- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
- 373
Teşekkür ederim bende araştıracağımAçlık normalde yapılabilir ama emzirirken bence hiç gerek yok. Hacamat yapılan bebek gördüm daha önce o kadar kısa sürüyor ki inan aşı yapıldığında daha çok ağlıyor bebekler. Tabiki de yaptırayım inşallah yazarım mutlaka
Ne güzel çok sevindimAllah razı olsun. Ben ne zmandır çekiyorum şu kaka olayını. Keşke daha önce yazsaydım ben de. Bu sizin söylediğiniz yöntemlr yaptırdım bugün. Bol bol dua edicem size
Kız ve erkek bebeğe göre değişiyor aslında. Benim oğlum kilosunun çok üstünde gidiyor anne sütü olduğu için sorun yok dedi doktor ama benim için zor oluyor tabi. Boyu 2. ay kontrolünde 63 cm’di. Boyu içinde 2 aylığın üst sınırında dedi ama boy-kilo persentil uyumluymuş o yüzden sorun yok dediler.
Canim benimki 56 cm di boyu 5.550 kilosu iyi dedi doktor ama bilmiyorum seninki nasıl
Tamamdır kızlar çok teşekkür ediyorum2 aylık 3600 gr 53 cm 6600 gr 63 cm erkek bebek
2 aylık 3500 gr 52 cm 6400 gr 62 cm kız bebek
Normal değer aralığı bunlar canım
6 yaştan bildiriyorum; sonra senden daha çok bilmeler, söylediğin her şeyi sorgulamalar, ergen tripleri liste uzar giderSonra iki yaş sendromu başlıyorasıl sebepsiz ağlamalar değirmeler vurmalar o zaman başlıyor
Sen kabızlık çekiyor musun bu ara ? Ben kabız olunca bebeğim de oluyor çünkü. Sabah aç karnına kayısı yiyip üstüne su içiyorum ben 1 saat kadar da birşey yemiyorımYaptım canım onu da diyorum ya bu kadar gaza rağmen kaka gelmiyo ben anlamadım
Çiğ köfte misali
Ben 10 Kasım da doğum taptım 38. Günde kanama bitti Dr a gittim hersey yolundaydı o zamandan beri 3 defa kanamam oldu Ki ilişki yoktu sabah başladı akşam yada ertesi gün bitti hatta burda da sormuştum eşime defim ki Allah on hakkı 3 tür 4. Kanamada doktora gidicem bende merak ediyorumBen 30 Kasım’da sezaryen oldum. Benimde aynı şekilde oluyor. Genelde çok az akıntı şeklinde kanama oluyor kahverengimsi. Bir kere sadece normal kanama oldu hatta regl oldum sandım ama devamı gelmedi. Hatta doktora gitsem mi diye düşünüyorum bende
Benim de 40 gün sürmüştü sonrasında ara ara kahverengimsi oluyor ama 1 gün sürmüyor bile. Bende böyle devam ederse gitmeyi düşünüyorum ciddi birşey değildir umarımBen 10 Kasım da doğum taptım 38. Günde kanama bitti Dr a gittim hersey yolundaydı o zamandan beri 3 defa kanamam oldu Ki ilişki yoktu sabah başladı akşam yada ertesi gün bitti hatta burda da sormuştum eşime defim ki Allah on hakkı 3 tür 4. Kanamada doktora gidicem bende merak ediyorum
Hemen Google ladımTeşekkür ederim bende araştıracağımBir de Hacamat günleri var sanırım. Bakabileceğim herhangi bir yer var mı peki?
Benim büyük de 5.5 yaşında tam bir erken ergenlik yaşıyoruz6 yaştan bildiriyorum; sonra senden daha çok bilmeler, söylediğin her şeyi sorgulamalar, ergen tripleri liste uzar giderebeveynlik zaman zaman zor olsa da çocuk büyütmek çok keyifli
Evet bizde de uyku yapti normalde gündüz daha uzun süre uyanık kalırdıBiz de dün olduk bugün çok uyudu iğnelerden mı canım acaba
Merhaba. Sünnet yöntemine göre değişiyor. Oğlum 1 aylıkken dikişsiz sünnet oldu halka kalipsle. Sık sık bezini değiştirip sadece kantaron yağı sürdük bolca. 5. gün klips düştü kendiliğinden. 7. Gün şişlikler bariz azalmaya başladı. 11. Gündeyiz şişlik yok, pipmucunda hafif morluk ve yer yer hafif kızarıklıklar kaldı sadece. Bize banyo özellikle tavsiye edildi, normal sıklığında banyosuna devam edin dedi doktor. Sabun vs kullanmadan yıkadık her istediğimizde.Iyı aksamlar arkadaslar
Bebegı sunnet olanlara bir Kac sorum olucak
Kremi gunde kac kez ve Kac gun kullandınız?
Bonyosunu kacıncı gun yaptırdınız?
Teşekkür ederimm zahmet verdimHemen Google ladım
Estağfurullah faydam olduysa ne mutluTeşekkür ederimm zahmet verdim
Hahah çok iyiBenim büyük de 5.5 yaşında tam bir erken ergenlik yaşıyoruzzaten bu yaşlarda oluyormuş normalmiş. Aşırı meraklı çok soru soruyor ve çok bilmiş . Bugün bebeği emziriyorum bari dedim takip ettiğim yabancı bir dizi var emzirirken izleyeyim açtım diziyi . Tabi benimki bilgisayar bende olunca sıkılmaya başladı çizgi film de izleyemeyince. Anne dedi bu hayatta film izlemekten de çizgifilm izlemekten de daha önemli şeyler var izlemesene dedi . Mesela ne önemli oğlum deyince birbirimizi sevmek hadi kapat da sevişelim dedi benim oğlum sevmek anlamında kendisi hep sevişelim der
Ben 3 yaş rahatlarım diyordum büyüğü için6 yaştan bildiriyorum; sonra senden daha çok bilmeler, söylediğin her şeyi sorgulamalar, ergen tripleri liste uzar giderebeveynlik zaman zaman zor olsa da çocuk büyütmek çok keyifli
Ben bu yolda şunu anladım. Her yaşın getirdiği zorluklar ve güzellikler var. 5 yaşındayken 3 yaşındaki halini özlüyor insan. Ama aslında en küçük olduğu an bu an hiçbir zaman bu kadar küçük olmayacak anın tadını çıkarmak gerekBen 3 yaş rahatlarım diyordum büyüğü içinçık erken hayallerim suya düştü
Anladım, cok tesekkur ederimMerhaba. Sünnet yöntemine göre değişiyor. Oğlum 1 aylıkken dikişsiz sünnet oldu halka kalipsle. Sık sık bezini değiştirip sadece kantaron yağı sürdük bolca. 5. gün klips düştü kendiliğinden. 7. Gün şişlikler bariz azalmaya başladı. 11. Gündeyiz şişlik yok, pipmucunda hafif morluk ve yer yer hafif kızarıklıklar kaldı sadece. Bize banyo özellikle tavsiye edildi, normal sıklığında banyosuna devam edin dedi doktor. Sabun vs kullanmadan yıkadık her istediğimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?