- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.201
Gecti mi senin olmadin mi?
Yok cnm adet olmadım 27 haziranda olmam gerekiyordu ama olmadimregli olmuştun dimi canım sen? Çok geçmiş olsun bu arada
Ee testte de negatif mi çıktı adet gecikmesi mi oldu acabaYok cnm adet olmadım 27 haziranda olmam gerekiyordu ama olmadim
27 haziran test yaptim negatifti cnm baskada yapmadim haftaya pazartesiyi bekliyorum olmazsam kan verecegimEe testte de negatif mi çıktı adet gecikmesi mi oldu acaba
27 haziran test yaptim negatifti cnm baskada yapmadim haftaya pazartesiyi bekliyorum olmazsam kan verecegim
geç döllenme olabilir Pazartesi kanda kesin çıkar inşallah vardır27 haziran test yaptim negatifti cnm baskada yapmadim haftaya pazartesiyi bekliyorum olmazsam kan verecegim
Insallah cnm hepimizde vardirGe
geç döllenme olabilir Pazartesi kanda kesin çıkar inşallah vardır
Cnm gecen ay kendi kendime kuruntu yaptim adet belirtisini hamilelik sandim uzuldum bu ay hic takmiyorum rahatina birakiyorumMasallah nasil bir sabir var :)
Nasıl bırakıyorsunuz rahatına? Ben hiç bırakamıyorum çok gerginim hep aklımda hamilelik konusu var.Cnm gecen ay kendi kendime kuruntu yaptim adet belirtisini hamilelik sandim uzuldum bu ay hic takmiyorum rahatina birakiyorum
Cnm gecen ay kendi kendime kuruntu yaptim adet belirtisini hamilelik sandim uzuldum bu ay hic takmiyorum rahatina birakiyorum
Nasıl bırakıyorsunuz rahatına? Ben hiç bırakamıyorum çok gerginim hep aklımda hamilelik konusu var.
Ben ev hanımıyım. Sürekli evde ya da spordayım yani başka düşünecek bi şey olmuyor gerçekten. Bir de çevrem de herkes hamile. Çoğu da benden sonra evlendi üzerimde resmen bi baskı var.Bende birakamiyorum aklimdan cikmiyor normalde ayin kaci bilmezdim....
Ben ev hanımıyım. Sürekli evde ya da spordayım yani başka düşünecek bi şey olmuyor gerçekten. Bir de çevrem de herkes hamile. Çoğu da benden sonra evlendi üzerimde resmen bi baskı var.
canim olacagi varsa oluyor ben vajinismus hastasiyim. kafaya takmayla da cok ilgisi yok bence. iliski yasarken cok agri yasadim aglaya aglaya resmen denedik o gun sirf cocuk icin. benden stresli kimse yoktur heralde. tek bir gunle o ay hamile kaldim sukurler olsun. sadece yum gununu degerlendirmistik rahatsizligimdan ötürü. tek sansim vardı yani.Valla ben korkudan sporuda biraktim doktor olmaz dedi boylede kafayi yicem
canim olacagi varsa oluyor ben vajinismus hastasiyim. kafaya takmayla da cok ilgisi yok bence. iliski yasarken cok agri yasadim aglaya aglaya resmen denedik o gun sirf cocuk icin. benden stresli kimse yoktur heralde. tek bir gunle o ay hamile kaldim sukurler olsun. sadece yum gununu degerlendirmistik rahatsizligimdan ötürü. tek sansim vardı yani.
İnşallah ya dua edelim birbirimize hep diyorum Allah ben ve benim gibi evlat isteyen herkesi sevindir diywEder canım benim sen içini ferah tut, zamanı henüz gelmedi demekki
İnşallah canım çok sağol valla burda iyi motive olmuyorumNe kadar çok stres seni o kadar kötü etkiler canım. Biliyorum kolay değil. İnsan hergün kendinde belirti arıyor. Hatta olana kadar hep bir ümit bekliyor. Hayırlısı olsun daha yeni başlamışsınız. İnşallah bu ay güzel haberini alırız.
Canım bu seninle yumurtlaman olabilir. Bugünü ve bundan sonraki 2 günü değerlendir.Ama resim atamadım galba. D