2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bebeğiniz sabah kaçta uyanıyor? Bizimki hala 5’te açıyor gözlerini, sevinç çığlıkları ve gülücükler eşliğinde hiç pas vermeden geri uyutmaya çalışıyorum 7’ye kadar yatağında tutuyorum uyur uyanık, yatağını hafif sallayarak oyalıyorum. En son dayanamayıp sallanan ana kucağına götürüyorum götürdüğüm gibi uyuyor sıpa ve 10 gibi uyanıyor. Bir de genelde o saatlerde sürekli gaz çıkarıyor ondan mı uyanıyor acaba yoksa ana kucağına mı gitmek istiyor. Kilo itibariyle 1 ay sonra ana kucağına koyamayacağım o zaman ne yapıcam bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin . Bebeğinniizn burnundan yeşil sümük geldiği oldu mu hiç
Hiç yeşil sümük olmadı bu zamana kadar hep beyaz. Yeşil de mi oluyormuş onu bilmiyordum. Ben her gün serum fizyolojik uyguluyorum belki o yüzden hep beyazdır.

Bizimki 10 gibi uyaniyor ama yatisimiz gece 12 gibi ondan oyle. Ben de yatisi erkene cekmeye calisiyorum ama beceremedim hala. Onceden gece ya da gunduz memede uyuyordu simdi uykusu gelince direkt agliyor memeye alip uyutmak icin once bayagi sallamak gerekiyor sizin yatis saati kac ki 5te uyaniyor bebis

Bebeğim bugün bana sıcak geldi kulaktan ölçerle ölçtüm 37,6 çıktı. Hastalık belirtisi yok ama endişelendim yakın zamanda kızım ve eşim hasta olmuştu. Sizler ateş ölçümü yapıyor musunuz? Kulaktan ölçerler yüksek ölçüyormuş sanırım nette 37,6 dan sonra ateş sayılır diyordu(kulaktan) ölçünde direk kırmızı ışık yanıyor doktora gitmeli miyim

Benim eniştem enfeksiyon uzmanı , ateş ölçerle kulaktan ölçmek doğru sonuç vermez dedi , alından ya da el bileğinden ölçün temassız planla

Ateş ölçümü yapıyorum genelde ,bebeğim genelde 37 oluyor sabah kalktığında bi kere 37.5 çıkmıştı ılık banyo yaptırdım hemen düştü

Kundak başka birşey ellerini pijamasina sıkıştırmak farklı birşey.. gözüne birşey yapmaz merak etmeyin tırnakları düzenli kesiliyorsa..

Kundak başka birşey ellerini pijamasina sıkıştırmak farklı birşey.. gözüne birşey yapmaz merak etmeyin tırnakları düzenli kesiliyorsa..
Bebeğimin annesi olarak hakkında en iyisini yapacağımdan şüphen olmasın canım, tavsiyen için sağol

Bizimki de yaklaşık 2-3 hafta öncesine kadar 12 buçuk 1’den önce gece uykusuna geçmiyordu. Ne olduysa artık 21:30 en geç 22:30’da uyuyor. Tabi tam dalmıyor yatağında yanında bekliyorum arada bir gözlerini açıyor o sırada beşiğini hafif sallayıp geri uykuya döndürüyorum. Sonra 12 buçuk gibi emmek için uyanıyor, emziriyorum ondan sonra derin uykuya geçiyor. Mesela bugün 21:20’de uyudu ama ana kucağında uyudu yerine alsam uyanır o yüzden acıkana kadar yerine almıyorum. Kıpırdanmaya başlayınca alıp emzirip yatağına yatırıcam. Oğlum erkende uyusa 5 buçuk 6 gibi mutlaka uyanıyor doğduğundan beri. Hadi öncesinde ciddi gaz sancısı oluyordu. O saatte gaz çıkarmaya çalıştığı için uyanıyordu şimdi hafifledi ama yinede uyanmaya devam ediyor umarım geçer.

Erken uyuması için erken kaldırmak gerekiyormuş. Ama şuan için pek mümkün olmuyor, uykusu gelince basıyor yaygarayı uyumak için.
4,5 aylıkken uyku eğitimi vermek istiyorum çok araştırdım. Hep ücretli İnstagramda tunalihayat diye bir sayfa buldum. Kadın uyku eğitimcisi değil ama öncesinde oğlu için eğitim almış. Ve her şeyi paylaşıyor. Takip edebilirsin eminim faydası olacaktır

Ben temassız ve kol altından normal dereceyle ölçüyorum arada, 36 oluyor genelde. Üstü kalınsa ince birşeyler giydirip biraz daha bekle bakalım canım ve sürekli kontrol et belki sıcaklamıştır o yüzdendir. Baktın hala aynı veya Allah korusun yükseliyor o zaman hemen acile gidersin.

Bebegim ikidir sol mememi emmek istemiyor solu verince aglamaya basliyor niye olabilir sut geliyor siktim baktim. Benzer durumu yasayanlar vardi sanki caresini buldunuz mu

Bebegim ikidir sol mememi emmek istemiyor solu verince aglamaya basliyor niye olabilir sut geliyor siktim baktim. Benzer durumu yasayanlar vardi sanki caresini buldunuz mu
Ben yaşadım canım önce sol mememi emmedi 1 hafta kadar. Sol tarafa yatırdığım an ağlamaya başlıyordu. O dönem sağmayı geciktirdiğim için mastit oldum hatta. Israrlı olmamakla beraber her gün 1-2 kere teklif ettim hep. Buarada o dönemler bibs’in emziğini veriyordum ve o emziklerim ucu biraz büyük. Farkettim ki sol mememin ucu küçük sağ daha büyük. Sanırım o yüzden solu almamaya başladı. Sağdığım zamanlar ucu büyüyünce alıyordu sadece. Sonra ben emziği değiştirdim avent air aldım. Bir süre sonra bu sefer büyük tarafı almamaya başladı şimdi arada bir sağ tarafı almıyor ısrar etmiyorum hemen sola geçiriyorum. Bazen de hiç sorun etmeden alıyor. Senin göğüs uçların farklı mı peki?

Bizimki de emzik sanıyor emiyor süt gelince sinirlenip ağlıyor:) bizimkinin nedeni emziğin rahatlığına alışması canım. Çok ac değilse bunu yapıyor ben de genelde sağ memede

Şimdi baktım canım 36,5
Üstü biraz kalındı gündüz de pek uyumadı genelde kucaktaydı bunaldı sanırım

Ben yaşadım şimdi emiyor ama hala çok istekli değil. En azından ağlamıyor artık. Benim sol meme ucu daha küçük ondan olabilir diye düşünüyorum. Çok aç olduğunda önce o memeyi teklif edebilirsin, kucakta gezerek emzirebilirsin, yine de çok sık vermemeye çalış daha fazla direnebiliyorlar. Umarım çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…