canm sen sabah yap cıkar muhtemelen gun gun tutmuyor bır bakmısın ertesi gun sılık cızgı cıkmıs albi duydum bende ama bılgım yok
evet bende aynı salcalı kokulu seyler yıyemıyorum :) gecıcek ınsallah soda rahatlatıyor mıdeyı aklında bulunsunEkşiye dayanamiyorum hic yesem 3 öğün yerim yanionun disinda kiyma gibi seylerin kokusu bile mahvediyor beni yiyemiyorum ama cok sukur kusma falan yok bendede
canm kanama ıcın bılemıycem ama bende ılk gıttıgımde tam 5+0 dı ve kseyı gorduk sadece bebek yoktu erken cunku bu hafta gıdıcem 7 haftalık olucak bu sefer gorunur ınsallahKizlar benim bu sekilde ultrasonum. Dun gittik keseyi gorduk 5 haftalik olduk. Bebegin gorunmemesi normal mi birde benim ara ara kanamam oluyor doktora kesenin altindaki yeri sordum bos yer orasi dedi ama kanama alani sanki orasiymis gibi geldi. Pruluton ve progestan en bastan beri kullaniyorum. Coraspirinde kullaniyorum. Kanamam konusunda neden oldugunu simdilik bilemiyorum dedi.
Ben albi ile öğrendim ama adetim 3 gün geçmişti ve silik çizgi çıktı kan verdik aynı gün bhcg 476 imiş yani albi testi erken sonuç verenlerden değil adetinin geçmesini bekle bence ama her gebelik farklı tabiMerhaba kızlar, ben de bu ay hamilelikten şüpheleniyorum. İki gün var adetime yarın sabah test yapmayı düşünüyorum. Perşembe bir test yaptım negatif çıktı biraz erken davrandım duramadım. Eşim Albi adlı gebelik testini almış bu testten kullanıp erken öğrenen var mı? Güvenilir bir test mi bilemiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim
hayırlısı olsun inşallah ben kan uyusmazlıgı ignesi yapılıyor diye biliyorum ,ilk gebeliginizde nasıl yaptınız ?İnşallah Rabbim hayırlısını versin, hem istiyorum hem de korkuyorum şu süreçte biraz. Kan uyuşmazlığımız var eşimle bu ikinci gebeliğim olacak olursa, bu durumda olan var mı acaba? Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
InsallahBazen rahime tutunma sirasinda damara denk geliyormuş o yüzden kanama olabiliyormuş canim ins ole bisidir gecer yakinda
Insallah sag saglim kucaginiza almak nasip olur canım beni de 2 hafta sonrasina cagirdi doktorcanm kanama ıcın bılemıycem ama bende ılk gıttıgımde tam 5+0 dı ve kseyı gorduk sadece bebek yoktu erken cunku bu hafta gıdıcem 7 haftalık olucak bu sefer gorunur ınsallah
hayırlısı olsun inşallah ben kan uyusmazlıgı ignesi yapılıyor diye biliyorum ,ilk gebeliginizde nasıl yaptınız ?
Nasıl aktif kanaman var kırmızı mi doktorunu aradın miInsallahsuan aktif kanamam var sabahtan beri yoktu dua ediyorum
Doktorum biliyor fakat nedenini bulamadi kirmizi geliyor sonra kahverengiye dönüyor. Ilk Kanamamin oldugu zaman tahlil istedi 2300 cikti 3 gun sonra kese gorundu.Nasıl aktif kanaman var kırmızı mi doktorunu aradın mi
Ins dedigim gibidir kuzum dr nedenini bulamamasi ilginc. Güvendiğin bir doktor mu degilse baska bi doktora gorun benceInsallahsuan aktif kanamam var sabahtan beri yoktu dua ediyorum
Guvendigim bir doktor. Kucuk yer de yasiyoruz il girisi cikisi kapali malesef o yuzden devlete de gidemiyorum virusten dolayi rabbim hayirlisini versinIns dedigim gibidir kuzum dr nedenini bulamamasi ilginc. Güvendiğin bir doktor mu degilse baska bi doktora gorun bence
Amin canim ama sen yinede 2 hafta bekleme en gec 1 hafta sonra tekrar gitGuvendigim bir doktor. Kucuk yer de yasiyoruz il girisi cikisi kapali malesef o yuzden devlete de gidemiyorum virusten dolayi rabbim hayirlisini versin
Pazartesi igne yaptirmaya gidicem insallah konuscam o zaman bi doktorlaAmin canim ama sen yinede 2 hafta bekleme en gec 1 hafta sonra tekrar git
Icim rahatladi olmadi 2 3 gunde bir takibe alsin seni bazisi 9 ayi kanamayla geciriyor bisi olmuyor cok sukur stres yapma canimPazartesi igne yaptirmaya gidicem insallah konuscam o zaman bi doktorla
Ben gerildiğimde değil de çok ayakta olduğum zaman oluyo. İnşallah ondandır canım+1 bendede var his rahat rahat gerilemiyoru. Hemen bicak saplanmasi gibi oluyor korkuyorum. Büyüdüğü icin rahin gergin sanirin ondan boyle hissediyoruz
Olabilir bilgisi olan arkadaşlar yazacaktır bende birşey daha öğrenmiş oldum kontrole gittiniz miKan uyuşmazlığı ilk bebeği etkilemiyor, ikinci bebekte 28.haftada iğne olmam gerektiğini biliyorum ama öncesinde yapılacak bir şey var mı bilgim yok, burada dokturuna soran olabilir diye düşündüm
Oglumda indirekt combs denen bir teste girdim 35. Haftada iğne oldum. Zaten 36. Haftada doğdu.. ve ben negatifim oglum babadan almış pozitif..kinci çocuk önemli diye biliyorum zaten takipte sorarlar iğne olayi tekrar yapiyorlar mi baştan mi yapiyorlar o doktora gidince belli olacak..Olabilir bilgisi olan arkadaşlar yazacaktır bende birşey daha öğrenmiş oldum kontrole gittiniz mi
5+2 de alttan baktı canım karından net değildi sadece kese göründüKac haftada alttan bakildi canim kesemi goruldu bebekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?