2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Böyle olursa ben talibim o karışıma

Sonra iki yaş sendromu başlıyor asıl sebepsiz ağlamalar değirmeler vurmalar o zaman başlıyor

Sonra iki yaş sendromu başlıyor asıl sebepsiz ağlamalar değirmeler vurmalar o zaman başlıyor
Uzun vadeli bakmayalım boşver yoksa onlar büyüdükçe sorunlar uğraşırlarda daha çok büyüyor ama şu dertlerini anlamıyoruz ya bu dönem cidden sıkıntı bağırıyor ağlıyor ne o bizi ne biz onu anlıyoruz böyle anlatınca erken ergenlik gibi oldu

Ben de kizimda bikere alip sevincten tavana firlatcaktim mevzu cocugunsa kakasi bile buyuk mesele

Allah razı olsun. Ben ne zmandır çekiyorum şu kaka olayını. Keşke daha önce yazsaydım ben de. Bu sizin söylediğiniz yöntemlr yaptırdım bugün. Bol bol dua edicem size

Ben bu nedenle doktora götürdüm. 4 gün yapmamıştı. Doktorda 1 hafta yapmazsa getir demişti. O gün akşamına yaptı. Benim de esas olarak anne sütü günde 1 de mama aliyor. O günden beridir 4 günde 1 kaka yapıyor. Bazen 5. Gün yaptigida oluyor. Gaz çıkarmada sorun yoksa bekle

Canım sünnet oldumu seninki

Canım onun için regli olmaya gerek var mı yan etkileri varmiymis bilgi verildimi hamile değilsin 5 ten sonrası oluyo pozitif ..
Hiç birşey demedi canım eczaneden al iğneyi dedi aldım bugün vurdu 3 ay sonra vuracak tekrar kardeşim sipral taktirmisti kis çıktı kardesimde sipralden sonra enfeksiyon kapmış rahim

Daha aylarca boyle anormallik olacak sanirim. Normal yani ara kanamalar. Benim pıhtı pıhtı olmuştu 40 bittikten 10 gün sonra falan.

Açlık normalde yapılabilir ama emzirirken bence hiç gerek yok. Hacamat yapılan bebek gördüm daha önce o kadar kısa sürüyor ki inan aşı yapıldığında daha çok ağlıyor bebekler. Tabiki de yaptırayım inşallah yazarım mutlaka

Yaptım canım onu da diyorum ya bu kadar gaza rağmen kaka gelmiyo ben anlamadım
Canım belki sende sıvı ağırlıklı besleniyorsan normal bikaç gün yapmaması, lifli gıdalar tüket havuç elma bol zeytinyağlı salata vs. gibi inşallah işe yarar yapar rahatlar

Iyı aksamlar arkadaslar
Bebegı sunnet olanlara bir Kac sorum olucak
Kremi gunde kac kez ve Kac gun kullandınız?
Bonyosunu kacıncı gun yaptırdınız?

Kızlar 2 aylık bebeğin kilosu kaç olmalı acaba? En fazlası ve en azı ?
Kız ve erkek bebeğe göre değişiyor aslında. Benim oğlum kilosunun çok üstünde gidiyor anne sütü olduğu için sorun yok dedi doktor ama benim için zor oluyor tabi. Boyu 2. ay kontrolünde 63 cm’di. Boyu içinde 2 aylığın üst sınırında dedi ama boy-kilo persentil uyumluymuş o yüzden sorun yok dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…