2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben kilo veremiyorum hatta 600 gr almışım nasıl becerebiliyorum hayret
Bosver canim vermek iyi değil zaten öyle yada böyle kilo alacağız hamilelikte sağlık olsun. Ben oğlumda ilk zamanda kusmaktan 8 kilo vermeme rağmen doğuma 25 kg fazlayla girmiştim hepsi gidiyor bebisler sağlıklı olsun yeterki.

Nasıl geçecek bu ya canım ya zorla yemek yiyorumki ilaçlarımı içeyim
Eğer seni çok zorluyorsa doktoruna danışarak ilaç alabilirsin canım.
Kızlar. Bu ilk haftalar bulantı nedeniyle beslenemeyip kilo kaybeden oldu mu.
Ben 1 buçuk kilo vermişim.
Kızlar adetim 4 gün gecikti kan testi yaptırdım. Beta hcg 2459 çıktı hamileyim dimi daha doktora gösteremedim
Hayırlı olsun, tabii ki hamilesin değerin çok iyi
Ben de yarın gideceğim insallah
Kızlar selam dün kan vermiştim sonucum çıktı.regliye 2 gün kala beta 154 çıktı.
Nasıl sizce?
Sonucun iyi bence canım, ben 89'la öğrenmiştim. Hayırlı olsun

Oh masallah keseyi gordun degil mi Tekrar ne zamana çağırdı kalp atışı için. Düşük riskin mi var canım
Gördük canım kesenin içinde minicik bir nokta ilk fotoğrafımızı aldık 20gün sonra gel dedi kalp için bi ara bütün tahlillerini yaptr getir bakalım dedi düşük riskim yok canım bana ovitrelleyi vurdugunda da progestan verdi hamileysen düşükten koruyor değilsen adet olmanı sağlıyor

İyi aksamlar herkese, benide araniza alir misiniz?
Bat 18 nisan'di fakat bata 5 gun kala silik cizgi ile ogrendim hamileligimi, virusten dolayi kan vermeye gitmeye cekindim bide bati beklemek istedim. Bugun ASM'ye gidip kan verdim degerim 1395 cikti, bugun 4. Gun gecmis oluyor gunumu.

Yaşım 34, tahmini dogum tarihi 25 aralik, guncel kilo 65, iatanbul

Tebrikler canim hayirlisi olsun hosgeldin aramiza

Darısı basima inşallah sağlıklı olduğunu görmeyi banada nasip etsin inşallah

Ben de yarın gidiyorum canoooo inş güzel haberlerle dönelim benim ki 10.10 geçe randevum hayırlısıyla

Gözün aydın ne güzel haberler aldık ya bugün çoook sevindim inşallah burdaki herkes yaşar bu hisleri
Teşekkür ederim canım amin inşallah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın rabbim bizlerinde sonuna kadar hayırlısıyla mutlu haber almamızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…