- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 28
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.541
klomen yazdı ama ilacı bırakınca cinsel isteksizlik yapıyormuş.araştır bakalım canım , propolis içsin eşin birde o da çok etkiliymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
klomen yazdı ama ilacı bırakınca cinsel isteksizlik yapıyormuş.araştır bakalım canım , propolis içsin eşin birde o da çok etkiliymiş
İyi bakalım bekle o zamanKızlarr agacsizkoalaa B balbocegi35 şimdi işten cıktım ama sızle konustuktan sonra hafıf bıraz daha geldı yıne koyu renklı zaten reglse yarın kadar sökülür değilse allah kerım yarın sabah 9:30 da randevum var bakalım orda cıkar bıseyler herhalde, bugun özele gıdıpte kan vermekten vazgectım cıkarsa yarın cıkar zaten ama ümidim yok cok bence regl
Günaydın canım.Günaydın kızçelerrrrr
inşallah bebişi vardır yaAyyy şu an Oriana doktordadır çok heyecanlıııı
İnşallahinşallah bebişi vardır ya
günaydınlar , hayırlısı kuzum hakkında gelecek sefere inşallahGünaydın kızlar,sanırım regl olacağım,hafif hafif lekelenmeler başladı,hem de normal bat a daha 5gün var, temizliğe vurdum kendimi
Lekelenmelerin hepsi adet belirtisi olmayabiliyor. Yerleşme kanaması da olabilir siz çok yormayın kendinizi bir kaç gün sonrada test yapın bence.Günaydın kızlar,sanırım regl olacağım,hafif hafif lekelenmeler başladı,hem de normal bat a daha 5gün var, temizliğe vurdum kendimi
Cam kapı perde fenalarda yordum kendimi halbuki bu ayda stres yapmıyordum ama adet gibi ya bu lekelenme denemez de adetten önceki gelen akıntı diyeyim ama dediğin doğru bakarsın yerleşme kanamasıdır ama yine de çok Ümit etmiyorum,sen ne alemdesin? Senin bat ne ZamanLekelenmelerin hepsi adet belirtisi olmayabiliyor. Yerleşme kanaması da olabilir siz çok yormayın kendinizi bir kaç gün sonrada test yapın bence.
Kuzu benim batım dündü. Ama ben geç yumurtladım 10 gün geçti yumurtlamanın üstündenCam kapı perde fenalarda yordum kendimi halbuki bu ayda stres yapmıyordum ama adet gibi ya bu lekelenme denemez de adetten önceki gelen akıntı diyeyim ama dediğin doğru bakarsın yerleşme kanamasıdır ama yine de çok Ümit etmiyorum,sen ne alemdesin? Senin bat ne Zaman
Hadi bakalım yeni bebiş habercileri olsunGünaydınn Kızlarrrr
4 ay sonra ilk reglimi oldm vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)
Hadi bakalım yeni bebiş habercileri olsun
İnşallah olursa yaparız tabii
3. hastalanmadan sonra inşallahh balımm, sen 3 aylık olduğunda biz daha belki anne karnına düşmemiş olabiliriz
siz bize ablalık ya da abilik yaparsınızzz
Merhaba hoşgeldinizB balbocegi35 benim de bat 28 Ağustos