Moleküler test ücreti 1650 TL. Doktor eğer döküntüsü varsa kesinlikle neye alerjisi olduğunu bulabiliriz dedi. Adıyaman'da yaşıyorum ben ,ne gerekiyorsa yaparım fiyatı hiç önemli değil,yeter ki kızımin şu kusması bitsin bı an önce. Yardımcı olursanız çok minnettar olurum gerçekten ,çünkü çok çaresizim artık .günde 30-40 defa kusuyor ,doktora söyledim ama abartıyorsun olamaz dedi ama her gün dolu dolu bı makine çalıştırıyorumSizi hatırlıyorum. Allah yardımcınız olsun. Zeytin mutlaka ev yapımı olsun. Patates de pirinç de dokunuyor olabilir cok üzgünüm. Kızımın bebekliğinde diğer annelerle konuştuğumuz alerji topiginden hatirliyorum bir annenin bebeginin sadece patates alerjisi vardi mesela.
Moleküler test ne bilmiyorum ama cok ucuk bir ucreti yoksa denemeye deger.
Bana kalırsa diyetinizi şimdilik değiştirmeyin ama acilen detoksa başlayın. Bebeğe düzenli olarak hacamat yaptırın kuyruk sokumundan. Ben hacamatın alerji üzerindeki etkisini anlar anlamaz yaptırdım kızıma, 14 aylıktı, bir hafta sonra alerjisi yuzde yetmis azaldi ve gece uyumaya başladık. Oğluma bir haftalıkken yaptırdım hacamat, hem kuyruk sokumundan hem belindeki morluğun tam üstünden. Toplamda bir damla bile kan çıkmadı, bebek hacamatı öyle bir şey, korkmayın. Yaşadığınız sehri yazarsanız size doktor önerebilirim hacamat için. Hatta maddi gücünüz muayene ücreti 300 lira civarinda olan bir doktorun takibine girecek kadar yerindeyse size detoks sürecini profesyonel yönetecek doktor da önerebilirim. Değilse hacamata ek olarak epsomlu, bentonitli banyolara ve doğal yağlara başlamanız gerekir.
Evet ciltte döküntü varsa klasik alerji testlerinde de bazi alerjiler tespit edilebiliyor. Ama 10 tane besine alerjisi varsa belki 3 tanesi gprunmeyecek testte ve o 3 taneyi yine siz bulacaksiniz. Ozel hastanedeki o testi devlet testlerini denemeden dusunmeyin bence, bana biraz lara tuzagi gibi geldi.Moleküler test ücreti 1650 TL. Doktor eğer döküntüsü varsa kesinlikle neye alerjisi olduğunu bulabiliriz dedi. Adıyaman'da yaşıyorum ben ,ne gerekiyorsa yaparım fiyatı hiç önemli değil,yeter ki kızımin şu kusması bitsin bı an önce. Yardımcı olursanız çok minnettar olurum gerçekten ,çünkü çok çaresizim artık .günde 30-40 defa kusuyor ,doktora söyledim ama abartıyorsun olamaz dedi ama her gün dolu dolu bı makine çalıştırıyorum
İki şey tavsiye edebilirim. Mustela bio krem. Ve ayva çekirdeği jeli. İkiside çok etkili oldu.Kızlar her iki yerele yazıyorum benim tek göğüsüm ucu fena düzelmedi bir türlü sağabiliyorum sadece oğlan daha fena acıtıyor şimdiye kadar kullandıklarım garmastan kantaron yağı incia krem ve mumsy natural diye bir krem genel cerrahiye bile gittim 10 gün antibiyotik kullandım yok geçmedi ne yapayım başka Allah rızası için çok canım acıyor
Çok geçmiş olsun canım pek bilmediğim için bir öneride bulunamıyorum maalesef ama inşallah en kısa zamanda geçer kızının alerjisi çok geçmiş olsun.Selam kızlar , biz bu ara baya sıkıntılıyiz kızım üç aylık oldugunebakan_ bı kaç defa yazmıştım hatırlar mısınız bilmem. Kızım doğduğu günden beri aşırı kusuyor kakada kan görmedim ,sizin yazdıklarınıza istinaden süt ürünlerini kestim.yumurta denediğimde yüzünde kızarıklık olunca onu da kestim.daha sonra alerji doktoruyla görüştüm kan testi yaptılar ,yaklaşık bir buçuk aydır ,zeytin ,haslanms patates,marul, ,çay , zeytinyağı ve pirinç pilavı yiyorum. Ama kizimin kusmasinda ve egzemasinda bı azalma olmadı.karni sürekli gurul gurul Gastroenteroloji mide ultrasonu çekti bı şey çıkmadı. Geçen hafta ilaçlı mide bağırsak filmi çekildi sonucu henüz çıkmadı. Neocate ve pregomin mama denedim iciremedim. Nerdeyse hiç kilo alamıyor Nasıl bı yol izlemeliyim alerji var mıdır yok mudur neye vardır nasıl bulacağım kafayı yemek üzereyim. Moleküler test diye bir şey varmış İstanbul da bı hastanede yapıyorlarmış . 300 madde içinden neye alerjisi var bulabiliniyormus
Çok geçmiş olsun canım bana sadece Lansinoh yetmişti en başta yara oldu sonra geçti olmadı bir daha. O yüzden başka ne iyi gelir bilmiyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.Kızlar her iki yerele yazıyorum benim tek göğüsüm ucu fena düzelmedi bir türlü sağabiliyorum sadece oğlan daha fena acıtıyor şimdiye kadar kullandıklarım garmastan kantaron yağı incia krem ve mumsy natural diye bir krem genel cerrahiye bile gittim 10 gün antibiyotik kullandım yok geçmedi ne yapayım başka Allah rızası için çok canım acıyor
Canım biz normal prezervatif ile korunuyoruz ben öyle istediğim için. Ama doktorum 3 aylık iğne olabileceğimi spiral taktırabileceğimi ve doğum kontrol hapı kullanabileceğimi söylemişti. Adet olmasan da hamilelik oluyo maalesef çok dikkatli olmalıyız. Eşim de ben de çok dikkat ediyoruz o yüzden. Bana yazdığı 2 tane doğum kontrol hapı ismi var yazabilirim istersen? Eşin dikkat etmiyorsa sen kendin korun en azından.. Eczacının dediği doğru değil hiçbir yöntemi uygulayamazsin diye bir şey yok kuzum.Kizlar size de yazmazsam artık çıldıracak gibi oluyorumoluyorum eşimin bu duyarsizligi öldürecek beni.15 yasinda bi kızım 9 yasinda oğlum var 3.defa hamile kalmam tamamen surpriz oldu hicbi belirti yoktu zaten adetim duzensizdi yine öyle sandim 10.haftada farkettik aldırmak içinde çok geçti 35 yasindayim kimse yok yanimizdamemlekete 10 saat uzakliktayiz hiç gözüm almadı bu bebeği acikcasi. Ama şimdi çok sevdik seviyoruz da herşey güzel ama eşim in bu salivermis hali beni deli ediyo hâlâ dikkat etmiyo ben korunsam eczacı süt veriyosun hiç bi yöntemi uygulayamazsin dedi 5 şubatta kirkımız çıktı ve ödüm kopuyor yine hamile kalirmiyim diye o kadar dikkat ederken hiç ihtimal yokken kaldim buna rağmen eşimin bu vurdumduymazlığı deli edio beninolur dua edin korktugum basima gelmesin test aldim ama kesin sonuç vermez tabi emin olmalıyım kan testi de yaptırayim diyorum umarim o zamana kadar adet olurum offf ki ne of siz nasil korunuyosunuz
Yerimmm yaa valla kurban olurum ben bu kuzucuklaraBenim de oğlum ağlarken anne diye ağlıyor
Bende video ile kayıtlı
Yerimmmm
Öyle vallahi canım aşk bunlar
Yumurta yiyorum ona dikkat ederek gözlemleyeyim biraz da canım teşekkür ederim. Gaz yapan şeyler yasak, süt ürünleri yasak kuru yemiş de yemiyorum. Anestezi almak zorunda kaldi kasık fıtığı çok ilerlemişti ameliyat oldu mecburen. Ameliyat oncesi ve sonrasında kortizon da verdiler belki o da etkilemiş olabilir. Antibiyotik kullanmadım ama serumla verilmiş olabilirBenim bebeğimin kilo alımı üst sınırdaydı ilk zamanlar. Sonradan yuzde 50 persentilde sabitlendi. Kizim 3.5 yaşında hala 50 persentilde. Mukusu bağırsağa zarar veren her şey yapıyor. Hangi bebeğin neyden zarar göreceği pek kestirilemese de bebeklerin çoğunun alerjik tepki verdiği ortak gıdalar ve maddeler var. Gıdada süt ürünleri, yumurta, kuruyemiş başı çekiyor. Kimyasalda antibiyotik, anestezi, gıda katkı maddeleri. Ameliyatta bebeğe verilen anestezi mukusa sebep olabilir. Antibiyotikler bebeğin bağırsak florasını yok ediyor ve o flora 3 yılda tamir edilebiliyor. O yüzden antibiyotiklerden sonra yeni alerji bile çıkabilir. Instagramda alerjik anne var. Oğlunun alerji hikayesi sut alerjisiyle başlıyor. 4 yaşında antibiyotik kullandıktan sonra inanılmaz geniş bir alerji yaşıyorlar ve yavrucağın yemek borusuna kadar alerjik reaksiyon gelisiyor. Sadece kabak ve pirinç yiyebiliyordu diye hatırlıyorum. Cocuk su an okul caginda, annesi dernek kurdu, bir gun aniden cocugunun alerjilerinin geçeceği gunu bekliyor. Antibiyotikler o kadar korkunc.
İnşallah canım, dün gece ilk defa 4 saat kesintisiz uyudu ben uyanıp kontrol ettim oyle alışmışım ki gazdan uyuyamamasina. İnşallah geçer en yakın zamanda huzurla uyur tüm bebeklerİnsanın içi akıyor dimiduydukça mutlu oluyorum
Canım benim kız 3 ay 10 günlük oldu ve 3 aylık olmamızla birlikte gaz problemimiz baya baya azaldı. İnşallah sizin de en kısa zamanda azalır çok zor gerçekten ne çektim ben anlatamam.
Tracy hog un kitabını okuyan arkadaşlarım biraz taktik vermişlerdi ben de biraz araştırdım uyguladım işe yaradi. Uyku arkadaşi olarak kullandigimiz bir tavşani vardi o ve beşigi oldugunda uyku saati geldigini anliyordu. Konuşarak uyku saati geldigini telkin ediyordum herkese iyi uykular deyip odasina gidiyorduk baslangicta o besikteyken ben de yaninda durup pispisladim aglamasina izin vermedim ama sonra yavaş yavaş uzaklaşıp odadan çikmaya başladim. Annem bakiyordu ben işteyken oraya da beşik aldik bende ve annemde çok iyi uyuyordu ama başka bir yere gittiysek beşik yoksa mecbur salliyordumNasıl vermiştiniz uyku eğitimini ?
MaşallahTracy hog un kitabını okuyan arkadaşlarım biraz taktik vermişlerdi ben de biraz araştırdım uyguladım işe yaradi. Uyku arkadaşi olarak kullandigimiz bir tavşani vardi o ve beşigi oldugunda uyku saati geldigini anliyordu. Konuşarak uyku saati geldigini telkin ediyordum herkese iyi uykular deyip odasina gidiyorduk baslangicta o besikteyken ben de yaninda durup pispisladim aglamasina izin vermedim ama sonra yavaş yavaş uzaklaşıp odadan çikmaya başladim. Annem bakiyordu ben işteyken oraya da beşik aldik bende ve annemde çok iyi uyuyordu ama başka bir yere gittiysek beşik yoksa mecbur salliyordum
Yok canim ben olmadim daha. Kizimda da cok uzun sure olmamistimNormal doğum yapan kızlar regli oldunuz mu ?
Kıyamam canım benim. İnşallah en kısa zamanda tüm anneler rahatlar ya çok zor gerçekten.İnşallah canım, dün gece ilk defa 4 saat kesintisiz uyudu ben uyanıp kontrol ettim oyle alışmışım ki gazdan uyuyamamasina. İnşallah geçer en yakın zamanda huzurla uyur tüm bebekler
Evet kuzum dün oldum ilk defa doğumdan 3 ay sonra yani. İşin komiği hamile kalmadan önce 27 şubattı son adet tarihim dün tam 27 şubatta adet oldum şaka gibi tesadüfe bak dedim kendi kendime.Normal doğum yapan kızlar regli oldunuz mu ?
4.ayda kendi kendine uyumaya aliştirmiştim ama oncesinde 2 aydan itibaren uyku saatlerini duzene oturtmuştum. O yüzden çok zor olmadi. Ilk gunler biraz direniyor tabiki ama aglatmadan pispislayarak aglarsa kucağımıza alip sakinlestirip tekrar deneyerek alıştırdim. Sürekli sallamak çok zor ve yıpratici hem anne hem bebek için. Biraz sabirla bir haftada alışıyorlar ama her çocuk da bir değil tabi. Oğlumu da şuan 9da gece uykusuna geçirmeye çalışıyorum ama henüz oturtamadik. Pes etmeden her gece düzenli o saatte odaya götürüyorum işikli ortama tekrar getirmiyorum. Bazen 10 da geçiyor uykuya bazen 12 de 1de ama zamanla alışacak inşallahMaşallahAğlamadı mı hiç?
4. ayda mı başladınız eğitme
Benim kızım 3 buçuk aylık oldu, uyku saatlerimiz oturdu ama uyku eğitimine başlasam erken mi olur acaba? Şuan gündüz uykularını ana kucağında sallanarak uyuyor, birkaç gündür bazen yatağa beraber yatıyoruz ağzına emziğini veriyorum çok uykusu gelmişse kendi kendine uyuyor. Gece 8 buçuk 9 gibi uyutuyorum ama onda baya huysuzlanıyor ben ayağımda sallayarak uyutuyorum. Erken başlayıp olan düzeni de bozmak istemiyorum hemen öğrenir mi alışır mı acaba4.ayda kendi kendine uyumaya aliştirmiştim ama oncesinde 2 aydan itibaren uyku saatlerini duzene oturtmuştum. O yüzden çok zor olmadi. Ilk gunler biraz direniyor tabiki ama aglatmadan pispislayarak aglarsa kucağımıza alip sakinlestirip tekrar deneyerek alıştırdim. Sürekli sallamak çok zor ve yıpratici hem anne hem bebek için. Biraz sabirla bir haftada alışıyorlar ama her çocuk da bir değil tabi. Oğlumu da şuan 9da gece uykusuna geçirmeye çalışıyorum ama henüz oturtamadik. Pes etmeden her gece düzenli o saatte odaya götürüyorum işikli ortama tekrar getirmiyorum. Bazen 10 da geçiyor uykuya bazen 12 de 1de ama zamanla alışacak inşallah
Gaz sancisi degisiyor canim ya. Bazı günler hiç yokken bazı zamanlar bagirttiriyor o sanci bizi. yüz üstü yatırınca biraz rahatlıyor. Ben de sub simplex ve biogaia kullanıyorum. Bu konuda her çocuk farklı sanirim. Bizimde 2. Ayda falan pek sancı olmadi.hergun gazli bi bebek değil. Ama mesela az evvel bacaklarını karnına çeke çeke bağırdı falan. Değişiyor bu ayda da bebeğe göreGaz sancilari ne zaman azaldi peki? 2.aydan sonra azalir demişti doktor ama biz bir gün iyiysek öbür gün fena geçiriyoruz çok gazli bir bebek. Nurse herveys ve biogaia beraber kullaniyoruz ama yine kivraniyor her emmeden sonra agliyor. Denemediğim damla kalmadı
Öncelikle ben bu konunun uzmanı değilim sadece ilk çocuğumda yaptiğim uygulamayi paylaştım canim. Ama uzmanlar 4 aydan önce erken diyorlar. Belki sallanmanın dozunu azaltabilirsin yavaş yavaş. Bu uygulamalarda birden çocuğu yalniz birakip uyusun diye bir şey yok zaten kademeli olarak ilerlemek gerekiyor ki çocuğun guven duygusu zedelenmesinBenim kızım 3 buçuk aylık oldu, uyku saatlerimiz oturdu ama uyku eğitimine başlasam erken mi olur acaba? Şuan gündüz uykularını ana kucağında sallanarak uyuyor, birkaç gündür bazen yatağa beraber yatıyoruz ağzına emziğini veriyorum çok uykusu gelmişse kendi kendine uyuyor. Gece 8 buçuk 9 gibi uyutuyorum ama onda baya huysuzlanıyor ben ayağımda sallayarak uyutuyorum. Erken başlayıp olan düzeni de bozmak istemiyorum hemen öğrenir mi alışır mı acaba
Ben olmadım ilkinde 9 ay olmamıştım yine olmam sanırımNormal doğum yapan kızlar regli oldunuz mu ?
Cok sevinirim yazdirmak gerekiyor mu bikac yontem birden ayni anda deneyim diyorum garanti olsunÇok geçmiş olsun canım pek bilmediğim için bir öneride bulunamıyorum maalesef ama inşallah en kısa zamanda geçer kızının alerjisi çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım bana sadece Lansinoh yetmişti en başta yara oldu sonra geçti olmadı bir daha. O yüzden başka ne iyi gelir bilmiyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
Canım biz normal prezervatif ile korunuyoruz ben öyle istediğim için. Ama doktorum 3 aylık iğne olabileceğimi spiral taktırabileceğimi ve doğum kontrol hapı kullanabileceğimi söylemişti. Adet olmasan da hamilelik oluyo maalesef çok dikkatli olmalıyız. Eşim de ben de çok dikkat ediyoruz o yüzden. Bana yazdığı 2 tane doğum kontrol hapı ismi var yazabilirim istersen? Eşin dikkat etmiyorsa sen kendin korun en azından.. Eczacının dediği doğru değil hiçbir yöntemi uygulayamazsin diye bir şey yok kuzum.
Yerimmm yaa valla kurban olurum ben bu kuzucuklara
Kesinlikle kuzummm
Ayy ne güzel yaa ben hemen oldum ya.Yok canim ben olmadim daha. Kizimda da cok uzun sure olmamistim
Yazdırılıyor mu bilmiyorum ben kullanmıyorum şuan. Belki sonra kullanırım diye kağıdı atmadım. Cerazette ya da desirett yazmış canım. İkisinden birini alabilirsin. Östrojen içermiyormuş bunlar o yüzden anne sütünü azaltmıyormuş emziren anneler kullanabiliyormuş.Cok sevinirim yazdirmak gerekiyor mu bikac yontem birden ayni anda deneyim diyorum garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?