Bende ates olmazsa vermem diye dusundum bos yere ilac almasin. Kac gun surdu uykusuzlukAteşi yükselmedi sürekli kontrol ettim ama gece uyumadi calpol verebilirsin ama ben vermedim ateşi çıkmadı diye
Ay insallah bizimde oyle olurBizde ates olmadi, uyku yapti cok, bir iki gun normalden fazla uyudu sadece.
Ben o kadar aldıgını bıle dusunmuyorum o kadar az beslendı kı2 haftada 250 gram ald i. Sonrasını ben de bilmiyorum c.tesi kontrole gidince gorucem bakalim
İki gün felan yani huzursuzluk oldu oda normal üç yerden iğne oluyoBende ates olmazsa vermem diye dusundum bos yere ilac almasin. Kac gun surdu uykusuzluk
Atlatamsdik inadı tutunca susmuyor bile . Sağıp biberonla veriyorum çok inatlasirsa emzik niyetine onu alıyor ama alismasin diye de verme taraftari olmuyorum sakinlesmesini yada uykuya geçişini bekliyorum yoksa inatlasiyo her an yapmiyo çok şükür ben kendimce sütün çok tazikli geliyor emme sesinden belli oluyo makas yapıyorum biraz hafifliyor yada uyanıkken ikinci kez emzirmek istediğimde daha çok yapiyo bunlari dusunuyorum bu haftalarda zaten çok normalmiş doktor ne yap ne et çocuğu beslemek zorundasın dedi burda zaten bu durumu yasamayanlar yoktur. Ağzı olan konusuyo bizim zamanimizda çocuk iki gogusu emip uyuyodu atak haftasını çıkardınız şöyle böyle daha da geriliyo insanKizlar selam, sanirim cogumuz meme reddi yasiyoruz su ara, atlatanlara soruyorum ne kadar suruyor ve nasil atlattiniz? Her pozisyonu deniyorum emzirirken, ayakta, koltuk altindan, yatarak vs bazen aliyoe ozellikle uykuluyken, bazen deli gibi agliyorayrica gunduz uykulari iyice azaldi, 10 dkdan uzun uyumuyor
E tabi o kadar olcak ins bizimkide atessiz atlatirİki gün felan yani huzursuzluk oldu oda normal üç yerden iğne oluyobağışıklık sistemi güçlüyse ateş olmuyomus zaten
Benim bebeğimde de vardı canım. Göz doktoru masaj önerdi, damla ile birlikte onu da yaptik 3. ayında duzeldiBebeğinin 1 gözünde kanal tıkanıklığı vardı doğduğundan beri. Sabahları hafif capaklaniyor. Damla kullanıyoruz ama 2 aylık olduk hala geçmedi önerisi olan var mı?
Bizimki bir ay once de biberonu reddetmistiAtlatamsdik inadı tutunca susmuyor bile . Sağıp biberonla veriyorum çok inatlasirsa emzik niyetine onu alıyor ama alismasin diye de verme taraftari olmuyorum sakinlesmesini yada uykuya geçişini bekliyorum yoksa inatlasiyo her an yapmiyo çok şükür ben kendimce sütün çok tazikli geliyor emme sesinden belli oluyo makas yapıyorum biraz hafifliyor yada uyanıkken ikinci kez emzirmek istediğimde daha çok yapiyo bunlari dusunuyorum bu haftalarda zaten çok normalmiş doktor ne yap ne et çocuğu beslemek zorundasın dedi burda zaten bu durumu yasamayanlar yoktur. Ağzı olan konusuyo bizim zamanimizda çocuk iki gogusu emip uyuyodu atak haftasını çıkardınız şöyle böyle daha da geriliyo insan
Ben oturduğum yerden sallanıyorum sağa sola ve piş piş diyerek poposuna hafif hafif vuruyorum yani vurma da demiyelim anladınız sizKizlar selam, sanirim cogumuz meme reddi yasiyoruz su ara, atlatanlara soruyorum ne kadar suruyor ve nasil atlattiniz? Her pozisyonu deniyorum emzirirken, ayakta, koltuk altindan, yatarak vs bazen aliyoe ozellikle uykuluyken, bazen deli gibi agliyorayrica gunduz uykulari iyice azaldi, 10 dkdan uzun uyumuyor
Benim doktorum emzirenlere uygun minipill diye sadece progesteron içeren hapların emzirirken kullanildigini söyledi okudum öyle yazıyor her yerde ama bence en iyisi spiral ve prezervatifCiddi misin emin misin peki?5 subatta kirkimiz bitti daha olmadim bende regl olmayi bekliyorum insallah doğrudur ama riske atamayacagim yine regl olmazsam eger bi doktora goruneyim diyorum bir hafta sonra bu ufaklik gibi yeni bi sürpriz yasayamam ertesi gun hapi da alamiyorum sut verdiğim icin
Kız bebek bugün tahlili sonucunu göstereceğim inşallah yatış yapmazBizde o yüzden hastanede yattık canım çok geçmiş olsun oğlum varsa bir an önce sünnet ettir
Kızla minikleri nasıl uyutuyosunuz kaç tane şeyi deniyorum yine de carsafta sakinlesiyo bebeğim iki gündür nedense ağlamasına çare bulamadık alıştımı bilmiyorum gaza iyi geliyo diye koymuştuk şimdi sanki hepten istiyo başından beri hiç sallama taraftarı değilim gogusumde uyusa bile gazı üç dört defada cikiyo yoksa kusuyor öyle de çıkana kadar uykusu dağılıyor
Mama takviyesi yaptigim hali benim bu. Ama dert etmiyorum cnm. Sen de dert etme lutfen. Bebeklere kilo aldirmak cok kolay. verirsin mamayı hemen toparlar. Önemli olan emmeye devam etmesi benim için. Ben takilmadım bile kilosuna. Emzirmeye ve sabretmeye devam.Ben o kadar aldıgını bıle dusunmuyorum o kadar az beslendı kı
Cnm ben yattigi yerde yaninda durarak emzikle uyutuyorum.bazen yanina o siyah beyaz zeka kartlarından koyuyorum ona odaklanıp uykuya dalıyor. Aglarsa kucagimda sakinleştirip yine koyuyorum yerine . Diye diye uyuyo. Simdiye kadar hep boyle uyudu.Kızla minikleri nasıl uyutuyosunuz kaç tane şeyi deniyorum yine de carsafta sakinlesiyo bebeğim iki gündür nedense ağlamasına çare bulamadık alıştımı bilmiyorum gaza iyi geliyo diye koymuştuk şimdi sanki hepten istiyo başından beri hiç sallama taraftarı değilim gogusumde uyusa bile gazı üç dört defada cikiyo yoksa kusuyor öyle de çıkana kadar uykusu dağılıyor
Mamayla kilolu bebek olsaydı kızım şu anda 10 kilo olurduMama takviyesi yaptigim hali benim bu. Ama dert etmiyorum cnm. Sen de dert etme lutfen. Bebeklere kilo aldirmak cok kolay. verirsin mamayı hemen toparlar. Önemli olan emmeye devam etmesi benim için. Ben takilmadım bile kilosuna. Emzirmeye ve sabretmeye devam.
Zararlı bir şey oldugunu dusunsem ben de vermezdim:)) kac kutu mama bitirdik biz :) benimki mama ile kilo aliyor da ondan oyle soyledim. Anne sütüm kızıma tek başına yaramıyor. Zaten sütüm de fışkırmıyor sagolsunMamayla kilolu bebek olsaydı kızım şu anda 10 kilo olurduyanlış anlamayın ama mamaya karşı bu inanışlar çok garip. Kızım sadece mamayla besleniyor ve hep en alt seviyede kilo aldı. Malesef sütüm olmadı ve benim bebeğim mama yemek zorunda. Sanki şişereb zararlı bişeymiş gibi bahsedilmesi saçma geliyor. Öyle düşünüyorsanız hiç mama vermeyin bence.
Evet bizim de en büyük problemimiz kaka. Ve sebebi sindirimi zor olduğu için mama. Yanlış anlamayın bit hışımla yazdım. Keşke ben de hazmı daha kolay olan anne sütü verebilseydim. Mamanın hazmı çok zor ve kızım resmen kaka savaşı veriyor. Kabız olmuyor ama çok zor hazmediyor. Sma kullanıyorum ben. Aslında denemedim farklı bişey denemek lazım belki daha iyi gelir. Ama bağırsak sıkıntısı yüzünden daha mı kötü ederim değiştirince diye korkuyorum. Bizim zeytinyağı sayesinde 2 günde 1 e düştü. Mamaya 1 çay kaşığı koyuyorum ben arada. Aklınızda olsun o biraz düzeltti gibi. Allah çocuklarımıza sağlık versin gerisi olur gider işteZararlı bir şey oldugunu dusunsem ben de vermezdim:)) kac kutu mama bitirdik biz :) benimki mama ile kilo aliyor da ondan oyle soyledim. Anne sütüm kızıma tek başına yaramıyor. Zaten sütüm de fışkırmıyor sagolsunMama verince toparlıyor benimki. Bence bebekten bebege metobolizma farkı var. Ondan sizinki alt seviyededir. Bizimde alt ve orta segment arasinda. Bize hipp markaiyi geldi .ama golden goat denemek istiyorum. Tırsiyorum zaten haftada bir kaka yapiyor. Siz denediniz mi bu markayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?