2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bizde cok sukur iyiyizzz teyzesiiii
Birazcik kafamizi dinledik yatip uyuyoruz bolbol esimde evde tadilat var evde baslicaz bakalım biraz yoğunuz arada grer yazarim yineee size merk etmeyin cok sukur iyiyiiiz❤
Ben dunden beri ilacin etkisiyle devamli uyuyorum

Kızlar prilam dr kullanan var mı doktor hiç bir zarari yok dedi ben bulantı için başlayacağım bu akşam. Bir de idrar yolu enfeksyonu için toz verdi 2 tane

Tamam canım senin tercihin. Psikolojik olmuş herhalde. Benim de ilk gebeliğimde kürtaj olduğum gün kanama başladığında bir yemek pişiriyordum o zamandan sonra ilk defa dün pişirdim aynı yemeyi ama o gün hiç aklımdan çıkmıyordu ödümm kopuyordu aynı şeyleri yaşıycam diye.

Sizi kontrol etmedimi nasil farketmez hamiliegi nasil bir doktor o

Kızlar gebeliğimden beri ilk kez bu kadar midem bulanıyor geçmesi için napablirim?

Kac gun sürüyordu kuzum adet kanaman ?ben gittigimde doktora 5 diye gittim bana pat doye 4+3 sun dedi bende ona bagladim artik
5 gün sürüyor canım. Ben geç gittim adetimi 10gün geçti. Kan vermedim direkt keseyi gördük. 2gün sonra inşallah kalp atışı için gidicez canım o zaman öğrenicem tam kaç haftalık olduğumu

5 gün sürüyor canım. Ben geç gittim adetimi 10gün geçti. Kan vermedim direkt keseyi gördük. 2gün sonra inşallah kalp atışı için gidicez canım o zaman öğrenicem tam kaç haftalık olduğumu
Bende yarin gidicem hemen hemen ayniyiz kalp atisi duyarsak etiketlerim seni

Soda yok ama çizi kraker var çubuk değil. Şu an onu yeme düşüncesi bile midemi bulandırıyor.
Ayy devam ederse mecbur ilac kullancan kuzum. Bisiler yiyenler pek ilac kullanmuyor ama hic bisi yiyemezsen mecbur du bakalim tecrube yasayanlarda yazar simdi

Cok şükür kötü birsey dememis daha çok erken hamilelign başı gecicek bu günler hayirlsiyla görünecek bebekler

Başınız sağolsun zor bir süreç Allah sabır versin

Benim de bu kafama takiliyor bu gunlerde. Ultrasonda 7w3d yaziyordu. Bu 7. Haftanin 3. Gunu demekse 6 hafta bitti 7. Haftanin 3. Gunu demek. Yani 6haft3gun. Yoksa 7hafta +3gun mu demek? Bir bilen aydinlatsin lutfen
6.hafta bitti
7.haftanin içindesin
7w+6d den sonra 8.haftaya gireceksinz

Benim de bu kafama takiliyor bu gunlerde. Ultrasonda 7w3d yaziyordu. Bu 7. Haftanin 3. Gunu demekse 6 hafta bitti 7. Haftanin 3. Gunu demek. Yani 6haft3gun. Yoksa 7hafta +3gun mu demek? Bir bilen aydinlatsin lutfen
6.hafta bitti
7.haftanin içindesin
7w+6d den sonra 8.haftaya gireceksinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…