2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
canimmmm en yakin zamanda yasayan biri olarak acini cok iyi anliyorum.cok gecmis olsun❤

Kızlar 11" haftalık hamileyim kasık ağrısı cok oluyor normal mıdır sizde var mı böyle ağrı cuma günü randevum var ama korkuyorum biraz Bı şey olur dıye

Kızlar 11" haftalık hamileyim kasık ağrısı cok oluyor normal mıdır sizde var mı böyle ağrı cuma günü randevum var ama korkuyorum biraz Bı şey olur dıye
Canim bende de cok oluyor her saat basi cekiyorum nerdeyse bugun doktoruma sordum 12.haftaya kadar agrilar normal dedi kanama olmadgi surece dedi tabi ki

5-6. Haftalarda çok oluyordu bende. Şimdi öksürdüğümde ya da hapşırdığımda oluyor.

Ya sac boyamayi hic soyleme bu ay regl olursam sacimi boyatayim diyordum olmadim tabi cok sukur ama kaldi saclar boyle sombreli. Kesticem mecbur küt sac olcam

canım bence tavsiye vereyim hiç kestirme, çünkü hamilelikte saçlar bir saçmalıyormuş, uzunken en azından toplanıyor saçlar.

inşallah canım, gelsinler hayırlısıyla.

inşallah canım, gerçekten zor.

Erken çıkma hakkın var zaten günde iki buçuk saat kullanılmıyor mu sizin orda
canım senin çalışma saatin uzundur belki, normalde yok erken çıkma çünkü, sadece 7.5 saatten fazla çalışamazsın o da molalar hariç

Canim bende de cok oluyor her saat basi cekiyorum nerdeyse bugun doktoruma sordum 12.haftaya kadar agrilar normal dedi kanama olmadgi surece dedi tabi ki
5-6. Haftalarda çok oluyordu bende. Şimdi öksürdüğümde ya da hapşırdığımda oluyor.

ağrı olması çok normal ama bende hiç olmuyor nedense yaa, hatta öksürürken bile azaldı, umarım bir şey yoktur

Rabbim sabır versin tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin canım

Benim de öyle kasık ağrısı değil ama iki gündür belim ağrıyo bir de böyle saniyelik acıyo bazen kasığım sonra geçiyor. Bunun dışında ilk haftalar bebeğin yerini anlıyorken şu an bilemiyorum rahim büyüyor heralde

ağrı olması çok normal ama bende hiç olmuyor nedense yaa, hatta öksürürken bile azaldı, umarım bir şey yoktur
Yok canim oyle dusunme herkesin gebelik belirtileri hafta hafta degisimler farkli olabilir sende olan birsey de bende olmayabilir ama bu bebegimize birsey olacagindan degil inan ben kimyasal gebelik gecirdim ve hemen arkasindan hamile kaldm ve ben korkudan her 10 dakka da bir tuvalete gidip kiloduma baktm kanamam oldu mu diye ama allaha sukur hersey yolunda hakkimizda hayirlisini versin rabbim

Rica ederim, hakkınızda hayırlısı olsun inş. Bir de 8 hafta sonuna kadar paket veriyorlar.. öyle demişlerdi bana ama bilmiyorum iş ciddiye binince durumu esnetirler mi...
Aa onu bilmiyordum. Benim burda 9 gözüküyo ama 8+ 3 deyim şu an. Bu hafta netleştiririm inşallah :)

Şehir hastanesine Allah kimseyi düşürmesin diyorum akşam vakti mecbur gittik. Bundan sonra fakülteye gidecem. Allttan baktirmak istemedigim icin bi ton laf yedim doktordan
Hangi şehirdesiniz? Ben de ilk defa şehir hastanesine gittim ama özelde mi devam etsem Ankara Üniversitesi'ne mi gitsem karar veremedim

Canım yemek ve dinlenme molaları çalışma saatinden sayılmıyor. Sabah 8 de başladın diyelim, günde 1 saat yemek molan varsa 16.30 da çıkmam gerekir. Başka molan yoksa.

Ya sac boyamayi hic soyleme bu ay regl olursam sacimi boyatayim diyordum olmadim tabi cok sukur ama kaldi saclar boyle sombreli. Kesticem mecbur küt sac olcam
Ya sormayın muhtemelen gebeliğin ilk haftasıydı bilmiyorum tabi. Perma yaptırdım. Yarı tuttu yarı tutmadı. 15 gün sonra bir daha yapalım dedi kuaförüm. Pat hamileyim. Saçım kaldı mı saçmasapan

Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur.

Bibalprensesi Allah sabır versin.. Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inş.

Canım Allah sabır versin İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur, sen kendini üzmemeye çalış. Şimdiden çok geçmiş olsun
Yerim onların totolarını

Biz seninle aynı gidiyoruz herkes o kadar gergin olabiliyorki korkuyor insan yanlış anlaşılırım diye dimi

En iyisini yapıyorsun ben çalıştığım için zor oluyor
yok canım ben iilay in beni yanlış anlayacağını sanmıyorum seviyorum onu zira kırmak istemem ,kırmak istediğim olursada itinayla kırarımbiri beni kırarsa bende onu düşünemem açıkçası.çok anlayışlı değilim bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…