- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.001
Ben gebeyken eşime sana şişme karı alacam diye dalga geçerdimValla yapacak bir şey yok şu durum bi geçsinn doktordan onay çıksın sonra bi ara görürüm ben onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gebeyken eşime sana şişme karı alacam diye dalga geçerdimValla yapacak bir şey yok şu durum bi geçsinn doktordan onay çıksın sonra bi ara görürüm ben onu
İnşallah kuzum, amin en kısa zamanda darısı bekleyen herkeseMaşallah yaaa inşallah yükselir canım çok sevindim senin adına darısı bizlere
Kızzzz manyak Olmaz öyle töbeeeeeeBen gebeyken eşime sana şişme karı alacam diye dalga geçerdim
ahahah olmaz tabi de gır gır olsun maksat işte bi keresinde yastığa sütyen kilot giydirdim dedim bunla idare et artık diye var benm öyle deliliklerimm hahaha napayım çok hoşuma gidiyo dalga geçmekKızzzz manyak Olmaz öyle töbeeeeee
Her gün yapayım diyorum ama içten içe sürekli düşeceğini de biliyorumCanım regline 1 gün kala bir daha yap bakalım ne olacak , dediğin gibi gün gün koyulaşması lazım.
kötü düşünme ama çok umutda bağlama , hayırlısı neyse o olsun , olumsuz olursa vakti saati gelmemiş de geç , şöyle ki en azından hamile kalabiliyorsunHer gün yapayım diyorum ama içten içe sürekli düşeceğini de biliyorum
Allah iyiliğini versin emi hiç güleceğim yoktu deli kızahahah olmaz tabi de gır gır olsun maksat işte bi keresinde yastığa sütyen kilot giydirdim dedim bunla idare et artık diye var benm öyle deliliklerimm hahaha napayım çok hoşuma gidiyo dalga geçmek
Allah iyiliğini versin emi hiç güleceğim yoktu deli kız
Teşekkür ederim aslında çocuğumuz olsun diye öyle yoğun bi isteğimiz yok ama bu üst üste kimsayallar insanı üzüyorkötü düşünme ama çok umutda bağlama , hayırlısı neyse o olsun , olumsuz olursa vakti saati gelmemiş de geç , şöyle ki en azından hamile kalabiliyorsun
Hoşgeldin. Hiç bilmiyorum ki keşke yardımcı olabilseydim sanaMerhaba sevgili arkadaşlarım geçen hafta burayı cok takip edemedim ama aranızdayım unutmayın benide Bugün 21. gün progestan ölçümü istemişti doktorum ölçtürdüm ve değerim 18,57 bu değer iyimidir ve gebelikle ilişkilendirmeliyim ya da bu çatlama olmuş anlamına mı geliyor ve önümüzdeki birkaç günü de değerlendirmelimiyiz ? Kafamda deli sorular anlayacağınız, bi el atın sorularıma
İnşallahhhhhh yaaaa burada hep çift çizgiler görürüzkizlae adet bitiminden sonra 2.gunu yaptigim ovulosyon testim bal tarcin corek otu kurunden sanirim cunku daha once yaptigimda da ayni seyleri hissetmistim. ovulosyonu dolu dolu yasiyorum o kadar hissettiriyor ki 2gundur agridan duramiyorum. bugun duphastona basladim insallah regli gormemek umuduyla
Eki Görüntüle 2283968
Teşekkür ederim bal böceğiimm Bilgisi olan varsa görmezlikten gelmesinnHoşgeldin. Hiç bilmiyorum ki keşke yardımcı olabilseydim sana
bnce güzel haberler alacağız temmuzdaKızlaaaarrrrrrrrr naber bu ay inşallahhhhhhh hepimiz hamiş oluruz❤
hadi inşallahhhh yaİnşallahhhhhh yaaaa burada hep çift çizgiler görürüz
Neydi ki ismi?Kızlar nerdesiniz? Topiğimin ismini değiştirmişler , kimse gelmez oldu
Kan sonucunu yaz mutlakaKuzum kasık ağrım oluyordu ben adet olucam sanıyordum sonra belimde çok ağrıdı bir gün. Zaten erken gebelik testi yapmıştım ama benden başka görebilen çok olmadı orda çizgiyi. Arkadaşımın ısrarıyla normal gebelikle tekrarladım 2 gün sonra bu sefer yine silik ama görünen bir çizgi çıkınca eşim hadi kan veriyoruz dedi cumartesi günü reglde gelmeyince. Gittik verdik 9.35 çıktı işte. Bana çok düşük geldi çünkü regl günüm daha yüksek olması gerekirdi diye düşünüyorum. Eşim belki geç döllenme olmuştur diyor. Bakalım bu akşam tekrar kan vereceğim.
Bu kadar düşük çıktığı için 'acaba kimyasal mı?' sorusu aklımdan hiç çıkmıyor. Doğru düzgün sevinemedim bile.