2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tamam canım öyle yapayım pazartesi kontrolümüz var öyle huzursuz değil cok sukur o kadar gaza niye kaka eşlik etmiyo anlamıyorumben stres yaptım niye yapmiyo diye 🤭
Arkadasim da diyodu altin arar gibi kaka ariyoz bezde diye hepsi gaz cikiyomus:)) o da stres olmustu. Hatta sonra yaptigi kakanin kivamini sordum kabiz gibi miydi diye yok yine ayni kivamda yapti dedi. Anne sutu bagirsaklarda tamamen emildigi icin sanirim bikac gun yapmamasini sorun olarak gormuyor doktorlar. Sen yine de pzt sor bi bakalim kac gune kadar normal ona gore dikkat edelim biz de

Geçen hafta aynı şekilde yattığı yerden bağırsak hareketlerini duymuştum hatta şaşırdım ondan sonra çok rahat çıkarmıştı gazını demek ki bu yüzdenmiş. 2 gündür gazı var ama bağırsak hareketlerini duymuyorum henüz. Dün hiç kaka yapmadı bugün bekliyorum bakalım inşallah yapar. Yarına kadar yapmazsa zeytinyağı sıkmayı düşünüyorum erken mi sizce bekleyeyim mi daha? Bir de ne kadar sıkmam lazım?

Eşimin hemşire teyzesi hacamat ve sülük tedavisi için eğitim aldı yapıyor ama Hatay’da kendisi. Hatta Aidin Salih’i örnek alır, her gittiğimizde konuşuruz, açlığı çok öneriyor ama emzirirken açlık yapılır mı sorayım olmadı onu denerim yeterki temizlensin vücut. Biz Mart sonunda Hatay’a gideceğiz ama benim İzmir’de bulmam lazım sanırım. Ona bir sorayım belki bildiği, tanıdığı biri vardır. Kendim için yaptırırım da bebek için canı acır mı ki? Yaptırdığında yazarsan sevinirim 🤗

Bebeklerimizin huzursuzluğunun kaynağı bizde fazlasıyla mevcutmuş maşallah 😅 ya sevindim bende eşime söyliyeyim akşam gelirken melisa çayı alsın o zaman
Ama bendeki sallama değil yaprak o daha etkili. Hatta şöyle söyleyeyim dün aşı olduk sabah inanılmaz ağladı etti. Gece uyanmadan 5.5 saat uyudu. Şoka girdim.

Melisa sütü azaltmıyor mu ? Adaçayı türünden diye biliyorum. Öyle bir etki gördünüz mü ?
Yok doktorla da dün konuştum haberiniz olsun içiyorum dedim. İç bir sorun olmaz dedi günde en fazla iki bardak ama dedi. Çocuğu bayıltırsın yoksa diye de ekledi. Genelde sağarım sütü hiç azalmadı.

Yok doktorla da dün konuştum haberiniz olsun içiyorum dedim. İç bir sorun olmaz dedi günde en fazla iki bardak ama dedi. Çocuğu bayıltırsın yoksa diye de ekledi. Genelde sağarım sütü hiç azalmadı.
Ben de alayim bugün o zaman insallah benimkinde de uyku yapar😬

Kızlar eşimin eczacı arkadaşıyla görüştüm. Kadın görüntülü aradı konuşurken el hareketlerimi falan görmesi gerekiyormuş neyse başladık konuşmaya. Hamileliğimin nasıl geçtiğini sordu. Stres durumunda neler hissettiğimi, nasıl davrandığımı not aldı hep. Sonra kolumda dövme var onu gördü bunlar vücuda ağır metal yüklemesi yaparmış. Dişlerinde dolgu var mı dedi arka dişlerimde metal kaplama olduğunu söyledim eyvah dedi o da yoğun metal birikimi yapıyormuş. Saçlarım sarı ve saç boyaları da aynı şekildeymiş. Nasıl beslendiğimi, rüyalarımın nasıl olduğunu sordu. Bir süre böyle konuştuk. Öncelikle benim vücudumu temizlememiz gerekiyormuş. Yoğun bir detox uygulayacağız dedi. Kinoki diye ayak bantları varmış onlar vücutta biriken kötü metalleri topluyormuş. Sonra probiyotik ve omega almam gerekiyormuş. Demir’e probiyotik verdiğimi söyledim ama benimde en başından kullanmam gerektiğini söyledi. Bir de kaygılarım için bi karışım hazırlayacağını söyledi. Adını unuttum yarın aldığımda yazarım tekrar. Demir’e de bir yağ karışımı hazırlayacakmış masaj yapmam için. Onunda içeriğini aldığımda yazarım. Durumlar bu şekilde bakalım etki edecek mi merak ediyorum. Dolunay89 Dolunay89 B Bluangl annemherseyim annemherseyim
Sağol canım omega ve prebiyotik aklıma yattı başlayayım inşallah, Canım kendini suçlama bende boya, dövme, dolgu hiçbiri yok 😀 🤔 ama yine huzursuz, yine duygusal birebir aynı yaşadıklarımız 😐 bende karnına masaja başladım yaparken ağlıyor ama sonra rahatlıyor sanki.

Ben bir kere süte karıştırıp verdim 2 gün sulu kaka yaptı bebeğim hemde normal yaptığından daha fazla yaptı daha önce hiç o kadar sulu yapmamıştı ben ona bağladım. Bir de çok gazı olunca ya da kaka yapamazsa ben yastığa yaslanıp bacaklarımı büküyorum kızımı bacaklarıma yatırıyorum yatırıyorum bacakları hafif karnına çekik oluyor sohbet ediyorum o sırada ağrısı da azalıyor gaz çıkarıyor kaka da yapıyor
Beklemedeyim bakalım canım akşama kadar yapmazsa ya makattan biraz su sıkayım yada zeytinyağı vereyim diyorum. Dediğin pozisyonu sürekli yapıyorum gaz çıkarıyor ama yeterli gelmiyor sanırım. Şu kakasını yapsa da o da rahatlasa bende 😁

Merhabaa ben 20 aralıkta sezeryan ile doğum yaptım kanamam 45 46 gün falan sürdü doktorum kırkbaşı olduğunu söyledi sonrasında bitti tamamen fakat bugün yine kanama oldu az da olsa birliktelik sonrası özellikle.Sezeryan sonrası böyle ara ara kanamalar olması normal mi bu durumu yaşayanlar var mı?

Sağol canım omega ve prebiyotik aklıma yattı başlayayım inşallah, Canım kendini suçlama bende boya, dövme, dolgu hiçbiri yok 😀 🤔 ama yine huzursuz, yine duygusal birebir aynı yaşadıklarımız 😐 bende karnına masaja başladım yaparken ağlıyor ama sonra rahatlıyor sanki.
Eczacı bunları söyleyince üzüldüm benim yüzümden bebeğim bu sıkıntıları çekiyor diye ama olacağı varsa oluyor demek ki canım. Eşim hazırladığı karışımları almış bir de Demir için damla vermiş yine doğal yağmış ama içeriğini iyice araştırmadan vermem bi bakayım bakalım neymiş ama bunu verince akşam hemen etki edecek 9 gibi uyur 1 ve 5te emmek içim uyanır sadece, yarın ararsın sabaha kadar uyudu diye demiş. Çok iddaalı geldi bana ama merakta etmiyor değilim 🙇🏼‍♀️

Merhabaa ben 20 aralıkta sezeryan ile doğum yaptım kanamam 45 46 gün falan sürdü doktorum kırkbaşı olduğunu söyledi sonrasında bitti tamamen fakat bugün yine kanama oldu az da olsa birliktelik sonrası özellikle.Sezeryan sonrası böyle ara ara kanamalar olması normal mi bu durumu yaşayanlar var mı?
Ben 30 Kasım’da sezaryen oldum. Benimde aynı şekilde oluyor. Genelde çok az akıntı şeklinde kanama oluyor kahverengimsi. Bir kere sadece normal kanama oldu hatta regl oldum sandım ama devamı gelmedi. Hatta doktora gitsem mi diye düşünüyorum bende

Eczacı bunları söyleyince üzüldüm benim yüzümden bebeğim bu sıkıntıları çekiyor diye ama olacağı varsa oluyor demek ki canım. Eşim hazırladığı karışımları almış bir de Demir için damla vermiş yine doğal yağmış ama içeriğini iyice araştırmadan vermem bi bakayım bakalım neymiş ama bunu verince akşam hemen etki edecek 9 gibi uyur 1 ve 5te emmek içim uyanır sadece, yarın ararsın sabaha kadar uyudu diye demiş. Çok iddaalı geldi bana ama merakta etmiyor değilim 🙇🏼‍♀️
Tabi canım iyice araştır bak nolur nolmaz, inşallah iyi gelir miniğe de bize de içeriğini söylersin bizde hazırlatır alırız 🙏 kendini üzme hiç bununda gelip geçici olduğunu düşün böyle kalmayacak yaramazlar şurada zorluk bikaç ay belki 😊 sonra ufak ufak anlamaya başladıklarında rahatlarız sebepsiz ağlamalar biter 🌼

Beklemedeyim bakalım canım akşama kadar yapmazsa ya makattan biraz su sıkayım yada zeytinyağı vereyim diyorum. Dediğin pozisyonu sürekli yapıyorum gaz çıkarıyor ama yeterli gelmiyor sanırım. Şu kakasını yapsa da o da rahatlasa bende 😁
Vallahi o kaka yapıyor o pırtlatıyor ben rahatlıyorum 😅

Sen kayısı yemeyi denedin mi canım denemediysen dene inşallah, bak gör bebek bikaç saat içinde hemen yapar kakasını. 😉

Sen kayısı yemeyi denedin mi canım denemediysen dene inşallah, bak gör bebek bikaç saat içinde hemen yapar kakasını. 😉
Yok denemedim canım deneyeyim o zaman çünkü hala gelen giden yok 🤦🏼‍♀️
Eczacının hazırladığı karışım iyi gelirse bütün topiğin uykusuzluğu biter 😅

Arkadasim da diyodu altin arar gibi kaka ariyoz bezde diye hepsi gaz cikiyomus:)) o da stres olmustu. Hatta sonra yaptigi kakanin kivamini sordum kabiz gibi miydi diye yok yine ayni kivamda yapti dedi. Anne sutu bagirsaklarda tamamen emildigi icin sanirim bikac gun yapmamasini sorun olarak gormuyor doktorlar. Sen yine de pzt sor bi bakalim kac gune kadar normal ona gore dikkat edelim biz de
Ay evet bende anlamdan biliyorum bize kalmaya gelmişti bir haftadır yigenim kaka yapmiyodu sevinçten resmini çekip enişteme atmıştı gerçekten öyle oluyomus başa gelince anliyo insan nasıl gulmustum kafayı yedi diye 😂 inşallah tabi burda paylaşırım 🤗

Ben normal doğum yaptım kanamam uzun sürdü benimde ilişkide kanama oldu buraya da yazmıştım normal mi bilmiyorum henüz regli olmadım tam oldum sanıyorum ama devamı gelmiyo kahveli sarımsı akıntı oluyo bı duzelmedi

Direkt içirdin mi canım? Kaka yapması için mi vermiştin? Bende de has zeytinyağı var versem mi ki?
Evet rahat kaka yapması için verdim. İyide geldi. Sen bir kaç gün dene. Evet canım direk boğazına kaşık ile doktum. Yuttu. Sonra emziriyorum. Yata emzirme fark etmez zaten.

Benim de aynı. Hatta 4 gün sonra 60 gün olacak. Devam ederse doktora gideceğim artık. Kahverengi leke leke geliyor arada.

Back