2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Banada 20 Mayıs dedi doktorum ama ne kan istedi ne sordu aklıma takıldı yapılması gerekir di diye doktoru begenmedim zaten

Banada 20 Mayıs dedi doktorum ama ne kan istedi ne sordu aklıma takıldı yapılması gerekir di diye doktoru begenmedim zaten
Ben yaptirdim canım bendende istemicekti ama bi yapsak mi dedim ole yapti

Kızlar ben de duydum çok şükür kalp atışlarını Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın Ağlamaktan şiştim gerçekten dünyanın en güzel sesi nefes alışverişlerini duyasıya kadar inşallah 7 haftalık olduk biz de kan idrar tahlili falan yaptı. 15Mayıs diğer randevu.

Kızlar aranızda bursada olan var mı dr hastane tavsiyesi istiyorum,kimseyi tanımıyorum.inş bursalı vardır☺

Evet benim de ilk 36 yaş :)
Ne guzel :))Ben doktora sordum. Dedim yaşımin bir etkisi var mi çocuğun tutunmasına, hani hormonlar falan. Dedi yok. Hormon takviyesi falan verir sandi m. Hicbir şey gerek görmedi. Dedimki ben buyutmusum biraz yaşım ileri falan diye önümüzdeki hafta 3. kontrol var. Ve zaman geçsin diye yazlığa gidiyorum. Orda zaman geçer. Evde geçmiyor:)

Merhaba kizlar. Herkese hayirli ugurlu olsun sagsalim kucagimiza almak nasip olur insallah. Henuz yeniyim daha ikinci denemedeydim hic beklemiyodum Bat 18 nisandi 19 unda lekelenme oldu ben hasta oldum sandim ama hic bi sekilde kanamaya cevirmedi bende suphelendim dun testimde pozitifi gordum bugunde betam 675. Yanliz bugun cok az ara ara lekelenme oldu aile hekimim wc haricinde kalmami önermedi böyle bi durum yasayan varmi ?
Bu arada listeye benide eklermisiniz? Son bat 22 mart. Yasim 25 kilom 53 tokatta yasiyorum.

Bugün ev doktoruma gittim ve bütün hafta için rapor aldım. Patronum pazartesine kadar izin almış eşim de sürekli diretiyor ara adamı diye. Sız olsaydınız ne yapardınız?

Ay evet onu bende sordum hatta çocuk düşünüyoruz diye sorduğumda daha hamile değilken yaşım ileri ya dediğimde ne var yaşında çok normal dedi hiç test yapma gereği bile duymadı zaten korunma bittikten 3 ay sonra gebelik oluştu. O yüzden kafaya hiç takmadım ben.

Selam kızlar hamile olan herkesi tebrik ediyorum Allah saglikli bebekler nasip etsin hepimize insaAllah.
Hamile olan kizlar lutfen dua edin bu ay ben de bekliyorum olursa inshaAllah aralik annesi olucam ❤
Hakkinda hayirlisi olsun canim umarim guzel haberlerini aliriz

Bugün ev doktoruma gittim ve bütün hafta için rapor aldım. Patronum pazartesine kadar izin almış eşim de sürekli diretiyor ara adamı diye. Sız olsaydınız ne yapardınız?
Ne icin arıcan patronu anlamadim kuzum

Ne icin arıcan patronu anlamadim kuzum

Selam canim, patronuma hamile oldugumu aciklamam lazim cünkü korona nedeni ile hamile olanlarin ofise gelmeleri yasak. Bugun ev doktorum ile de konustum evde kal dedi o da. Adam da pazartesine kadar izin almış bügün. Eşim sürekli ara adami diyor ama ben kendimi daha tam bu konusmaya hazir hissetmiyorum.

Zaten rapor almissin. Patronuna rapor aldigini ve hangi sebepten oldugunu açıklayabilirsin. Geciktirmenin kimseye faydasi olmaz.

Ben duzgun adet gormedim hicbizaman ,2 yldr evliyim bisey yok, bu ay ilk kez sogan suyu denedm , virusten dolayi yumurta takibi de yapamadm, sadece nebilym cok umutluyum inanarak ictim sogan suyunu sat tan buyana 31ci gunumdegim, 24cu gunumde minik cok minik bi kanama oldu bende 1 damla olur olmaz yani, bu yerleshme ola bilirmi? Kizlar yasadiiz mi boyle bisey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…