2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Moleküler test ücreti 1650 TL. Doktor eğer döküntüsü varsa kesinlikle neye alerjisi olduğunu bulabiliriz dedi. Adıyaman'da yaşıyorum ben ,ne gerekiyorsa yaparım fiyatı hiç önemli değil,yeter ki kızımin şu kusması bitsin bı an önce. Yardımcı olursanız çok minnettar olurum gerçekten ,çünkü çok çaresizim artık .günde 30-40 defa kusuyor ,doktora söyledim ama abartıyorsun olamaz dedi ama her gün dolu dolu bı makine çalıştırıyorum

Evet ciltte döküntü varsa klasik alerji testlerinde de bazi alerjiler tespit edilebiliyor. Ama 10 tane besine alerjisi varsa belki 3 tanesi gprunmeyecek testte ve o 3 taneyi yine siz bulacaksiniz. Ozel hastanedeki o testi devlet testlerini denemeden dusunmeyin bence, bana biraz lara tuzagi gibi geldi.

Instegramdan @uzm.dr.kasimosmanoglu hesabini bir inceleyin, akupunktur da yapiyormus. Mizac dengelemek icin kafa akupunkturu yapiyorsa kendiniz icin mutlaka düşünün akupunktur, bebeginizi de etkiler sizin mizacinizin dengelenmesi.

İki şey tavsiye edebilirim. Mustela bio krem. Ve ayva çekirdeği jeli. İkiside çok etkili oldu.

Bu arada deterjan, parfüm, kozmetik, ilaç sıfıra yakın olsun hayatinizda. Her seyin dogal bir alternatifi var, bu noktada değişime hazirsaniz kendi kullandigim urunleri yazabilirim. Bebegi sadece karbonat ya da dogal sabunla yıkayın. Pisik kremi yerine kantaron yagi kullanin gibi bebegin vucuduna degen her seyi dogala cevirin.

Bugunden itibaren bebeğin ense çukurunu, bıngıldagını güvenilir bir kantaron ya da çörekotu yağı ile yağlayın her gece. Azıcık parlatacak kadar surseniz yeter. Yine her gece çok çok az burun ucuna, sakaklarina, iki kaşının ortasına, göğsüne çok az lavanta, yasemin sürün. Avcunuzda 4 damla kantaronla 1 damla lavantayi karıştırıp surebilirsiniz mesela. Kokulu yaglari seyreltmeden surmek bebegin cildini tahris edebilir. Her banyo suyuna litreye bir cay kaşığı epsom tuzu eritip bebeği en az 10 dakika tutun icinde. Ikinci hafta 2 cay kaşığı, üçüncü hafta 3 cay kaşığı şeklinde 1 yemek kaşığına kadar çıkın yavas yavaş. Banyodan sonra bebegi duru suyla durulayabilirsiniz. Banyodan sonra tum vucuduna corek otu ya da kantaron yagi surun. Ayaklarina uzun uzun masaj yapin.
Kendiniz de bentonit kili içmeye başlayın. Medikil marka alabilirsiniz, kullanim omerilerini musteei hizmetlerinden sorabilirsiniz, cok ilgililerdi ben konustugumda. N nsl4721

Çok geçmiş olsun canım pek bilmediğim için bir öneride bulunamıyorum maalesef ama inşallah en kısa zamanda geçer kızının alerjisi çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım bana sadece Lansinoh yetmişti en başta yara oldu sonra geçti olmadı bir daha. O yüzden başka ne iyi gelir bilmiyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
Canım biz normal prezervatif ile korunuyoruz ben öyle istediğim için. Ama doktorum 3 aylık iğne olabileceğimi spiral taktırabileceğimi ve doğum kontrol hapı kullanabileceğimi söylemişti. Adet olmasan da hamilelik oluyo maalesef çok dikkatli olmalıyız. Eşim de ben de çok dikkat ediyoruz o yüzden. Bana yazdığı 2 tane doğum kontrol hapı ismi var yazabilirim istersen? Eşin dikkat etmiyorsa sen kendin korun en azından.. Eczacının dediği doğru değil hiçbir yöntemi uygulayamazsin diye bir şey yok kuzum.
Benim de oğlum ağlarken anne diye ağlıyor
Bende video ile kayıtlı
Yerimmmm
Yerimmm yaa valla kurban olurum ben bu kuzucuklara
Öyle vallahi canım aşk bunlar
Kesinlikle kuzummm

Yumurta yiyorum ona dikkat ederek gözlemleyeyim biraz da canım teşekkür ederim. Gaz yapan şeyler yasak, süt ürünleri yasak kuru yemiş de yemiyorum. Anestezi almak zorunda kaldi kasık fıtığı çok ilerlemişti ameliyat oldu mecburen. Ameliyat oncesi ve sonrasında kortizon da verdiler belki o da etkilemiş olabilir. Antibiyotik kullanmadım ama serumla verilmiş olabilir

İnşallah canım, dün gece ilk defa 4 saat kesintisiz uyudu ben uyanıp kontrol ettim oyle alışmışım ki gazdan uyuyamamasina. İnşallah geçer en yakın zamanda huzurla uyur tüm bebekler

Nasıl vermiştiniz uyku eğitimini ?
Tracy hog un kitabını okuyan arkadaşlarım biraz taktik vermişlerdi ben de biraz araştırdım uyguladım işe yaradi. Uyku arkadaşi olarak kullandigimiz bir tavşani vardi o ve beşigi oldugunda uyku saati geldigini anliyordu. Konuşarak uyku saati geldigini telkin ediyordum herkese iyi uykular deyip odasina gidiyorduk baslangicta o besikteyken ben de yaninda durup pispisladim aglamasina izin vermedim ama sonra yavaş yavaş uzaklaşıp odadan çikmaya başladim. Annem bakiyordu ben işteyken oraya da beşik aldik bende ve annemde çok iyi uyuyordu ama başka bir yere gittiysek beşik yoksa mecbur salliyordum

Maşallah Ağlamadı mı hiç?
4. ayda mı başladınız eğitme

İnşallah canım, dün gece ilk defa 4 saat kesintisiz uyudu ben uyanıp kontrol ettim oyle alışmışım ki gazdan uyuyamamasina. İnşallah geçer en yakın zamanda huzurla uyur tüm bebekler
Kıyamam canım benim. İnşallah en kısa zamanda tüm anneler rahatlar ya çok zor gerçekten.
Normal doğum yapan kızlar regli oldunuz mu ?
Evet kuzum dün oldum ilk defa doğumdan 3 ay sonra yani. İşin komiği hamile kalmadan önce 27 şubattı son adet tarihim dün tam 27 şubatta adet oldum şaka gibi tesadüfe bak dedim kendi kendime.

Maşallah Ağlamadı mı hiç?
4. ayda mı başladınız eğitme
4.ayda kendi kendine uyumaya aliştirmiştim ama oncesinde 2 aydan itibaren uyku saatlerini duzene oturtmuştum. O yüzden çok zor olmadi. Ilk gunler biraz direniyor tabiki ama aglatmadan pispislayarak aglarsa kucağımıza alip sakinlestirip tekrar deneyerek alıştırdim. Sürekli sallamak çok zor ve yıpratici hem anne hem bebek için. Biraz sabirla bir haftada alışıyorlar ama her çocuk da bir değil tabi. Oğlumu da şuan 9da gece uykusuna geçirmeye çalışıyorum ama henüz oturtamadik. Pes etmeden her gece düzenli o saatte odaya götürüyorum işikli ortama tekrar getirmiyorum. Bazen 10 da geçiyor uykuya bazen 12 de 1de ama zamanla alışacak inşallah

Benim kızım 3 buçuk aylık oldu, uyku saatlerimiz oturdu ama uyku eğitimine başlasam erken mi olur acaba? Şuan gündüz uykularını ana kucağında sallanarak uyuyor, birkaç gündür bazen yatağa beraber yatıyoruz ağzına emziğini veriyorum çok uykusu gelmişse kendi kendine uyuyor. Gece 8 buçuk 9 gibi uyutuyorum ama onda baya huysuzlanıyor ben ayağımda sallayarak uyutuyorum. Erken başlayıp olan düzeni de bozmak istemiyorum hemen öğrenir mi alışır mı acaba

Gaz sancisi degisiyor canim ya. Bazı günler hiç yokken bazı zamanlar bagirttiriyor o sanci bizi. yüz üstü yatırınca biraz rahatlıyor. Ben de sub simplex ve biogaia kullanıyorum. Bu konuda her çocuk farklı sanirim. Bizimde 2. Ayda falan pek sancı olmadi.hergun gazli bi bebek değil. Ama mesela az evvel bacaklarını karnına çeke çeke bağırdı falan. Değişiyor bu ayda da bebeğe göre

Öncelikle ben bu konunun uzmanı değilim sadece ilk çocuğumda yaptiğim uygulamayi paylaştım canim. Ama uzmanlar 4 aydan önce erken diyorlar. Belki sallanmanın dozunu azaltabilirsin yavaş yavaş. Bu uygulamalarda birden çocuğu yalniz birakip uyusun diye bir şey yok zaten kademeli olarak ilerlemek gerekiyor ki çocuğun guven duygusu zedelenmesin

Cok sevinirim yazdirmak gerekiyor mu bikac yontem birden ayni anda deneyim diyorum garanti olsun

Yok canim ben olmadim daha. Kizimda da cok uzun sure olmamistim
Ayy ne güzel yaa ben hemen oldum ya.
Cok sevinirim yazdirmak gerekiyor mu bikac yontem birden ayni anda deneyim diyorum garanti olsun
Yazdırılıyor mu bilmiyorum ben kullanmıyorum şuan. Belki sonra kullanırım diye kağıdı atmadım. Cerazette ya da desirett yazmış canım. İkisinden birini alabilirsin. Östrojen içermiyormuş bunlar o yüzden anne sütünü azaltmıyormuş emziren anneler kullanabiliyormuş. araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…