2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
MaşaAllah

Bi sonraki randevum 1ay sonra cinsiyet için inşallah tahliller yapıldı bi kaç tane. Kan pıhtılaşmam varmış bi ilaç yazdı doktor göbekten de iğne oluyordum zaten. Böyle. Diğer herşey yolunda dedi çok şükür

Ne guzel Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim de haftaya cuma 1 mayista insallah bende o guzel melodiyi duyabilirim. Ilkinde duyamamistim insallah bunda duymak nasip olur
Rabbim herkese nasip etsin o sesi duymayı canım. Mübarek Ramazan da geliyor. İnşallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsün

20 mayısa verdi canım. Ben beta için sağlık ocağına gittiğimde başka değerlerde bakıldığını söyledim onlara baktı eksikler varmış kendi istediklerini de ekledi bunları yaptır ama acelesi yok virüsten dolayı. randevundan önce yaptırsan olur dedi.

Herkese merhaba güzel anneler
Bugün benim de kontrolüm vardı, Rabbime şükürler olsun ben de duydum fasulyemin kalp atislarini. Mucize gibi birşeydi gerçekten. Tam 7 yıl dile kolay, sabırla bekledim... Rabbim hepimize sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaallah

Masallah kuzuya cok sevindim duyabilmene

Gozun aydin kuzum daha tekmelerinide gorecegiz insalah

Muayene ile ilgili detayları da yazayım;
Hafta olarak 7+2, bebek 11,8 mm yazıyor ultrasonda
Kan sulandırıcı iğneye, coraspine devam, Crinone vajinal jel 15 gün daha kullanicam, sonra onu bırakıp 3 günde bir progesteron iğneye basliycam kalçadan. Sabahları özellikle çok bulantım oluyor dedim. İnofolic combi kullanıyordum onu biraktirdi başka bir ilaç yazdi bu hem bulantıya iyi gelir, hem de içinde folic asit var dedi. Tahlil için liste verdi, pazartesi veya salı günü sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi. 2 hafta sonra da tekrar kontrole çağırdı.

Maşallah canım çok sevindimmm Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah

Haftamız aynı canım. Ama benim bebek 10mm yazıyor. Gün farkından olabilir mi? Bana tam 7 haftalık dedi. Bana da kan sulandırıcı verdi zaten göbekten iğne oluyordum yine pıhtılaşma varmış bi ilaç daha yazdı. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…