- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.561
kaç gün geçti ovü üstündenKizlaaar benim ovu testlerim yine koyulasmaya basladi nerdeyse pik gibi bata daha 6-7 gün var.. Bukakadar erken cikarmi ovu testiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç gün geçti ovü üstündenKizlaaar benim ovu testlerim yine koyulasmaya basladi nerdeyse pik gibi bata daha 6-7 gün var.. Bukakadar erken cikarmi ovu testiyle
HoşbuldukMerhaba hoşgeldiniz
İlk bebiş denemesi mi senin ?Hoşbulduk
Evet. 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim. 15 ay olacak düşünüyoruz bakalım artık iyice stres olmaya başladımİlk bebiş denemesi mi senin ?
hayırlısı ile rabbim nasip etsin tüm isteyenlereEvet. 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim. 15 ay olacak düşünüyoruz bakalım artık iyice stres olmaya başladım
Amin inşallahhayırlısı ile rabbim nasip etsin tüm isteyenlere
Bat ne zamankızlar benim göğüsler çok bombastikler ya , en son böyle gördüğümde hamiştim , bir de koltuk altından bastırınca acıyolardı yine öyleee ayy bu kez olsunnn ama umudumm yok hiç yokkta işte
10 yada 11 in de bekliyorumBat ne zaman
Bence hamişsin diyorum sana yine ve yenidenkızlar benim göğüsler çok bombastikler ya , en son böyle gördüğümde hamiştim , bir de koltuk altından bastırınca acıyolardı yine öyleee ayy bu kez olsunnn ama umudumm yok hiç yokkta işte
ahhh nerdeeeeeeeeeeee........Bence hamişsin diyorum sana yine ve yeniden
6 gün gecti canimm dahakaç gün geçti ovü üstünden
Alla alla çok ilginç en erken 12.gün belli oluyor genelde , 1 hafta daha bekle bakalım yanlış alarm olmasın6 gün gecti canimm daha
Az kalmış hayırlısıyla inşallah hamilesindir10 yada 11 in de bekliyorum
olanlar nasıl yaptı acaba sormak lazımKızlaaar selam ben geldimm ama size müjdeli haberle gelemedimm bebiş yok zaten bugun ogleden sonrada ıyıde söküldü adet, sabahtan dr a gıttım butun hormon tstlerıne falan yenıden baktı ultrasonla kontrol ettı bı sıkıntı yıne yok sadece 4 ay once olcturdugumde fsh degerim 8.49 cıkmıstı eger yıne yuksek cıkarsa amh testı ısteyecegım dedı ama bu tahlilde fsh 4.30 cıktı deger gayet guzel dedı amh ye gerek yok dedı daha 3 ay olmus denemelerınız normalde 1 yıldan sonra tedavıye baslanıyor klomen vs kastettı heralde bende o yuzden onları hıc soylemedım zaten yanı dogal yollarla denemeye devam edın bır sıkıntı yok dedı heralde bız bebek yapmayı bılmıyoruz tam ya agacsizkoalaa B balbocegi35
inşallah ama 3.ay deneme bi sıkkınlık geldiAz kalmış hayırlısıyla inşallah hamilesindir
Ahh ahh bal böceğim umarım en kısa surede çözeriz bu işiolanlar nasıl yaptı acaba sormak lazım