• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bugun yani dün:) 3 aylık kontrolüne gittik boy kilo masallah gayet iyi tombisimin 🧿😍
Rota aşısını olduk ilk doz yani içtik ates yapabilir dedi ama sukur olmadi.
Tek gözde capaklanma vardi bu capaklanma enfeksiyon yapmış damla verdi ve 5 gun kullanacağız geçmezse goz dr goruneceğiz. yine masaja devam.
Bir de arkadaşlar ilk aylar onemli diyoruz ya bakin sebebi oğlum dogum sonrasi 2 kez dr muayenesi oldu denmedi. İlk ay dr muayenesi oldu denmedi. 2. Ay ben gitmedim çünkü çok şükür bir sıkıntı görmedim. Bu ay kontrolde dr dedi ki kalpte kucuk bir ufurum var :KK43:
Inslalah geçicidir 6. Aya kadar geçmezse eko çekileceğiz.
Saglicakla büyüsün yavrularımız insallah ❤
Maşallah tombiğine canım 🧿
Allah allah aynı doktora mı gidiyorsun canım? Neden önceli kontrollerde fark etmemiş ? 1 yaşa kadar sürebiliyor görümcemin kızında vardı seninki de geçecektir Allah ın izniyle Ben de bazen farklı bir doktora mı gitsem diyorum. Doktor ne desem olumlu konuşuyor herşey normal olağan 🙈 ikinci bir göz mü görse diyorum annelik böyle birşey işte olumlu konuşsalar ayrı olumsuz konuşsalar ayrı dert.

Helal olsun ne demek 🌷 En çok ispanakta pestisit olduğu haberi yapılmıştı geçen kış, hatta istanbulda bir cok zehirlenme vakasi olmuştu. Ama her ispanakta ayni miktar pestisit var diye bir sey yok tabi. Bakın bakalim sizin delikanliya dokunacak mi. Gerci grubun en çok uyuyan idol bebeği olarak pestisit de işlemez bence bu delikanlıya 😁 Öpüyorum tombul ayaklarından onu 🌱
Valla işlemedi heralde kakasi gayet sarı idi 😂 bide sey soracam size enes arasin kakasinda mukus var dedim ya alerjiden suphelendim doktora da ısrarlı alerjiden bahsettim ama başka belirti olmadığı için hiç üstünde durmadı bağırsak düzenleyici verdi ve kullanınca gözle görülür şekilde oğlumun kakasi düzeldi. Probiyotigi kullanmayınca yine kakasi sümüksü ölüp değişik oluyo

Valla işlemedi heralde kakasi gayet sarı idi 😂 bide sey soracam size enes arasin kakasinda mukus var dedim ya alerjiden suphelendim doktora da ısrarlı alerjiden bahsettim ama başka belirti olmadığı için hiç üstünde durmadı bağırsak düzenleyici verdi ve kullanınca gözle görülür şekilde oğlumun kakasi düzeldi. Probiyotigi kullanmayınca yine kakasi sümüksü ölüp değişik oluyo
Ben de 3 4 doktor gezdim canim sadece mukusu doktorlar onemsemiyor. Benim gittiklerim de oyle dedi hatta ben diyet yapayim dedigimde biz kan gorduklerimizde diyet yaptiriyorz dedi ama ben yine de diyete soktum kendimi. Mukus cok fazla cunku sen probiyotik vermedigin her gun mukus goruyo musun yoksa ara ara mi oluyor

Ben de 3 4 doktor gezdim canim sadece mukusu doktorlar onemsemiyor. Benim gittiklerim de oyle dedi hatta ben diyet yapayim dedigimde biz kan gorduklerimizde diyet yaptiriyorz dedi ama ben yine de diyete soktum kendimi. Mukus cok fazla cunku sen probiyotik vermedigin her gun mukus goruyo musun yoksa ara ara mi oluyor
Her gün prebiyotik veriyorum ben canım vermediğim gün bazen oluyo bazen olmuyo. Ben de her gün düzenli vermeye calisiyirum

Mukuslu kakaya rağmen uyuyan bir bebek 😍 Maşallah 🌱

Probiyotik içeriğiniz temizse düzenli kullanın o halde. Demek ki kakasındaki mukus bağırsak hazımsızlığından kaynaklanıyordu. Kullandığınız probiyotik üründe hangi bakteriler var, rica etsem kutusundan bakıp yazabilir misiniz?

Probiyotik içeriğiniz temizse düzenli kullanın o halde. Demek ki kakasındaki mukus bağırsak hazımsızlığından kaynaklanıyordu. Kullandığınız probiyotik üründe hangi bakteriler var, rica etsem kutusundan bakıp yazabilir misiniz?
Biz maflor kullanıyoruz hergün
Ama arada mukus oluyor canlı LLG hücresi içerir yazıyor

Bebeğimin ateşi sık sık 37.5 oluyor gündüz huzursuz uykular kısa kısa, hastalık belirtisi yok. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ? Yaşayan var mı ? Kakayı sık yapıyor bu aralar ama mukus yok rengi iyi bugün birsz kokulu sanki

Kizlar bebegimin kulaklarinin arkasi kabuklanmis yemi farkettim neden olur ne iyi gelir bilgisi olan var mi

Eklentiler

• DA797403-90DE-4C35-BA5D-46E66B8EFC67.jpeg
    DA797403-90DE-4C35-BA5D-46E66B8EFC67.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 40

Forbiome diye bi probiyotik yeşil kutulu

Bebeğimin ateşi sık sık 37.5 oluyor gündüz huzursuz uykular kısa kısa, hastalık belirtisi yok. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ? Yaşayan var mı ? Kakayı sık yapıyor bu aralar ama mukus yok rengi iyi bugün birsz kokulu sanki
Idrar nasıl

Biz maflor kullanıyoruz hergün
Ama arada mukus oluyor canlı LLG hücresi içerir yazıyor
Sizin damla da E Enesra54 gibi lactobacillus rhamnosus diye bir bakteri içeriyor. Onunki bir de farklı olarak bifidobacterium animalis içeriyor. Bu bakterilerin işlevlerine de bir bakmak lazım ama ben karara varana kadar benim oğlan büyür zaten 🙃

Sizde damlaya ragmen mukus oluyorsa yediğiniz dokunuyordur muhtemelen.

Sizin damla da E Enesra54 gibi lactobacillus rhamnosus diye bir bakteri içeriyor. Onunki bir de farklı olarak bifidobacterium animalis içeriyor. Bu bakterilerin işlevlerine de bir bakmak lazım ama ben karara varana kadar benim oğlan büyür zaten 🙃

Sizde damlaya ragmen mukus oluyorsa yediğiniz dokunuyordur muhtemelen.
Bugün aşırı huzursuz bebeğim kucağımdan indiremiyorum. Bende dün ıspanak yedim 😒 onla mı alakalı acaba. Kaka rengi falan gayet iyi

Kızlar merhaba oğlum4.aya girdi son iki haftadır çok salyası akıyor erken diş çıkarma ihtimali varmı herşeyi ağzına götürüyor bu şekilde olan varmı

Kızlar merhaba oğlum4.aya girdi son iki haftadır çok salyası akıyor erken diş çıkarma ihtimali varmı herşeyi ağzına götürüyor bu şekilde olan varmı
Bizde de ayni biz de 3 ayi bitirdik bugun, doktora sordum normal dedi salya artisi disler olustugu icin. Hemen cikmaz disler ama baslangic salyayla oluyormus

Back