İnşallah sorunsuz geçer bizde de. Çok aşşırı heyecanlıyım canımYok kuzum hatta oncesinde tuvalete gittim heyecandanilk once iyice capina falan bakiyo , sonra kalp atisi icin sesi falan aciyo dinletiyo
Ben 3 nisanda nokta kadar kese gördüm vajinal ultrasonda. Sence duyabilirmiyim yarınHayır canım normal gittim karından gördü
Ayyy canımmcıımm benim de 11de randevum var. Kız nası uyuycaz geceeeBen de yarın gidiyorum canoooo inş güzel haberlerle dönelim benim ki 10.10 geçe randevum hayırlısıyla ♥♥
Çok amin canım inşallah cinsiyetleri tekmeleri konuşalım burdaTeşekkür ederim canım amin inşallah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın rabbim bizlerinde sonuna kadar hayırlısıyla mutlu haber almamızı nasip etsin
Ben de öyle yapcam canım daha net olsun işimi garantiye alıyımEvet canim bana ilk gittiğimde söylemişti idrara sıkışık gel diyor öyle gittim hemen göründü
Sus suuuss ölüyorum eşime belli etmicem ona söylemicem heyecanlı olduğumu diye bin kez geçirdim içimden yaaaaAyyy canımmcıımm benim de 11de randevum var. Kız nası uyuycaz geceee
Tesekkurler canim hosbuldumTebrikler canim hayirlisi olsun hosgeldin aramiza ♥
Canım bende de senle aynı galiba ya. 3nisanda düğme gibi keseyi gördüm 20gün sonra kalp atışı için gel dedi. Ben de kaç haftalık olduğumu bilmiyorum o yüzden endişeliyim acaba görürmüyüm duyarmıyım diyeeSus suuuss ölüyorum eşime belli etmicem ona söylemicem heyecanlı olduğumu diye bin kez geçirdim içimden yaaaasabahtan beri hepimize dua ediyorum elimden hiç bişe gelmiyo kuzum rabbim yüzümüze baksın benim 6+2 bir de biraz sizlerden erken gibi ama doktor çağırdı işte
Ayy ne güzel ya ilk mi canım bizim ilk yavrumuz olacak Allah’ın izniylee yaCanım bende de senle aynı galiba ya. 3nisanda düğme gibi keseyi gördüm 20gün sonra kalp atışı için gel dedi. Ben de kaç haftalık olduğumu bilmiyorum o yüzden endişeliyim acaba görürmüyüm duyarmıyım diyeekocam benden daha heyecanlı yaaa. Ben de o yüzden içimde tutuyorumm heyecanımı, heyecanlı olduğumu görünce duble heyecanlanır bu sefer
KIz senindemi ilk kontrolun 3 nisandi herseyde bir gidiyor duyarsin canim zaten o nokta gibi keseler simdi kocaman olmuşlarBen 3 nisanda nokta kadar kese gördüm vajinal ultrasonda. Sence duyabilirmiyim yarın
Aynen bizimde 5 yil dile kolay burdaki cogu arkadaşımla nekadar cok ortak noktamiz varmis.Ayy ne güzel ya ilk mi canım bizim ilk yavrumuz olacak Allah’ın izniylee ya♥ gizlice hüzünleniyorum ben de ya pıt pıt döktüm bugün bağlanıyo insan içine düşer düşmez biz bir de 5 yıl bekledik de bu sıpayııı
Çok heyecanliÇok amin canım inşallah cinsiyetleri tekmeleri konuşalım burda
KesinlikleBen de öyle yapcam canım daha net olsun işimi garantiye alıyım
Bence duyarsınnnnBen 3 nisanda nokta kadar kese gördüm vajinal ultrasonda. Sence duyabilirmiyim yarın
Bizim de ik bebeğimiz olacak inşaallah, 7 yıldır bekliyorduk.Ayy ne güzel ya ilk mi canım bizim ilk yavrumuz olacak Allah’ın izniylee ya♥ gizlice hüzünleniyorum ben de ya pıt pıt döktüm bugün bağlanıyo insan içine düşer düşmez biz bir de 5 yıl bekledik de bu sıpayııı
Hayırlı olsun canimİyi aksamlar herkese, benide araniza alir misiniz?
Bat 18 nisan'di fakat bata 5 gun kala silik cizgi ile ogrendim hamileligimi, virusten dolayi kan vermeye gitmeye cekindim bide bati beklemek istedim. Bugun ASM'ye gidip kan verdim degerim 1395 cikti, bugun 4. Gun gecmis oluyor gunumu.
Bende kilolayım canım.zayiflayip hamile kalacaktım ama nasip boyleymisKeske bende az biraz kilo verebilsem 92 kiloyum bugun baktim daaksi gibi istahim yerinde virde karantinadayız
Hayırlı olsun canim
Bebek kac mm cikti canim. Hayırlı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?