2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Değer aralıklarına baktın Mı canım?Bende bugün kan verdim ama geç kaldım yarın sonuç alıcam benimde 2 günüm var.
Deger aralıkları normalde bana biraz düşük geldi 2 gün önce ögrendim ya demekki 10 iken falan ögrendim degeri

klomende ben 2 yumurta büyüttüm misler gibi yok tık demedi valla :)
işte her şey nasibiyle yani demekki nasibi bugüneymiş ikimizinki de :)
okdr kendi kendine olmaz diye şartlamıştm ki kendimi hala inanmış değilim böyle yerde miyim gökte miyim hem mutluyum hem şaşkınım endişeliyim falan cok ilgincmiş hiç böle hayal etmemiştim :)
filmlerdeki gibi direkt uçarız kaçarız sanıyoduk böle cok mutluyuz ama bir yanımız hala idrak edemedi ya bişi olursa korkusu falan cok ilginc allah dileyen herkese nasip etsin insallah

ay evet yaa yani nasip işte cok ilginc okdr ugrasıyoruz aylardır saatli dakik ilişkiler ilaçlar birsürü hormon yüklemesi falan bizim susam karantinayı beklemiş
yumuırtlama döllenme zamanlarımız baya farklı sanırım canım bnm kan değerim dün 133tü, beraber hafta hafta sayarız artık allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah da

Kizlar ben bu ara devamli uyuyorum bu progestan beni allak bullak etti sanirim doktorun dedigi gibi kullanicam kafam yastiktan kalkmiyor kalkincada bir bas agrisi oluyor

Aslina bakarsan lekelenme falan yok sukur bir kere oldu kesildi ama doktor her ihtimale karsi kullan dedi mecbur kullaniyorum
Bende de yok canım ben bir de her gün iğnesini de uluyorum leke kesileli 8-9 gün oldu benim de .. ama 3 ay kullandırır gibi geliyo canım bana yavaş yavaş bıraktırır ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…