Eyvahhhhh benim ki zaten zar zor emiyo yandık deseneHayret henüz memeyi reddetnedi çünkü doğduğundan beri zorla emziriyorum ondan heralde
İnsan endişeleniyor canım. Neden yapmıyor dedim
40 dan sonra çağırmıştı ama gitmedim şuan 55 gün oldu ama kanamam oldu çok hafif verdiği kağıtta da zaten iki ay yasak yaziyoduDoktora gitmediğim için henüz cesaret edemediksenin kanama mı oldu
Valla bende gitmedim doktora 2 bebeyle hastanede cok zor oluyor. Kendimce tedavi yontemleri uyguluyorum evde bepanthen suruyorum kantaron yagi sürüyorum felan Allahtan hayırlısı inşallah sifamizi buluruzO durum bendede var zaten canım ilişkiden sonrada oldu kontrolde gitmedim sanırım içteki disiklerden kaynaklandı
Çok fazla gaz sorunumuz yok normal yani olması gerektiği gibi ama uykusu hiç yok dalamıyor bi türlüAynıs
Aynı durum tamamen bugün düzenli görüştüğüm uyku eğitimcisi pedagog bir arkadaşla görüşeceğim. Soracağım bu durumun sebebini. Size de haber veririm hemen.
bu Arada sizde gaz sorunu var mı?
Hadi inşaallahBenimki 59 günlük yavaş yavaş başladı. Konuşur gibi sanki.
Aynen katiliyorum göz temasi kurup konuştugunda sesler çikaryo:)Canım benimki 55 günlük yaklaşık iki haftadır düzenli göz teması kurarsan konuşuyormuş gibi sesler cikartiyo. Oyuncaklara filan da aynı şekilde. Daha yeni yeni basliyo zaten ama konuşman çok önemli etken
444 1788 numarayi arayarak öğrenebilirsiniz. Yaninizda kimliğiniz de olsun ama çünkü sorular soruyor onaylamak içinKızlar merhaba, benim doğum yardımı e devletten baktığımda ödeme aşamasında görünüyor du. Bugün postaneye gittim. Yatmamış dediler. İki taşıma değiştiriyoruz gidene kadar. Yakındaki postane kapanmış. Nasıl anlayacağım yattığını. Bugün rezil oldum yollarda.
Evet canım yüzüne doğru tut gözünün içine bak gülümseyerek konuş çok güzel dinliyorlar zamanla karşılık vermeye başlarOyle mi yapmam lazım. Çok teşekkür ederim.
Banada kayinvalidem sutunu sur dedi ama surmedim surmeyide dusunmuyorum illa ki dokulur bence zamanlaHanımlar sürekli sorular soruyorum farkındayım.
Bu bebeğimin alnındaki kulaklarındaki tuyler ne zaman dokulecek. Ayrıca sütünü sür diyorlar süt ile temizle diyorlar. Öyle dökülür imiş. Bu doğrumu. Bu doğrusu ise bunu yapmayanların ki dökülmüyor mu
Benimki dort bes gundur resmen kendi kendine konusuyor her bebegin gelisimi farkli bir kac gune seninkide baslar bence canim genelde iki aydan sonra oluyormusArkadaşlar bebekleriniz kendi başına kalınca ağzından tatlı sesler çıkarıyormu. Hanı kendi kendine konuşur gibi olur.annem sordu bugun yok dedim. Kızım 50 gunluk erken mi acaba. Merak ettim. Daha ağlıyor sadece
Bizde sorduk canm medical park 2000 dediAnladim canim cok uygunmus gercekten banada 2000 tl cok geldi acaba her yer mi boyle diye yaptiranlara bir sorayim dedim
Evet hala cekiyorum calpol verirsem uyuyoEyvahhhhh benim ki zaten zar zor emiyo yandık desene
Su sesi de :)Mutfakta ana kucaginda ayagimda sallayarak is yapiyorum bende ocak firin yandığı icin sicaktan sanirim uyuya kaliyo:)
Aynen uçmuşlar... medipol 2300 paket fiyat, medistate de 1500 muayane hariç.Bizde sorduk canm medical park 2000 dedi
Canım e devlette ptt üzerinden yapilan ödemeler var orayı takip et. Benimki de senin gibi ödeme aşamasında yazdı gittim yatmamış. Sonra ptt sayfasına girdim e devletten dedigim yeri takip ettim. Orda çıktığı gün yatmıştı.Kızlar merhaba, benim doğum yardımı e devletten baktığımda ödeme aşamasında görünüyor du. Bugün postaneye gittim. Yatmamış dediler. İki taşıma değiştiriyoruz gidene kadar. Yakındaki postane kapanmış. Nasıl anlayacağım yattığını. Bugün rezil oldum yollarda.
Sütün faydası olduğunu sanmıyorum. Sürmedim ama kulağındakiler azaldı. Öyle olsaydı eğer yanaklarindakilerin tamamen bitmesi gerekirdi hep süt değiyo sonuçta ama yanağında var hala tüylerHanımlar sürekli sorular soruyorum farkındayım.
Bu bebeğimin alnındaki kulaklarındaki tuyler ne zaman dokulecek. Ayrıca sütünü sür diyorlar süt ile temizle diyorlar. Öyle dökülür imiş. Bu doğrumu. Bu doğrusu ise bunu yapmayanların ki dökülmüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?