- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.981
Günaydın canımGünaydınlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydınlarr
Bi ver bakalım kan hamilelik gibi duruyor söylediklerin hayırlısı olsun inşallahKızlar ya iyi günler. Günlerdir başım dönüyor. Tansiyonum bir anda düşüyor. Akıntım kremsi şekilde ama sarı renk yani şeffaf değil. Adet olmama 5 gün olmasına rağmen sırtlarım ve kasıklarım da ağrıyor. Yarın kan vermeye gideceğim hastaneye çünkü şüpheleniyorum acaba hamile miyim diye? Değilsem de neden başım dönüyor, neden tansiyonum bir anda 10'a 5lere düşüyor anlamak zor. Bir de evde olduğum zaman sürekli uyuklayasım geliyor.
Öyleysem bile beni zorlu gir gebelik bekliyor gibi.. Ama olumsuz olduğunu düşünüyorum çünkü olsam başka şekilde anlaşılırdı herhalde.Bi ver bakalım kan hamilelik gibi duruyor söylediklerin hayırlısı olsun inşallah
Niye zorluÖyleysem bile beni zorlu gir gebelik bekliyor gibi.. Ama olumsuz olduğunu düşünüyorum çünkü olsam başka şekilde anlaşılırdı herhalde.
Gerçekten çok başım dönüyor resmen ara ara midem de bulanıyor. Kafam uyuşuyor resmen anlıyorum tansiyonum düşüyor diye. Offf bilmiyorum inşallah hamileyimdir çektiklerim değer.Niye zorlu
İnşallah canım öyle dönsün hamilelik olsun daGerçekten çok başım dönüyor resmen ara ara midem de bulanıyor. Kafam uyuşuyor resmen anlıyorum tansiyonum düşüyor diye. Offf bilmiyorum inşallah hamileyimdir çektiklerim değer.
İnşallahİnşallah canım öyle dönsün hamilelik olsun da
Randevuyu yarına aldım bugün gidemedim kızlarGünaydın kızlaaaarrr MonicaBing ne yaptın kuzum?
canım naptın?Gerçekten çok başım dönüyor resmen ara ara midem de bulanıyor. Kafam uyuşuyor resmen anlıyorum tansiyonum düşüyor diye. Offf bilmiyorum inşallah hamileyimdir çektiklerim değer.
Tahlil vermeye gittim ama sonuç almaya gidemedim. Şimdi internette baktım beta hcg 1.20 falan gösteriyor anlamıyorum ben pek çok düşük tabii ki gebelik gibi değil ama.canım naptın?
bekle bakalim az daha adet gelmezse belli olur sanirimKızlar beta hcg değeri 1.20 çıktı. Adetime 5 gün var. Sizce artar mı bu değer yoksa boş gebelik midir?
Gecmiş olsun cnm inş gecer üzülmekizlar bnde hastanedeyim cok uzgunum ya allahin belasi yine olusmus 4 yil once ameliyat olmustum , yine 4cm cikolata kistim var , gebelige engel degil ama geciktirir bu sureci dedi. bagira bagira aglamak istiyorum ya şu illetten kurtulamadim
Geçmiş olsun bal böceğim ne önerdi dr ilaç mı yoksa yine ameliyat falan mı, bu arada hsg cektirmiymişdin senkizlar bnde hastanedeyim cok uzgunum ya allahin belasi yine olusmus 4 yil once ameliyat olmustum , yine 4cm cikolata kistim var , gebelige engel degil ama geciktirir bu sureci dedi. bagira bagira aglamak istiyorum ya şu illetten kurtulamadim
Yaa geçmiş olsun. Sanırım bende gideceğim doktora tekrar.. Her yerim ağrıyor. Adet olmuşum çok erken oldum.kizlar bnde hastanedeyim cok uzgunum ya allahin belasi yine olusmus 4 yil once ameliyat olmustum , yine 4cm cikolata kistim var , gebelige engel degil ama geciktirir bu sureci dedi. bagira bagira aglamak istiyorum ya şu illetten kurtulamadim
çok tesekkur ederim insallah yaGecmiş olsun cnm inş gecer üzülme