2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Böyle bi şey olamaz cidden şaka gibi kizimda kolikti ama bu 2.vaka kolik değil kopkolik sanirim tövbe estağfurullah ya her dk mi huzursuz her dk mi ağlamaya hazir programlanmis modda olur bi bebek ne gündüzüm ne gecem var 7/24 bebek susturmaya calisma modundayim robotlar bile benden daha fonksiyonludur🤦‍♀️ Hayata derbeder olarak gelmis sanki yanlislikla gülerken bile aglamaya calisiyo bebe😑
Canım benimkiside öyleydi sürekli bi huysuzluk ağlama vardı şimdilerde biraz azaldı diyebilirim belirli bi zaman böyle oluyolar sanırım tamamen bitmedi ama zamanla azalıyor. Uykularıda düzelse bi

Merhaba kizlar birşey soracağım sizlere ben 3 aylık iğne vurduracagim doktor ne olur ne olmaz kan testi ver gebeliğe bakalım dedi kan tahlili verdim az önce netten sonuca baktım 0,618 yazıyor bu ne demek oluyor

Kızlar kalça cikikligina ikinci ay kontrolünde bakilmiyo mu 😶
Alıntılamışım şimdi cevap yazabiliyorum bunlara kuzum. Evet ikinci ay kontrolünde bakılıyor. Dr ilk ay bakmayalım tam gelişmemiş olabilir yanıltmasın dedi ikinci ay baktı bizimkine. 😘
Kızlar bebeğimin alerjisi varmış, süt ürünleri yumurta kuruyemiş ve susam yasaklandı bana. Tedbir olsun diye ultrason çekildi ve kızımın sol böbreği olması gerek yerde değil pelvik kasının ordaymis😩eşim artık çocuk istemiyorum diyor bunun rahatsızlıkları var diye ,zaten ac geziyorum resmen bı de bunlar olunca ben de acaba mi diyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah...
Kizlar bugun sirt ağzımdan dolayi dr a gittik boynumda düzleşme başlamış oda sırtıma vuruyormus belim biraz daha idare edermiş ellerim parmaklarım uyuşuyordu emg çekildi sinir sıkışması başlamış ikinci çocuktan sonra ben de durumlar bitik ellerimle ağır kaldirmicakmisim zaten oglum 5,5 kilo nasil agir kaldırmıyim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah kuzum.
Kuzular pek giremiyorum gece emzirmeye kalkınca uykum açıldın diye bakıyorum umarım herkes iyidir ben sürekli sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum bunaldım artık pandemi yüzünden dışarı da çıkamıyorum 2 çocukla ne ara akşam oluyor anlamıyorum birde bugün yine kanamam başladı göğüs ucum yara bileğimde gangliyon kist var 🙁🙁varda var yani
Canım sana da çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Hastalıkla çocuk bakmak zor. Allsh kolaylık versin.
Normal doğum yapan kızlar ilişkiden sonra kanamaniz oldu mu ?
Yok canım olmadı. Ama doktor olabileceğini normal olduğunu söyledi. Benim olmadı ama.
Kız bebekleri olanlar vajinasını kontrol ediyor musunuz ? Ben bugün yapışıklık fark ettim 😞
Canım her kontrolde doktor bakıyor kontrol ediyor ben de bakıyorum ama öyle bir şey görmedim. İnşallah zamanla kendi açılır müdahale olmadan.

Hanımlar merhabaa
Benim bebiş 2.5 aylık sadece anne sütüyle besleniyo.6 haftadır kaka yapma sorunmuz var 7-8 gün olunca gliserin fitil kullandık ama bu haftada aynı gene kullanırsak 4.kullanışımız olucak.Kaç kez kullanılıyo fitil bilgisi olan var mı?

Hanımlar merhabaa
Benim bebiş 2.5 aylık sadece anne sütüyle besleniyo.6 haftadır kaka yapma sorunmuz var 7-8 gün olunca gliserin fitil kullandık ama bu haftada aynı gene kullanırsak 4.kullanışımız olucak.Kaç kez kullanılıyo fitil bilgisi olan var mı?
Makattan cam damlalikla zeytinyağı ya da ılık su verebilirsiniz. Fitille aynı etkiyi bebeğe hiç zarar vermeden gösterir ikisi de.

İlksan sayfasına girdim canım doğum yardımı gibi bir şey çıkmıyor sekme olarak . Arama butonu da yok bulamadım ben 🙃 sayfa eklediğim şekilde görünüyor .
E devlet üzerinden başvuru yapacaksınız 🤗 hicbir belgeye gerek kalmadan ..
Ben de normal doğum yardımını soracaktım. Doğum belgelerini eşim verdi iş yerine ben okula herhangi birşey vermedim. Nasil başvuru yapmam gerekir

Merhaba kizlar birşey soracağım sizlere ben 3 aylık iğne vurduracagim doktor ne olur ne olmaz kan testi ver gebeliğe bakalım dedi kan tahlili verdim az önce netten sonuca baktım 0,618 yazıyor bu ne demek oluyor
Gebe değilsin canım. 0 değerin

Hamilelik olduğunu sanmıyorum. En az 5 olması lazım

Kızlar eşimin eczacı arkadaşıyla görüştüm. Kadın görüntülü aradı konuşurken el hareketlerimi falan görmesi gerekiyormuş neyse başladık konuşmaya. Hamileliğimin nasıl geçtiğini sordu. Stres durumunda neler hissettiğimi, nasıl davrandığımı not aldı hep. Sonra kolumda dövme var onu gördü bunlar vücuda ağır metal yüklemesi yaparmış. Dişlerinde dolgu var mı dedi arka dişlerimde metal kaplama olduğunu söyledim eyvah dedi o da yoğun metal birikimi yapıyormuş. Saçlarım sarı ve saç boyaları da aynı şekildeymiş. Nasıl beslendiğimi, rüyalarımın nasıl olduğunu sordu. Bir süre böyle konuştuk. Öncelikle benim vücudumu temizlememiz gerekiyormuş. Yoğun bir detox uygulayacağız dedi. Kinoki diye ayak bantları varmış onlar vücutta biriken kötü metalleri topluyormuş. Sonra probiyotik ve omega almam gerekiyormuş. Demir’e probiyotik verdiğimi söyledim ama benimde en başından kullanmam gerektiğini söyledi. Bir de kaygılarım için bi karışım hazırlayacağını söyledi. Adını unuttum yarın aldığımda yazarım tekrar. Demir’e de bir yağ karışımı hazırlayacakmış masaj yapmam için. Onunda içeriğini aldığımda yazarım. Durumlar bu şekilde bakalım etki edecek mi merak ediyorum. Dolunay89 Dolunay89 B Bluangl annemherseyim annemherseyim

Ben yaşadım 1 hafta 10 gün önce ne emdi nie bir şey susmadı deli gibi ağladı dayanamadım doktora gittik idrar yollarında enfeksiyon çıktı 3 gün yattık. Meme reddi başladı. Hâlâ uğraşıyorum
Çok geçmiş olsun. Başka bir belirtisi var mıydı emmeme ve ağlama dışında? Gerçi bugün daha sakindi çok şükür öyle bir şey olsa huysuzluğu devam ederdi dimi

Hanımlar merhabaa
Zeytinyağı önermişler ben de aynı şeyi yazıcam. Bizim de aynı durum zeytinyağı kullanabilirsiniz

Doğum yardımı mı? Süresi var mı?
Ilksanin verdiğimi?
İlksanın verdiğine başvurmaya çalışıyorum ams beceremedim e devletten de bulamadım . Diğer doğum yardımı 400 TL yattı bana PTT dem çektim. Doğum yaptığım gün hastanede eşim halletmiş başvuruyu hastaneden yapmış tarih vermişler o tarihte gittim çektim.
E devlet üzerinden başvuru yapacaksınız 🤗 hicbir belgeye gerek kalmadan ..
Ben de normal doğum yardımını soracaktım. Doğum belgelerini eşim verdi iş yerine ben okula herhangi birşey vermedim. Nasil başvuru yapmam gerekir

Kızlar eşimin eczacı arkadaşıyla görüştüm. Kadın görüntülü aradı konuşurken el hareketlerimi falan görmesi gerekiyormuş neyse başladık konuşmaya. Hamileliğimin nasıl geçtiğini sordu. Stres durumunda neler hissettiğimi, nasıl davrandığımı not aldı hep. Sonra kolumda dövme var onu gördü bunlar vücuda ağır metal yüklemesi yaparmış. Dişlerinde dolgu var mı dedi arka dişlerimde metal kaplama olduğunu söyledim eyvah dedi o da yoğun metal birikimi yapıyormuş. Saçlarım sarı ve saç boyaları da aynı şekildeymiş. Nasıl beslendiğimi, rüyalarımın nasıl olduğunu sordu. Bir süre böyle konuştuk. Öncelikle benim vücudumu temizlememiz gerekiyormuş. Yoğun bir detox uygulayacağız dedi. Kinoki diye ayak bantları varmış onlar vücutta biriken kötü metalleri topluyormuş. Sonra probiyotik ve omega almam gerekiyormuş. Demir’e probiyotik verdiğimi söyledim ama benimde en başından kullanmam gerektiğini söyledi. Bir de kaygılarım için bi karışım hazırlayacağını söyledi. Adını unuttum yarın aldığımda yazarım tekrar. Demir’e de bir yağ karışımı hazırlayacakmış masaj yapmam için. Onunda içeriğini aldığımda yazarım. Durumlar bu şekilde bakalım etki edecek mi merak ediyorum. Dolunay89 Dolunay89 B Bluangl annemherseyim annemherseyim

evet ağır metal yüklemesi bebeklerde huzursuzluk alerji yapabilir. Aşılar da ağır metal yüklemesine sebep oluyor. Bence hacamatı da araştırın iyi güvenilir birisinde tarama hacamatı yaptırabilirsiniz hatta sadece siz değil bebeğiniz de olabilir. Bebeklerde gaz sorununa da çok iyi geliyormuş . Ben bu ay hacamat günlerinde hem kendim hemde çocuklarımı hacamat ettireceğim inşallah. Farklılık olursa yazarım mutlaka .

Hanımlar merhabaa
Canım zeytin yağı verdim ben çok iyi geldi. Ve hergün bir iki çay kaşığı ver. Zararı yok faydası var inan iyi gelecek. Eskiden annem kayınvalıdem zeytin yağı yokmuş tere yağını eritip verir miş bebeğe.

Dövme sarı saç vs dolgu üçlüsü bende de mevcut. 😂 ben sanki Melisa çayının bir etkisi görmeye başladım bu arada

Benim bebeğim dokunan bir sey yedigimde gazını çıkaracağı zaman ayaklarini kaskatı uzatıyor. Karnına masaj yapsam ayaklarını yine uzatip ağlıyor. O sira karnından cok gaz sesi gelmiyor cunku gaz hala cok yukarda olmuş oluyor, zaten gazin en rahatsız edici olduğu zaman kalin bağırsağa ulaşmamış oldugu zaman. Ne zaman bagirsak seslerini duymaya baslasam gazını ayaklarini germeden cikarabilmeye basliyor ve huysuzlugu da buna paralel azaliyor. Sevgiliplath Sevgiliplath
Geçen hafta aynı şekilde yattığı yerden bağırsak hareketlerini duymuştum hatta şaşırdım ondan sonra çok rahat çıkarmıştı gazını demek ki bu yüzdenmiş. 2 gündür gazı var ama bağırsak hareketlerini duymuyorum henüz. Dün hiç kaka yapmadı bugün bekliyorum bakalım inşallah yapar. Yarına kadar yapmazsa zeytinyağı sıkmayı düşünüyorum erken mi sizce bekleyeyim mi daha? Bir de ne kadar sıkmam lazım?
İlksanın verdiğine başvurmaya çalışıyorum ams beceremedim e devletten de bulamadım . Diğer doğum yardımı 400 TL yattı bana PTT dem çektim. Doğum yaptığım gün hastanede eşim halletmiş başvuruyu hastaneden yapmış tarih vermişler o tarihte gittim çektim.

evet ağır metal yüklemesi bebeklerde huzursuzluk alerji yapabilir. Aşılar da ağır metal yüklemesine sebep oluyor. Bence hacamatı da araştırın iyi güvenilir birisinde tarama hacamatı yaptırabilirsiniz hatta sadece siz değil bebeğiniz de olabilir. Bebeklerde gaz sorununa da çok iyi geliyormuş . Ben bu ay hacamat günlerinde hem kendim hemde çocuklarımı hacamat ettireceğim inşallah. Farklılık olursa yazarım mutlaka .
Eşimin hemşire teyzesi hacamat ve sülük tedavisi için eğitim aldı yapıyor ama Hatay’da kendisi. Hatta Aidin Salih’i örnek alır, her gittiğimizde konuşuruz, açlığı çok öneriyor ama emzirirken açlık yapılır mı sorayım olmadı onu denerim yeterki temizlensin vücut. Biz Mart sonunda Hatay’a gideceğiz ama benim İzmir’de bulmam lazım sanırım. Ona bir sorayım belki bildiği, tanıdığı biri vardır. Kendim için yaptırırım da bebek için canı acır mı ki? Yaptırdığında yazarsan sevinirim 🤗
Dövme sarı saç vs dolgu üçlüsü bende de mevcut. 😂 ben sanki Melisa çayının bir etkisi görmeye başladım bu arada
Bebeklerimizin huzursuzluğunun kaynağı bizde fazlasıyla mevcutmuş maşallah 😅 ya sevindim bende eşime söyliyeyim akşam gelirken melisa çayı alsın o zaman

Benimkide öyle ve artık çıldıracagım eşim sürekli ilaç verelim diyor onunla mücadele etmek ayrı yoruyor artık dayanamayıp ayrı odada bebegi uyutuyorum el kadar bebegi her gece fitil vererek uyutmak bana zalimlik geliyor çok mutsuzum bu saat oldu hala uyumadı
Benimki de öyle canım ,çocuk her agladiginda uyumadiginda fitil ver diye ısrar ediyor ,ben vermek istemediğim için de tartisiyoruz her açıdan çok yıpratıcı gerçekten

Back