyo musun yoksa ara ara mi oluyorValla işlemedi heralde kakasi gayet sarı idibide sey soracam size enes arasin kakasinda mukus var dedim ya alerjiden suphelendim doktora da ısrarlı alerjiden bahsettim ama başka belirti olmadığı için hiç üstünde durmadı bağırsak düzenleyici verdi ve kullanınca gözle görülür şekilde oğlumun kakasi düzeldi. Probiyotigi kullanmayınca yine kakasi sümüksü ölüp değişik oluyo
Her gün prebiyotik veriyorum ben canım vermediğim gün bazen oluyo bazen olmuyo. Ben de her gün düzenli vermeye calisiyirumBen de 3 4 doktor gezdim canim sadece mukusu doktorlar onemsemiyor. Benim gittiklerim de oyle dedi hatta ben diyet yapayim dedigimde biz kan gorduklerimizde diyet yaptiriyorz dedi ama ben yine de diyete soktum kendimi. Mukus cok fazla cunku sen probiyotik vermedigin her gun mukus goruyo musun yoksa ara ara mi oluyor
Prebiyotik ne veriyorsunuz acaba?Her gün prebiyotik veriyorum ben canım vermediğim gün bazen oluyo bazen olmuyo. Ben de her gün düzenli vermeye calisiyirum
Mukuslu kakaya rağmen uyuyan bir bebekValla işlemedi heralde kakasi gayet sarı idibide sey soracam size enes arasin kakasinda mukus var dedim ya alerjiden suphelendim doktora da ısrarlı alerjiden bahsettim ama başka belirti olmadığı için hiç üstünde durmadı bağırsak düzenleyici verdi ve kullanınca gözle görülür şekilde oğlumun kakasi düzeldi. Probiyotigi kullanmayınca yine kakasi sümüksü ölüp değişik oluyo
Evet canım ilk dozunu yaptırdık biz.Kızlar merhaba menenjit asisini yaptırdınız mi
Bende kararsiz kaldım ilk kizimda hiç dr söylememişti yaptirmamistim simdi de bilemedim hala düşünüyorumEvet canım ilk dozunu yaptırdık biz.
Biz maflor kullanıyoruz hergünMukuslu kakaya rağmen uyuyan bir bebekMaşallah
Probiyotik içeriğiniz temizse düzenli kullanın o halde. Demek ki kakasındaki mukus bağırsak hazımsızlığından kaynaklanıyordu. Kullandığınız probiyotik üründe hangi bakteriler var, rica etsem kutusundan bakıp yazabilir misiniz?
Yaptirdik bizKızlar merhaba menenjit asisini yaptırdınız mi
Forbiome diye bi probiyotik yeşil kutuluMukuslu kakaya rağmen uyuyan bir bebekMaşallah
Probiyotik içeriğiniz temizse düzenli kullanın o halde. Demek ki kakasındaki mukus bağırsak hazımsızlığından kaynaklanıyordu. Kullandığınız probiyotik üründe hangi bakteriler var, rica etsem kutusundan bakıp yazabilir misiniz?
Idrar nasılBebeğimin ateşi sık sık 37.5 oluyor gündüz huzursuz uykular kısa kısa, hastalık belirtisi yok. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ? Yaşayan var mı ? Kakayı sık yapıyor bu aralar ama mukus yok rengi iyi bugün birsz kokulu sanki
Sizin damla da E Enesra54 gibi lactobacillus rhamnosus diye bir bakteri içeriyor. Onunki bir de farklı olarak bifidobacterium animalis içeriyor. Bu bakterilerin işlevlerine de bir bakmak lazım ama ben karara varana kadar benim oğlan büyür zatenBiz maflor kullanıyoruz hergün
Ama arada mukus oluyor canlı LLG hücresi içerir yazıyor
Baya yapıyorIdrar nasıl
Bugün aşırı huzursuz bebeğim kucağımdan indiremiyorum. Bende dün ıspanak yedimSizin damla da E Enesra54 gibi lactobacillus rhamnosus diye bir bakteri içeriyor. Onunki bir de farklı olarak bifidobacterium animalis içeriyor. Bu bakterilerin işlevlerine de bir bakmak lazım ama ben karara varana kadar benim oğlan büyür zaten
Sizde damlaya ragmen mukus oluyorsa yediğiniz dokunuyordur muhtemelen.
Bizde de ayni biz de 3 ayi bitirdik bugun, doktora sordum normal dedi salya artisi disler olustugu icin. Hemen cikmaz disler ama baslangic salyayla oluyormusKızlar merhaba oğlum4.aya girdi son iki haftadır çok salyası akıyor erken diş çıkarma ihtimali varmı herşeyi ağzına götürüyor bu şekilde olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?