- 2 Aralık 2017
- 436
- 346
- 33
- 30
Deger aralıkları normalde bana biraz düşük geldi 2 gün önce ögrendim ya demekki 10 iken falan ögrendim degeriDeğer aralıklarına baktın Mı canım?Bende bugün kan verdim ama geç kaldım yarın sonuç alıcam benimde 2 günüm var.
Aldın mı canım sen sonucunuDeğer aralıklarına baktın Mı canım?Bende bugün kan verdim ama geç kaldım yarın sonuç alıcam benimde 2 günüm var.
Benimde pcos var :) ve ilk çocuk klomen ile oldu bu da 4 sene korunmasız ilişki ardindan ki doktora bile gittim yok olmadi bizimki de karantinayi bekledi... Bendeki pcos biraz iyi olandan eski doktorum senin durumun iyi diyordu. Ama şunu anladim ki böyle yumurta tembelliği vs olanlar cok sık ilişkiye girmeli bu kesin :)) ve tabi rabbim ol diyecek çok dua edilecek :))
Hoşgeldin aramıza işte tamda beklenmedik anda gelen mucize olmuş
Son adet tarihlerimiz aynıymis 18.mart 4+6 benimde dongum kısa olduğu için erken öğrenmiş gibi oldum. adetin ikinci günü öğrendim idrar testinde 13unde kan 582 ile carsamba 1290 oldu baska gitmedim cuma gidecegim. Hayırlı olsun Inşallah sağlıkla ilerlesin
Canım sersem yapıo 2 vajinal 1 ağızdan alıyorum ben . Ağızdan aldığım mahvediyor beni deKizlar ben bu ara devamli uyuyorum bu progestan beni allak bullak etti sanirim doktorun dedigi gibi kullanicam kafam yastiktan kalkmiyor kalkincada bir bas agrisi oluyor
Nasil aliyorsun canim sabah agizdan 1 aksam 2 vajinami koyuyorsunCanım sersem yapıo 2 vajinal 1 ağızdan alıyorum ben . Ağızdan aldığım mahvediyor beni de
Ya belkide oyledirAslında tam tersi oğlan anneyi güzelleştirir kız çirkinleştirir annenin güzelliğini alır derler.
Yok canım sabah akşam alttan öğlen ağızdan alıyorumNasil aliyorsun canim sabah agizdan 1 aksam 2 vajinami koyuyorsun
Maşallah canıııım benimTeyzeleri biz gittik 7+3 olmuşuz pit pit atan bir kalbimiz var
Aslina bakarsan lekelenme falan yok sukur bir kere oldu kesildi ama doktor her ihtimale karsi kullan dedi mecbur kullaniyorumCanım sersem yapıo 2 vajinal 1 ağızdan alıyorum ben . Ağızdan aldığım mahvediyor beni de
Gozun aydin canim sagkikla kucagina almak nasip olsun darisi bizim basimiz insallah bizde o duyguyu yasariz umarimTeyzeleri biz gittik 7+3 olmuşuz pit pit atan bir kalbimiz var
Ins canim hepimiz tadicaz saglicakla kucagimiza alicazMaşallah canıııım benim ☺ Bizlere de dualarını esirgeme inş biz de o duyguyu tadalım ♥
Bende de yok canım ben bir de her gün iğnesini de uluyorum leke kesileli 8-9 gün oldu benim de .. ama 3 ay kullandırır gibi geliyo canım bana yavaş yavaş bıraktırır ancakAslina bakarsan lekelenme falan yok sukur bir kere oldu kesildi ama doktor her ihtimale karsi kullan dedi mecbur kullaniyorum
Ins kuzum sizden de gelecek boyle guzel haberlerGozun aydin canim sagkikla kucagina almak nasip olsun darisi bizim basimiz insallah bizde o duyguyu yasariz umarim
Yaaa çok güzel benimde 15.45 'te randevum zaman da geçmiyor biz de duyalım o atan güzel kalbiTeyzeleri biz gittik 7+3 olmuşuz pit pit atan bir kalbimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?