2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ayy ne güzel yaa ben hemen oldum ya. 😒
Yazdırılıyor mu bilmiyorum ben kullanmıyorum şuan. Belki sonra kullanırım diye kağıdı atmadım. Cerazette ya da desirett yazmış canım. İkisinden birini alabilirsin. Östrojen içermiyormuş bunlar o yüzden anne sütünü azaltmıyormuş emziren anneler kullanabiliyormuş. 😘 araştır istersen.
Ben de carezetta kullandim, Bir dönem.

Öncelikle ben bu konunun uzmanı değilim sadece ilk çocuğumda yaptiğim uygulamayi paylaştım canim. Ama uzmanlar 4 aydan önce erken diyorlar. Belki sallanmanın dozunu azaltabilirsin yavaş yavaş. Bu uygulamalarda birden çocuğu yalniz birakip uyusun diye bir şey yok zaten kademeli olarak ilerlemek gerekiyor ki çocuğun guven duygusu zedelenmesin
Evet bende araştırdım biraz öyle deniyor ama denemiş tecrübe etmiş olan annelerin fikirlerini almak daha mantıklı geliyor bana. Kalıp bilgilere ulaşması kolay oluyor zaten. Ağlatarak olanı hiç doğru bulmuyorum bebeğin psikolojisini etkilemeyecek şekilde alışması lazım

Kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kullanmadıklarını alıp kullanıcam artık bu göğüs ucu yarası sütümün olmasının diyeti gibi düşünüyorum birde çok yeni eşimin kuzenine meme kanseri teşhisi kondu ondan da etkilendim sanırım.
bir sorun daha var wewell marka kızımdan kalan sterilizatör vardı dün fişe taktım bir ses geldi ve çalışmıyor sizler steril etmeyi nasıl yapıyorsunuz yeniden cihaz akşam mı

Arkadaşlar, sizin de bebekleriniz yatarken kalkmaya çalışıyor mu?? 2 gündür ellerimi tutup kalkıyor
..
Benimki de yaklaşık 2 haftadır kendini kaldırmaya çalışıyor. Hafif eğimli bir zemindeyse kafasını öne doğru eğip vücudunu kaldırmaya çalışıyor benim kızım 2,5 aylık büyük kızım 3 aydan sonra yapmaya başlamıştı diye hatırlıyorum

Bebeği emzik kullanmayan anneler bebekleriniz derin uykuya kolayca geçiyor mu ? Gündüz uykuları kısa kısa yatırıyorum en fazla yarım saatte kalkıyor tekrar pışpışlıyorum veya kucağıma alıyorum ya da emziriyorum şanslıysam uyuyor. Ama çoğu günler hep kısa uykularla geçiyor. Emzik almadığı için mi geri dalamıyor diye düşünüyorum. Gece uykusuna kolay geçiyor gündüzleri dalamıyor

Evet ciltte döküntü varsa klasik alerji testlerinde de bazi alerjiler tespit edilebiliyor. Ama 10 tane besine alerjisi varsa belki 3 tanesi gprunmeyecek testte ve o 3 taneyi yine siz bulacaksiniz. Ozel hastanedeki o testi devlet testlerini denemeden dusunmeyin bence, bana biraz lara tuzagi gibi geldi.

Instegramdan @uzm.dr.kasimosmanoglu hesabini bir inceleyin, akupunktur da yapiyormus. Mizac dengelemek icin kafa akupunkturu yapiyorsa kendiniz icin mutlaka düşünün akupunktur, bebeginizi de etkiler sizin mizacinizin dengelenmesi.
Kan testi yaptırdım devlette , cilt için daha küçük dediler yapmadılar

Bebeği emzik kullanmayan anneler bebekleriniz derin uykuya kolayca geçiyor mu ? Gündüz uykuları kısa kısa yatırıyorum en fazla yarım saatte kalkıyor tekrar pışpışlıyorum veya kucağıma alıyorum ya da emziriyorum şanslıysam uyuyor. Ama çoğu günler hep kısa uykularla geçiyor. Emzik almadığı için mi geri dalamıyor diye düşünüyorum. Gece uykusuna kolay geçiyor gündüzleri dalamıyor
Benimki de oyle emzik almiyor, gunduz kisa kisa uyuyor. Sadece memede uyursa kucakta kalinca biraz daha uzun uyuyor, yataga yatirinca cabuk uyaniyor. Gece uykusuna zor geciyor ama gecince de uyanmiyor cabuk. Emzik almasini ben de cok isterdim ama cok denedim olmadi

Benimki de oyle emzik almiyor, gunduz kisa kisa uyuyor. Sadece memede uyursa kucakta kalinca biraz daha uzun uyuyor, yataga yatirinca cabuk uyaniyor. Gece uykusuna zor geciyor ama gecince de uyanmiyor cabuk. Emzik almasini ben de cok isterdim ama cok denedim olmadi
Almayan almıyor canım. Benim büyük kızımda almamıştı. Bu ayda 10 saat gece uykusu 5 saat gündüz uykusu olmalıymış. Geceyi genelde tamamlıyoruz da gündüzleri toplasan 2 saat ya uyuyor ya uyumuyor. Ya gazı geliyor ya kakası geliyor, emerek uyursa gazını çıkarayım diyorum uyanıyor, gazını çıkarmasam da 10 dk sonra kendi uyanıyor

Kızlar bugün 2. Ay aşımızı olduk ve Arven çok huysuzz. Emmiyo bile uyuyamıyo falan. Bide bi kaç gündür durduk yere iyiyken birden ağlamaya başlıyor dikkat ettim ve ağladığı zaman altını açtım çiş yapıyo oluyo yarın doktora götürcem büyük ihtimalle 🙁
Merhaba benim bebeğimde de 2. Ay alışından sonra bu durumlar oldu. 2 gündür husursuz ve iştahsız Düzeldi mi bebeğiniz

İyi geceler anneler. 2. ay aşısı iştahsızlık yapar mı. Bebeğim süt içerken ağlıyor. Çok huzursuz

Arkadaşlar, sizin de bebekleriniz yatarken kalkmaya çalışıyor mu?? 2 gündür ellerimi tutup kalkıyor
..
Evet canım çalışıyor uzun zamandır yapıyor hem de şuan 3 aylık ve neredeyse pusette bile kalkıp oturacak öyle dikiyor kendini. Yatarken elinden tutunca hemen kalkmaya çalışıyor. Zaten çok hareketli kızım her şeyi erken erken yapmaya çalışıyor şaşırmıyorum 😄😍😘

Benimki de yaklaşık 2 haftadır kendini kaldırmaya çalışıyor. Hafif eğimli bir zemindeyse kafasını öne doğru eğip vücudunu kaldırmaya çalışıyor benim kızım 2,5 aylık büyük kızım 3 aydan sonra yapmaya başlamıştı diye hatırlıyorum
Aynen eğimli bir zeninden kalkmaya çalışıyor..elini tutunca da kalkıyor..ama oturur pozisyon yasak diye biliyorum. Canı acır diye korkuyorum. Ne yapsam ki??
Biz de şuan 2.5 aylık olduk.. 🤗

Evet canım çalışıyor uzun zamandır yapıyor hem de şuan 3 aylık ve neredeyse pusette bile kalkıp oturacak öyle dikiyor kendini. Yatarken elinden tutunca hemen kalkmaya çalışıyor. Zaten çok hareketli kızım her şeyi erken erken yapmaya çalışıyor şaşırmıyorum 😄😍😘
Ay evet ilk pusette öğrendi zaten.. ben evde kullanıyordum arabasını.. şimdi de emzirme yastığına eğimli yatırıyorum. Kalkıyor.. henüz 2.5 aylığiz.. kalkmak istemesinin sebebi ne ki yatmak istememesi mı gezmek istemesi mı yoksa içgüdüsel mi

Benim oğlum da emzik kullanıyordu ve ben biraktirmaya çalışıyorum 2 3 gün oldu emziği bıraktı bırakali gündüz uykulari5 bizim de çok kısaldı. Bide ben dr meme reddi de var çok zorlaniyorum

Benim oğlum da emzik kullanıyordu ve ben biraktirmaya çalışıyorum 2 3 gün oldu emziği bıraktı bırakali gündüz uykulari5 bizim de çok kısaldı. Bide ben dr meme reddi de var çok zorlaniyorum
Meme reddi bende de oldu 3 hafta sürdü. Nerdeyse 1 ay hatta. Bu ay az kilo ald i bu nedenle.. Şimdi meme reddi yok artik. Bazı akşamlar emip başını geri çekiyor ama Bu da çok azaldı.gazi çoksa yapıyor bunu bağırarak. Önceden memeye daha indirirken ağlıyordu. Özel olarak herhangi bir şey yapmadım. Ama vazgeçmedim özellikle uykusunda emzirmeye çalıştım sabah akşam hep önce memeye tuttum farklı farklı pozisyonlarda . Ben biberon da veriyorum günde 3-4 kez. Emzik de var bizde ama uyuyunca aliyorum agzindan. Geçecek yani merak etme. Okuduğum yazılarda da öyle diyordu.

Meme reddi bende de oldu 3 hafta sürdü. Nerdeyse 1 ay hatta. Bu ay az kilo ald i bu nedenle.. Şimdi meme reddi yok artik. Bazı akşamlar emip başını geri çekiyor ama Bu da çok azaldı.gazi çoksa yapıyor bunu bağırarak. Önceden memeye daha indirirken ağlıyordu. Özel olarak herhangi bir şey yapmadım. Ama vazgeçmedim özellikle uykusunda emzirmeye çalıştım sabah akşam hep önce memeye tuttum farklı farklı pozisyonlarda . Ben biberon da veriyorum günde 3-4 kez. Emzik de var bizde ama uyuyunca aliyorum agzindan. Geçecek yani merak etme. Okuduğum yazılarda da öyle diyordu.
Benim de 1. 1.5 Ay oldu ben de uykuda emziriyirum. Alirsa yatarak emziriyorum biz de bu ay az kilo almışız hala oğlum uyanıkken almiyo memeyi geçer diye sabırla bekliyorum.

Kızlar oğlu sünnet olanlar nasıl atlattınız kaç gün de iyileşti biz de bu akşam sünnet ettiricez korkuyorum

Aynen eğimli bir zeninden kalkmaya çalışıyor..elini tutunca da kalkıyor..ama oturur pozisyon yasak diye biliyorum. Canı acır diye korkuyorum. Ne yapsam ki??
Biz de şuan 2.5 aylık olduk.. 🤗
bende henüz Oturtmıyorum kızımı dört aylık Kısa süreli oturtmaya başlamıştım Bebek hazırsa bence çok beklememek gerekiyor ama yinede herkes doktoruna danışsın tabii ki

Meme reddi varsa emziği bırakman iyi olmuş bence ama keşke uyku var bu kadar kısa olmasa

Back