- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 756
- 38
- 32
aman masallah canimm ben 165 boy 70 kiloyum 3 kilo almisim sanirim senin hayalini ben yasiyorum80 kiloluk bir bünyem var maşallahsenin kaçın hafta ???ya hep derdim ki söyle keyifli bir hamilelik geçireyim ama yok :) senin nasıl geçti acaba ya hemen himmm
Gözün aydın ne güzel haberler aldık ya bugünMerhaba kızlar bizde minigimin kalp sesini duyduk ve heyecandan kalbimiz yerinden cıktı eşimle hemen tele kayıt ettik bizde aileler uzakta onlara dinletmek için 7+1 günlük dedi doktor ama sata göre 9+1 2 haftalık fark var ama geç döllenme muhtemelen 20 gün sonra tekrar gideceğim o zaman doktor adet tarihini ileriye çekeriz dedi şükür herşey yolunda
Ya benim ilki de sorunluydu 9 ay yattım serklaj oldum çok şey yaşadım tüp bebekti zaten ha düştü ha düşecek sıkıntım çöktü 5 aylıkken doğmaya kalktı aman kiz neler neleraman masallah canimm ben 165 boy 70 kiloyum 3 kilo almisim sanirim senin hayalini ben yasiyorumama benim ikinci gebeligim ilkindede sirunsuzdum simdide oyle cok sukur
Yasak ama hamile şekilde o saatte çalışmak. Şirketin bunu bilmiyor musaolasin canim ya ise gidicem bakalim hala kimseye bise demedim 2 gun gececiyim disari cikma yasaginda bile calisicam
Canım senin üstünde nazar mı var nedir? Çok dikkat et ALLAH yardımcın olsunmeraba kizlar gecen hafta demistim merdiwenlerden dustum diye 2 gun bel agrisi cekmistim son bikac gundur hic bi belirtim kalmamisti eskisi gibiyim hic hamile gibi hissetmiyodum bugun gittim doktora alttan bakti masallah kalp atisini duyduk karnimdan goremedi kilomdan dolayi muhtemelen 3 kilo almisim ama istahim asiri kapali son 24 saattir meywe suyu iciyorum sadece hic acikmiyorum bugun doktora giderken 2 adim gerimde kaza oldu arkamdaki teyzeye araba carpti kaldirima cikmisti araba teyzeye kostum yardim ettim tamam teyzeye uzildim ama benimde yawrum war karnimda werilmis sadskam warmis ya
Insallah canim kotu dusunmuyorum hakkimizda hayirlisi neyse o olsun korkuyorum ama olumsuz bir dusuncem yok bende duyucam hayirlisiyla cuma gunu bebegimin kalp atisin bu sefer sıkısmıs gidicem daha rahat goruruz belki cunku doktorum hic olumsuz bisey konusmadi belkide ondan sebep icim rahatCanimkorkma Allahın izniyle herşey yoluna girecek
Ben 7w0g olarak gittim minigim 6w6d çıktı canm amin inşallahÇok şükür çok sevindimkaç haftalıkmış bebiş darısı bizlere inşallah
Yap canım açıp açıp bakarsın dinlersinYaaaa çok akıllıca birşey yapmışsın canım birdahakine bende yapayım
Insallah canim Allah hepimize nasip etsin o guzel minik pit pit lari duymakBugün kalp atışını duyup bebişi gören arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum gözünüz aydın
Ben de yarın gidiyorum inşallahnolur dua edin bol bol şu pıt pıtı ben de duyayım inşallah bi çok arkadaş da var yarın inşallah hepimiz bugün gelen mutlu haberler gibi mutlu haberler verelim birbirimize
inşallah canım bende öyle elimi evde hicbirseye suremiyorum aldı başını gidiyor.Of kusmak da çok kötü. Inş zaman cabuk gecer ilaçlarla 1 ayı geçiririz bulantı da geçer belki. Böyle hiç bir şey yapamiyorum evde
ben 2 kg vermişim canimKızlar. Bu ilk haftalar bulantı nedeniyle beslenemeyip kilo kaybeden oldu mu.
amin canım bende öyleyim kafamı kaldıramıyorum. Anca kusmaya gidiyorum. Çok kötü bir durum gerçekten..Allah yardımcımız olsun ben ayağa bile.kalkamiyorum hiçbirşey yapamiyorum banyo koltuk arası mekik döküyorum nasıl geçecek ağlamak istiyorum
İnşallah canım hayırlı haberlerle gel inşallahGözün aydın canım çok sevindiminşallah yarın ben de duyarım
Oh masallah keseyi gordun degil miBugün gördük canım çok şükür doktorum her şey yolunda görünüyor dedi kan sulandırıcı ve progestan verdi düşüğe karşı önlem için
Insallak kuzum cok guzel bir duyguAllahım yaaaçoook sevindimmm sağ salim kucağına alırsın inşallah. Ben de yarın gidicem inşallah duyarım
Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahInsallah canim kotu dusunmuyorum hakkimizda hayirlisi neyse o olsun korkuyorum ama olumsuz bir dusuncem yok bende duyucam hayirlisiyla cuma gunu bebegimin kalp atisin bu sefer sıkısmıs gidicem daha rahat goruruz belki cunku doktorum hic olumsuz bisey konusmadi belkide ondan sebep icim rahat
Telefonun radyasyonu gelişimi çok fazla etki etseydi doktorlar mutlaka bu konuda uyarırdı bence. Çok etkili olan bir radyasyon değil çünkü, ona bakarsak çevremizde bir sürü baz istasyonu var binalarda yollarda,onları nasıl engelleyeceğiz, ultrason bile bir ses dalgası bebeğe iletiliyor. Asıl tehlike çevresel faktörlerden ziyade vücuda giren besinlerde bence maalesef doğal sebze meyve yiyemiyoruzTelefonun radyosyonu zarar verir diye düşünüyorum
Ben kilo veremiyorum hatta 600 gr almışım nasıl becerebiliyorum hayretinşallah canım bende öyle elimi evde hicbirseye suremiyorum aldı başını gidiyor.
ben 2 kg vermişim canim
amin canım bende öyleyim kafamı kaldıramıyorum. Anca kusmaya gidiyorum. Çok kötü bir durum gerçekten..
Ozele mi gittin devlette izin verirler mi acabaEvet aklımdaydı esimle birlikte gidemiyoruz 4,5 yaşında oğlum var bende kalp atışlarını onlar için kaydettim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?