2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Atlatamsdik inadı tutunca susmuyor bile . Sağıp biberonla veriyorum çok inatlasirsa emzik niyetine onu alıyor ama alismasin diye de verme taraftari olmuyorum sakinlesmesini yada uykuya geçişini bekliyorum yoksa inatlasiyo her an yapmiyo çok şükür ben kendimce sütün çok tazikli geliyor emme sesinden belli oluyo makas yapıyorum biraz hafifliyor yada uyanıkken ikinci kez emzirmek istediğimde daha çok yapiyo bunlari dusunuyorum bu haftalarda zaten çok normalmiş doktor ne yap ne et çocuğu beslemek zorundasın dedi burda zaten bu durumu yasamayanlar yoktur. Ağzı olan konusuyo bizim zamanimizda çocuk iki gogusu emip uyuyodu atak haftasını çıkardınız şöyle böyle daha da geriliyo insan

Bizimki bir ay once de biberonu reddetmisti o yuzden emzirmek zorundayim ac olsa da almiyot biberon. Kirk takla atiyorum ben de emzirebilmek icin, kilo da alamadi.gibi gorunuyor bu ay pek bakalim. Ayy o agzi olanlara baksan super anne hepsi ama yetistirdiklerine bakinca goruyoruz ne olduklarini, densizler maalesef

Ben oturduğum yerden sallanıyorum sağa sola ve piş piş diyerek poposuna hafif hafif vuruyorum yani vurma da demiyelim anladınız siz
İlk ağlamaya devam ediyor 3-4 dakikada sakinleşiyor öyle emiyor.

Benim doktorum emzirenlere uygun minipill diye sadece progesteron içeren hapların emzirirken kullanildigini söyledi okudum öyle yazıyor her yerde ama bence en iyisi spiral ve prezervatif

Besiginde hafif sallarken beyaz ses aciyorum ve emziren veriyorum. Bu şekilde alisti gibi ama gazi varsa hicbisey ise yaramıyor. 6 gün sonra 3 aylık olacak ama hala gaz sorunu cok var burda biri yazmisti 4.5 aydan önce bilinçli alışkanlık oluşmuyor diye ama bence alisiyorlar.

Ben o kadar aldıgını bıle dusunmuyorum o kadar az beslendı kı
Mama takviyesi yaptigim hali benim bu. Ama dert etmiyorum cnm. Sen de dert etme lutfen. Bebeklere kilo aldirmak cok kolay. verirsin mamayı hemen toparlar. Önemli olan emmeye devam etmesi benim için. Ben takilmadım bile kilosuna. Emzirmeye ve sabretmeye devam.

Cnm ben yattigi yerde yaninda durarak emzikle uyutuyorum.bazen yanina o siyah beyaz zeka kartlarından koyuyorum ona odaklanıp uykuya dalıyor. Aglarsa kucagimda sakinleştirip yine koyuyorum yerine . Diye diye uyuyo. Simdiye kadar hep boyle uyudu.

Mamayla kilolu bebek olsaydı kızım şu anda 10 kilo olurdu yanlış anlamayın ama mamaya karşı bu inanışlar çok garip. Kızım sadece mamayla besleniyor ve hep en alt seviyede kilo aldı. Malesef sütüm olmadı ve benim bebeğim mama yemek zorunda. Sanki şişereb zararlı bişeymiş gibi bahsedilmesi saçma geliyor. Öyle düşünüyorsanız hiç mama vermeyin bence.

Zararlı bir şey oldugunu dusunsem ben de vermezdim:)) kac kutu mama bitirdik biz :) benimki mama ile kilo aliyor da ondan oyle soyledim. Anne sütüm kızıma tek başına yaramıyor. Zaten sütüm de fışkırmıyor sagolsun Mama verince toparlıyor benimki. Bence bebekten bebege metobolizma farkı var. Ondan sizinki alt seviyededir. Bizimde alt ve orta segment arasinda. Bize hipp markaiyi geldi .ama golden goat denemek istiyorum. Tırsiyorum zaten haftada bir kaka yapiyor. Siz denediniz mi bu markayi

Arkadaşlar gece sütüm gayet iyiyken gündüz hiç yetmiyor hiç şişmiyor göğüslerim, ne yapmak lazım var mı bi fikriniz

Evet bizim de en büyük problemimiz kaka. Ve sebebi sindirimi zor olduğu için mama. Yanlış anlamayın bit hışımla yazdım. Keşke ben de hazmı daha kolay olan anne sütü verebilseydim. Mamanın hazmı çok zor ve kızım resmen kaka savaşı veriyor. Kabız olmuyor ama çok zor hazmediyor. Sma kullanıyorum ben. Aslında denemedim farklı bişey denemek lazım belki daha iyi gelir. Ama bağırsak sıkıntısı yüzünden daha mı kötü ederim değiştirince diye korkuyorum. Bizim zeytinyağı sayesinde 2 günde 1 e düştü. Mamaya 1 çay kaşığı koyuyorum ben arada. Aklınızda olsun o biraz düzeltti gibi. Allah çocuklarımıza sağlık versin gerisi olur gider işte

Faoc A armin83 kesinlikle metabolizma farkından kızlar. Ben hem mama hem anne sütü veriyorum. Gündüz özellikle sutum hiç yetmiyor günde 4 veya 5 defa mama veriyorum. Bende eşimde iri olduğumuz için bebeğimiz de iri olacak sanirim. Basta acaba mamadan mi kilo aliyor diye dusunuyodum ama doktor oran olarak normal dedi. Hipp organic combiotic zeytinyağı ile kullanıyorum bende ama 2 günde bir zor bi sekilde kaka yapiyor. Ne yaptıysam gaz sorununu çözemedim ben mecburen fitil de veriyorum aşırı ağladığında. Diyet de denedim ama yine gaz sancisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…