Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeğim de atağa 5 gün kala başladı gündüz gece resmen saatlerce bağırıyor son bir haftadır en zor haftayı geçirdim diğer ataktan daha şiddetli geldi bu seferki atak, durup drrup içlenerek daha çok ağlıyor bağırıyor kıpkırmızı oluyor nefesi kesiliyor resmen uykuya dalamıyordu bir türlü, bugün çok şükür bi nebze daha iyi dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum her huzursuzluk başladığında.Asi bizde uyku yapmisti canim baska etkisi olmadi, asi olali da iki hafta gecti. Sanirim ondan degildir, umarim ataktir gecer
Parmağınıza kayganlık sağlayacak kadar azıcık zeytinyağı sürün ve bebeğin göz pınarından burun duvarına doğru hafif bastırarak masaj yapın her emzirmede. Benim kızımınki masajla 3. ayında açılmıştı.Bebeğinin 1 gözünde kanal tıkanıklığı vardı doğduğundan beri. Sabahları hafif capaklaniyor. Damla kullanıyoruz ama 2 aylık olduk hala geçmedi önerisi olan var mı?
Evet aynen dudagini bukerek agliyor bir de iclenerek. Bazen sakinlesiyor kucagima alinca bazen o da olmuyor. Umarim hizli atlatiriz bu sureci sizin kacinci gundr basladi, biz bugun 77 gunluk olduk, 11 hafta bitmis oluyor, atak tam olarak hangi haftada?Benim bebeğim de atağa 5 gün kala başladı gündüz gece resmen saatlerce bağırıyor son bir haftadır en zor haftayı geçirdim diğer ataktan daha şiddetli geldi bu seferki atak, durup drrup içlenerek daha çok ağlıyor bağırıyor kıpkırmızı oluyor nefesi kesiliyor resmen uykuya dalamıyordu bir türlü, bugün çok şükür bi nebze daha iyi dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum her huzursuzluk başladığında.
Bizde 80 günlüğüz bugün, atağa 1 gün var normaldr, 12. Hafta atağı olarak geçiyor bu ama benimki 5 gün kala başladı yani 75 günlüktü tam başladığında bu huzursuzluklar. İnşallah kolay atlatırız zor gerçekten çaresiz kalıyor insan. Çözüm bulamadım ağlama krizlerine biraz oyuncak falan dikkat dağıtma işe yarıyor gibi.Evet aynen dudagini bukerek agliyor bir de iclenerek. Bazen sakinlesiyor kucagima alinca bazen o da olmuyor. Umarim hizli atlatiriz bu sureci sizin kacinci gundr basladi, biz bugun 77 gunluk olduk, 11 hafta bitmis oluyor, atak tam olarak hangi haftada?
Benimki de aynen öyle nefesi kesiliyor gözünden yaş geliyor artık öyle bi ağlıyo ki anlatamam ataktan demi bunlar çünkü yeni yeni böyle yapmaya başladıBenim bebeğim de atağa 5 gün kala başladı gündüz gece resmen saatlerce bağırıyor son bir haftadır en zor haftayı geçirdim diğer ataktan daha şiddetli geldi bu seferki atak, durup drrup içlenerek daha çok ağlıyor bağırıyor kıpkırmızı oluyor nefesi kesiliyor resmen uykuya dalamıyordu bir türlü, bugün çok şükür bi nebze daha iyi dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum her huzursuzluk başladığında.
Selam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl ? Hiç uğramıyorsun buralara. Biz de bugün aşı olduk çok huzursuz bebeğimSelaaaam kızlaaaarrr nasılsınız? Herkesin bebeği iyidir inşAllah. Çok tebrik ediyorum hepinizi. ❤ anca zaman bulup gelebiliyorum. Kim var eskilerden, beni tanıyanlardan
Evet canım ataktan hep bunlar hatta benden bikaç gün önce atak önvcesi başladık diye Sevgiliplath yazmıştı ertesi günde aynı belirtiler benim kızımda başladı daha atak gelmeden, bu şekilde bi 4 - 5 gün en şiddetli halini yaşıyor sonra inişe geçiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun. Memeyi reddediyor gezerek sallayarak zorla tutturmaya çalışıyorum arada biberonla mama takviyesi yapıyoruz derken gelip geçiyor geçen gün ağlamaktan ateşi çıktı ilaç verdim yarım ölçek.Benimki de aynen öyle nefesi kesiliyor gözünden yaş geliyor artık öyle bi ağlıyo ki anlatamam ataktan demi bunlar çünkü yeni yeni böyle yapmaya başladı
2-3 saatte bir karbonatlı, tuzlu ya da dogal sirkeli suyla gargara yapip tükürün. Burnunuza sık sık su çekip temizleyin. Emzirme döneminde hastalanmak bir bakıma nimet aslında çünkü o an oluşan antikorlar bebeğe de geçecek. Bebeğin ayaklarının altına iyice ezilmiş sarımsaklı zeytinyağ karışımının sadece yağından sürmeye başlayın, iyileşene kadar her gece tekrar edin. Kendinize de sürebilirsiniz. Bas parmagin en bombeli kismina resimde gosterildigi gibi karabiber tohumu bantlayin, en az 3 saat kalsin. Bu hastaligin omrunu cok kisaltiyor.Emzirme sürecinde nezle grip geçiren var mı? Nasıl atlattınız ? Bebeğinize bulaşmaması için neler yaptınız ? Eşim ve kızımdan sonra sanırım bende hastalanıyorum boğazlarım gıdıklanmaya başladı
Çokk teşekkür ederim peki bebeğim hasta değil şu an yine de ona yapmam gerekir mi ? Evet antikorlar geçiyor ama büyük kızımda ben hasta olunca ona da bulaşmıştı 1 ay bronşiolit ile uğraşmıştık daha 3,5 aylıktı2-3 saatte bir karbonatlı, tuzlu ya da dogal sirkeli suyla gargara yapip tükürün. Burnunuza sık sık su çekip temizleyin. Emzirme döneminde hastalanmak bir bakıma nimet aslında çünkü o an oluşan antikorlar bebeğe de geçecek. Bebeğin ayaklarının altına iyice ezilmiş sarımsaklı zeytinyağ karışımının sadece yağından sürmeye başlayın, iyileşene kadar her gece tekrar edin. Kendinize de sürebilirsiniz. Bas parmagin en bombeli kismina resimde gosterildigi gibi karabiber tohumu bantlayin, en az 3 saat kalsin. Bu hastaligin omrunu cok kisaltiyor.
Rica ederim. Allah esirgesin tüm yavruları. Hasta olmasa da yapabilirsiniz. Sarımsak kalıntısı gelmesin ama ayaklarına, cildini yakabilir. Evde günlük sakızı ve üzerlik otu tütsüsü de yakın, nezle grip covid gibi hastalıkların mizacı soguk nemlidir, havayı bedeni ısıtırsanız hastalık ömrü kısalır. Lavanta, yasemin koklayın, buhurdanliga koyabilirsiniz, çocukların burun ucuna çok çok az miktarda sürebilirsiniz. Kaynar suya ya da buhurdanliga birer ikişer damla kekik, çay agaci, greyfurt, nane, karanfil yağı damlatabilirsiniz, bunlar da ortamın havasını temizler, antibakteriyeldir hepsi. Yağları tek tek de kullanabilirsiniz.Çokk teşekkür ederim peki bebeğim hasta değil şu an yine de ona yapmam gerekir mi ? Evet antikorlar geçiyor ama büyük kızımda ben hasta olunca ona da bulaşmıştı 1 ay bronşiolit ile uğraşmıştık daha 3,5 aylıktı
Evde lavanta yağı var onu yapabilirim. Bir de tütsü olarak adaçayı da işe yarar mı ? Diğerleri şu an yok malesef. Bilgileri için tekrar teşekkür ederim Allahım hepimizin yavrularını korusun sizden de razı olsunRica ederim. Allah esirgesin tüm yavruları. Hasta olmasa da yapabilirsiniz. Sarımsak kalıntısı gelmesin ama ayaklarına, cildini yakabilir. Evde günlük sakızı ve üzerlik otu tütsüsü de yakın, nezle grip covid gibi hastalıkların mizacı soguk nemlidir, havayı bedeni ısıtırsanız hastalık ömrü kısalır. Lavanta, yasemin koklayın, buhurdanliga koyabilirsiniz, çocukların burun ucuna çok çok az miktarda sürebilirsiniz. Kaynar suya ya da buhurdanliga birer ikişer damla kekik, çay agaci, greyfurt, nane, karanfil yağı damlatabilirsiniz, bunlar da ortamın havasını temizler, antibakteriyeldir hepsi. Yağları tek tek de kullanabilirsiniz.
Adaçayı soğuk mizaçlı diye hatırlıyorum kullanmayın onu. Çörekotu varsa onu yakabilirsiniz. Udi hindi çok sıcak ve kurudur, biraz balla karıştırıp yemeklerden yarim saat önce bir cay kaşığı yutabilirsiniz. Tozunu burundan çekebilirsiniz, acı biber gibi biraz yakıyor ve burun akıntısı yapıyor hafif.Evde lavanta yağı var onu yapabilirim. Bir de tütsü olarak adaçayı da işe yarar mı ? Diğerleri şu an yok malesef. Bilgileri için tekrar teşekkür ederim Allahım hepimizin yavrularını korusun sizden de razı olsun
Zamanım olmuyor kuzum ya. Şu an bile kucağımda, pışpışlayarak uyutmaya çalışıyorum. Bebiş de çok şükür bugün iyi gibi. Dün huzursuzdu uyumadı doğru dürüstSelam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl ? Hiç uğramıyorsun buralara. Biz de bugün aşı olduk çok huzursuz bebeğim
Bize de öyle söyledi yapıyorum ama gecmiyorKanalları açmak için günde 3-4 kez 10-15 ard arda masaj yapmak gerekiyor, goz doktoru onerdi. Goz pinarindan asagiya dogru parmakla. Yine de acilmazsa bir yasinda mudahele ile acacaklarmis.