Evet kızlar hazırsanız başlıyorum
B
Bluangl
Dolunay89
annemherseyim
12’den önce uykuya geçmeyen oğlum 10’da uyudu ama az emdiği için 11’de emmek için uyandı tekrar emzirdim yatırdım. Saat 3 ve 5 ve 7 olmak üzere 3 kere uyandı emzirdim geri uyudu. 1 damla bunu nasıl yapabildi hala şaşkınım. Gaz içinde masaj yağı vermişti banyo yaptırdıktan sonra karnına masaj yaptım.
Beni sorarsanız ben 3’ten beri ayaktayım çünkü 1 haftadır ara ara emdiği göğsüm mastit oldu geceden beri ağrı çekiyorum. Duş aldım, sıcak soğuk kompres yaptım en son acı içinde emzirdim de şimdi biraz rahatladım. Yani nasibinde uyku yoksa bir sebepten yine uyuyamıyormuş insan
Buarada eczacı homeopati aromaterapi uzmanıymış. Alternatif tıp olarak geçiyor. Beni görmeden, konuşmadan karışımı yapmamasının sebebi buymuş yani kişiye özel hazırlıyormuş. Görüntülü arayıp telefonu sabit bir yere koymamı falan istemişti sebebi el hareketlerimi görmek istemesiydi, konuşurken de notlar aldı ve ben almam gerekeni aldım karışımı hazırlayacağım demişti. Bana her akşam 5 damla içeceğim 1 karışım hazırladı. Demir’e her gece 1 damla olacak şekilde bir karışım hazırladı. Onun dışında omega 3 ve probiyotik başladım.
Durumlar şimdilik böyle ama benim oğlum 1 gece iyi uyuyorsa 2. gece uyumuyor o yüzden iyi gecesine denk gelmiş olabiliriz
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Yarın gece gerçekten işe yarayıp yaramadığını göreceğim