2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gecmis olsun

emzirirken 3 aylik igneler kullanilabiliyormus sanirim saglik ocagina bi sorun isterseniz veya spiral taktirabilirsiniz ama kesin cozum tupleri baglatmak tabi

Benim bebeğimin kilo alımı üst sınırdaydı ilk zamanlar. Sonradan yuzde 50 persentilde sabitlendi. Kizim 3.5 yaşında hala 50 persentilde. Mukusu bağırsağa zarar veren her şey yapıyor. Hangi bebeğin neyden zarar göreceği pek kestirilemese de bebeklerin çoğunun alerjik tepki verdiği ortak gıdalar ve maddeler var. Gıdada süt ürünleri, yumurta, kuruyemiş başı çekiyor. Kimyasalda antibiyotik, anestezi, gıda katkı maddeleri. Ameliyatta bebeğe verilen anestezi mukusa sebep olabilir. Antibiyotikler bebeğin bağırsak florasını yok ediyor ve o flora 3 yılda tamir edilebiliyor. O yüzden antibiyotiklerden sonra yeni alerji bile çıkabilir. Instagramda alerjik anne var. Oğlunun alerji hikayesi sut alerjisiyle başlıyor. 4 yaşında antibiyotik kullandıktan sonra inanılmaz geniş bir alerji yaşıyorlar ve yavrucağın yemek borusuna kadar alerjik reaksiyon gelisiyor. Sadece kabak ve pirinç yiyebiliyordu diye hatırlıyorum. Cocuk su an okul caginda, annesi dernek kurdu, bir gun aniden cocugunun alerjilerinin geçeceği gunu bekliyor. Antibiyotikler o kadar korkunc.

Sizi hatırlıyorum. Allah yardımcınız olsun. Zeytin mutlaka ev yapımı olsun. Patates de pirinç de dokunuyor olabilir cok üzgünüm. Kızımın bebekliğinde diğer annelerle konuştuğumuz alerji topiginden hatirliyorum bir annenin bebeginin sadece patates alerjisi vardi mesela.

Moleküler test ne bilmiyorum ama cok ucuk bir ucreti yoksa denemeye deger.

Bana kalırsa diyetinizi şimdilik değiştirmeyin ama acilen detoksa başlayın. Bebeğe düzenli olarak hacamat yaptırın kuyruk sokumundan. Ben hacamatın alerji üzerindeki etkisini anlar anlamaz yaptırdım kızıma, 14 aylıktı, bir hafta sonra alerjisi yuzde yetmis azaldi ve gece uyumaya başladık. Oğluma bir haftalıkken yaptırdım hacamat, hem kuyruk sokumundan hem belindeki morluğun tam üstünden. Toplamda bir damla bile kan çıkmadı, bebek hacamatı öyle bir şey, korkmayın. Yaşadığınız sehri yazarsanız size doktor önerebilirim hacamat için. Hatta maddi gücünüz muayene ücreti 300 lira civarinda olan bir doktorun takibine girecek kadar yerindeyse size detoks sürecini profesyonel yönetecek doktor da önerebilirim. Değilse hacamata ek olarak epsomlu, bentonitli banyolara ve doğal yağlara başlamanız gerekir.

Canım regl oldun mu doğumdan sonra? Eğer regl olduysan hamile kalabilirsin. Doğumdan sonra henüz hiç olmadıysan gebelik olmuyor.

Canım regl oldun mu doğumdan sonra? Eğer regl olduysan hamile kalabilirsin. Doğumdan sonra henüz hiç olmadıysan gebelik olmuyor.
Ciddi misin emin misin peki?5 subatta kirkimiz bitti daha olmadim bende regl olmayi bekliyorum insallah doğrudur ama riske atamayacagim yine regl olmazsam eger bi doktora goruneyim diyorum bir hafta sonra bu ufaklik gibi yeni bi sürpriz yasayamam ertesi gun hapi da alamiyorum sut verdiğim icin

Regl olmasanız da yumurtalama oluyor. Regl olmadım hamile kalmam diye düşünmeyin. Yumurtlama devam ediyor vücutta

Regl olmasanız da yumurtalama oluyor. Regl olmadım hamile kalmam diye düşünmeyin. Yumurtlama devam ediyor vücutta
Insallah degilimdir oyle gerginim ki inanin artik ilişki bile benim icin korku sebebi oldu hic bişekilde güvenemiyorum ne korunma yontemlerine ne esime baglatan varmi cevrenizde ameliyat zormu devlet karsiliyormu

Bi doktor serum fizyolojik ile sil masaj yap dedi yaptım geçmedi. Bir kaç büyüğümüz anne sutu dedi denedim yine masajla geçmedi. Zeytinyağ denemedim hiç onu da deneyelim jnsallah bizimde gecer hayirlisiyla.
Benim kızımda 4 ay kadar sürdü canım hemen geçmiyor ama zamanla azalıyor

Regl olmasan da hamile kalabilirsin çünkü o ay yumurtladın diyelim ilişki oldu ve döllendi adet olmadan hamile kalabilirsin. İstemiyorsan önlemini al derim

Regl olmasan da hamile kalabilirsin çünkü o ay yumurtladın diyelim ilişki oldu ve döllendi adet olmadan hamile kalabilirsin. İstemiyorsan önlemini al derim
Bugun evde test yaptim tek cizgi cikti ama bir ay dolmadi daha bir hafta 10 gun sonra yine deneyeyim diyorum en erken ne zaman belli olur kizlar hic dikkat etmedim

Nasil fırsat bulabiliyorsunuz 3 çocukla biz arkadas gibiyiz resmen, bebek doğduktan sonra tek odagimiz bebek benim doktorum hafif olan bir ilaç kullanabilirsin dedi yasmin önerdi ama cok nadir iliski olduğu için almadım. Eşiniz korunabilir prezervatifle.

Bana kalsa benimde kolumu kaldiracak halim yok inan ah bu esler iste:)cocuklar buyuk neyseki kizim 15 oglum 9 yasinda yoksa bittigimin resmiydi 3 kucuk cocuk ve ben dusunemiyorum bile.prezervatife de guvenmiyorum son sefer de onun yuzunden kaza oldu:)en iyisi ipleri elime almak bikac yontem birden deneyeyim en azindan gunu gununede takip edip reglim duzensiz olursa kan testu yada ultrasonla ogrenip garantiye alayim kendimi

Bu aylarda normal galiba benim oğlum da böyle ben de günde 7 8 kere emzirmeye çalışıyorum bizimde 3. Ayımız doldu şükür emmesinde 20 25 dk emiyo ondan biraz için rahat.

Kızlar bebeğim hep sol tarafına yatıyor çok nadir sağ tarafına yatıyor ama uyurken yine sola döndürüyor kafasını. Korkuyorum kafası yamulacak diye. Nasıl sağına yatırıp öyle kalmasını sağlayabilirim var mı bunun bir yöntemi?

Mesela sağına yatırıp kafa arkasına döndürmesin diye havlu falan koyuyorum. Bu sefer de tam döndüremediği için vücudu yan yüzü tavana bakacak şekilde çeviriyor kafasını öyle uyuyor. Sağa yatırdığımda az uyuyor zaten sola yatarsa uzun uyuyor. Boynuna masajda yapıyorum. Gün içerisinde sağına çeviriyor kafasını hani desem ki kaslarında bir sorun var ama o da değil. Sadece uyurken soluna yatıyor. Sizin uyguladığınız bir yöntem var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…