Çok güzellHanımlar doktordan geldim kalp atışini duydum çok şükür darısı sizlere inşallah
Hemen deniyorum. Canim sen de ilaç kullanıyorsun demi mide için. Ben prilam dr içtim dün 2 tane daha iyiyim ama tamamen de gecmedi. Belki 2. Gün tam etkisini gösterir diyorumKizlar kıtır kıtır buz yemek midemdeki yanmaya çok iyi geliyor bakalım daha neler keşfedeceğim
Ay ne güzelgecmis ne mutlu sana canımBenim tamamen geçti canım bir kaç gün sürdü sadece. Doktorumun verdiği multivitaminler maalesef iştahını fena açtıkilo almak istemiyorum ilk 3 ay
Amin insallah canim beta hcg kişiden kişiye değişiyormuş zatenay evet yaa yani nasip işte cok ilginc okdr ugrasıyoruz aylardır saatli dakik ilişkiler ilaçlar birsürü hormon yüklemesi falan bizim susam karantinayı beklemiş
yumuırtlama döllenme zamanlarımız baya farklı sanırım canım bnm kan değerim dün 133tü, beraber hafta hafta sayarız artık allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah da
Nasıl geçecek bu ya canım ya zorla yemek yiyorumki ilaçlarımı içeyimSabah afedersin boş ogurmelerim oluyor mide boş olduğu icin. Gün içinde hem bulantı halinde ve midem yanıyor. Halsizlik bende de var
Maşallah canıım çok sevindim yaHanımlar doktordan geldim kalp atışini duydum çok şükür darısı sizlere inşallah
Duanızı eksık etmeyin hanımlar doktora gidiyorum şimdi
Dualarım sizlerle kızlarYaaa çok güzel benimde 15.45 'te randevum zaman da geçmiyor biz de duyalım o atan güzel kalbi
Evet canim ilaç kullanmama rağmen günde 1 2 kes kusuyorum ama. İlaçsız bu sayı 15 e bazende daha fazlayla çıkıyor. Bunada şükür napalim geçecek elbet. Yanmaya gaviscon veya rennie de çok iyi geliyor doktorum kullanabilirsin demişti.Hemen deniyorum. Canim sen de ilaç kullanıyorsun demi mide için. Ben prilam dr içtim dün 2 tane daha iyiyim ama tamamen de gecmedi. Belki 2. Gün tam etkisini gösterir diyorum
Naptın canm sende gidip görebildin mi?Ay canım bende de aynı durum sabah 7-8dedi mi ayaktaym gün boyu uyku halı de cabası ben bugun kan verdm deger baya artmıs benım salı gel dedi doktorum
MaşallahTeyzeleri biz gittik 7+3 olmuşuz pit pit atan bir kalbimiz var
Seninde gozun aydin cnm insallah hayirlisiyla sag salim alirsin kucagina dualarin biz duymayanlarla olsun bizede dua et bizde duyalim cnm benim az once yine cok az bi lekelenmem oldu ilaci iciyorum ama korkmaya basladim bu sefer gerci doktor kanama var devam edicek gibi gozukiyor demisti ama yinede korkuyorumHanımlar doktordan geldim kalp atışini duydum çok şükür darısı sizlere inşallah
Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin darisi basimiza insallahŞimdi doktordan geldim kalp atışını duydukkksat göre 6+1 ama 6+4 e uyumlu dedi kalbi de atmaya başlamış çok şükür darısı bekleyenlere inşallah
Amin inşallah darısı yarın benim başıma, yalnız benimkinde bi tuhaflık var sizde de öyle mi olan var mı acaba aranızda, takvime göre 7. hafta ultrasona göre 6. hafta içindeyim, doktor bir hafta geriden geliyor geç döllenme büyük ihtimalle dedi bakalım yarın asıl belli olcak. Benim gibi olan var mı hiç sonradan değişiyor mu yoksa hep bir hafta geriden mi geliyor?Hanımlar doktordan geldim kalp atışini duydum çok şükür darısı sizlere inşallah
Benim de o şekilde. Ben takvime göre 8. Hafta içindeyim. Ama doktora göre 7. Haftadayım. Bana bişey söylemedi geç döllenme falan diye. Ama ben tahmin etmiiştim ovülasyon takip yapmıştım ve çatlamam geç olmuştuAmin inşallah darısı yarın benim başıma, yalnız benimkinde bi tuhaflık var sizde de öyle mi olan var mı acaba aranızda, takvime göre 7. hafta ultrasona göre 6. hafta içindeyim, doktor bir hafta geriden geliyor geç döllenme büyük ihtimalle dedi bakalım yarın asıl belli olcak. Benim gibi olan var mı hiç sonradan değişiyor mu yoksa hep bir hafta geriden mi geliyor?
Tamam benim de öyle olmuştu sanırım, ama anlamadığım şey bu genelde adeti düzensiz olanlarda oluyormuş senin düzenli miydi? Benim hiç sekmezdi, ama yumurtlama geç oldu muhtemelen çünkü erken gebelik testinde negatif çıkıp birkaç gün sonra pozitife dönmüştü, hamilelik hiç görülmedi asıl görülmesi gereken 4. haftada. sinsi bebek benimki heraldeBenim de o şekilde. Ben takvime göre 8. Hafta içindeyim. Ama doktora göre 7. Haftadayım. Bana bişey söylemedi geç döllenme falan diye. Ama ben tahmin etmiiştim ovülasyon takip yapmıştım ve çatlamam geç olmuştu
Benim adetim düzensizdi evet. Ben ondam ovülasyon yapmıştım hatta. 1 mart adet başlangıç. 19 mart çatlamam oldu sen düşünTamam benim de öyle olmuştu sanırım, ama anlamadığım şey bu genelde adeti düzensiz olanlarda oluyormuş senin düzenli miydi? Benim hiç sekmezdi, ama yumurtlama geç oldu muhtemelen çünkü erken gebelik testinde negatif çıkıp birkaç gün sonra pozitife dönmüştü, hamilelik hiç görülmedi asıl görülmesi gereken 4. haftada. sinsi bebek benimki heraldekan değerim de gecikmeden 2 gün sonra 73, 5 gün sonra 233 çıkmıştı. Yine düşük görülmüştü haftasına göre değerim
Canım ağızdan kullanma bence vajinal daha etkili %80 etkisi uçar %20 etki alabilirsin ağızdan..tabi sen bilirsin ben bildiğimi paylaşmak istedimSeninde gozun aydin cnm insallah hayirlisiyla sag salim alirsin kucagina dualarin biz duymayanlarla olsun bizede dua et bizde duyalim cnm benim az once yine cok az bi lekelenmem oldu ilaci iciyorum ama korkmaya basladim bu sefer gerci doktor kanama var devam edicek gibi gozukiyor demisti ama yinede korkuyorum
Aminnnn gerçekten Rabbimin cok büyük ve cokk güzel mucizesi :)klomende ben 2 yumurta büyüttüm misler gibi yok tık demedi valla :)
işte her şey nasibiyle yani demekki nasibi bugüneymiş ikimizinki de :)
okdr kendi kendine olmaz diye şartlamıştm ki kendimi hala inanmış değilim böyle yerde miyim gökte miyim hem mutluyum hem şaşkınım endişeliyim falan cok ilgincmiş hiç böle hayal etmemiştim :)
filmlerdeki gibi direkt uçarız kaçarız sanıyoduk böle cok mutluyuz ama bir yanımız hala idrak edemedi ya bişi olursa korkusu falan cok ilginc allah dileyen herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?