Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allah sabır versinArkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Bir hafta önceki randevuda kalp atışını duymuştum o günden sonra kalbi durmuş. Çok çok acı bişeymiş kendime gelemiyorum. yaşayanlara ve kendime sabır diliyorum. Hiç bi kanama olmadığı için yarın kürtajla alıcaklar. Allah hepinize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin.
Merhaba canım uzun zamandır gözükmüyorsunn:)Selam kizlar nasilsiniz?benim bulantilar fenaa ,canim cok guzel yemek yemek istiyor ama yiyemiyorum yesemde kustugum icin ayni seyj canim ceksede tiksiniyorumcok acim cok
Canım tedırgın olma genelde dusukler hep 6 7de oluyor sen baya yol kat etmıssın bunu dusun ınsanlar bıle aılelere 11 12de soleyın derler genelde rısk daha aza ınıyor oyuzden hıc olumsuz dusunme guzel seyler dusunay ben de bir görsem o günleri bir görebilsem, sanki olmayacakmış gibi
böyle bazen çok mutlu olasım geliyor
sanki çok mutlu olursam başıma bişey gelecekmiş gibi hissediyorum.
o nedenle hep tedirginim.
bir de ben masa başı çalışıyorum ondan rahat olabilirim canım yaa haklısın, işten işe değişiyor tabi ki.
Ben de öyleyim bazen oturup ağlıyorum. Eşim şok oluyor. İnsanın içinde hep bir korku. Bu annelik heralde. Ömür boyu da geçmeyecek bir his. Mesela cuma kontrolüm var hem çok mutluyum hem de çok tedirgin, biliyorumki perşembe gecesi bana uyku yokay ben de bir görsem o günleri bir görebilsem, sanki olmayacakmış gibi
böyle bazen çok mutlu olasım geliyor
sanki çok mutlu olursam başıma bişey gelecekmiş gibi hissediyorum.
o nedenle hep tedirginim.
bir de ben masa başı çalışıyorum ondan rahat olabilirim canım yaa haklısın, işten işe değişiyor tabi ki.
Valla kızım 2 hafta önden gidiyordu hep. Cinsiyetle değil de döllenme ile alakalı sanırım.Kızlar geç gelişiyor diyorlar ya kız olma ihtimali varmi acaba senin
Ben 56 dan 73 e cikmistimbugün biraz süslüyüm yalan yok
ah yaaa ben de 60-62 arası olurum diyordum ama daha şimdiden 56 kiloyum
onu ben hissetmiştim heralde sana
Bilemiyorum ki o zaman
Hatırlayamadım birden
Ama sadece keseye göre tahminde bulundum birkaç kişiye göre aklımda kalmış
Çok ama çok üzüldüm canım. Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah tez vakitte yerini doldursun canım. Sen kafanı dağıtacak şeyler işe meşgul ol yalnız kalmaArkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Bir hafta önceki randevuda kalp atışını duymuştum o günden sonra kalbi durmuş. Çok çok acı bişeymiş kendime gelemiyorum. yaşayanlara ve kendime sabır diliyorum. Hiç bi kanama olmadığı için yarın kürtajla alıcaklar. Allah hepinize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin.
Ya sac boyamayi hic soylemebu ay regl olursam sacimi boyatayim diyordum olmadim tabi cok sukur ama kaldi saclar boyle sombreli. Kesticem mecbur küt sac olcam
Ah canim.. ne diyebilirimki Allah insallah tez zamanda acını hafifletsinArkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Bir hafta önceki randevuda kalp atışını duymuştum o günden sonra kalbi durmuş. Çok çok acı bişeymiş kendime gelemiyorum. yaşayanlara ve kendime sabır diliyorum. Hiç bi kanama olmadığı için yarın kürtajla alıcaklar. Allah hepinize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin.
bugün biraz süslüyüm yalan yok
ah yaaa ben de 60-62 arası olurum diyordum ama daha şimdiden 56 kiloyum
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Bir hafta önceki randevuda kalp atışını duymuştum o günden sonra kalbi durmuş. Çok çok acı bişeymiş kendime gelemiyorum. yaşayanlara ve kendime sabır diliyorum. Hiç bi kanama olmadığı için yarın kürtajla alıcaklar. Allah hepinize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin.
Ben cok kestirdim ilk hamileligimde. Cok bos bi batıl inanc o bence ama bazi kuaforler kesmiyor. Benimkide emin misin falan demisti sonra alıştıBende kestireyim dedim kuaförüm kesmedibatıl inanç dedim ama orda bi abla vardı kesme dedi oda bende neyse ikinizde idrar ettiniz ellemeyin bari dedim
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Bir hafta önceki randevuda kalp atışını duymuştum o günden sonra kalbi durmuş. Çok çok acı bişeymiş kendime gelemiyorum. yaşayanlara ve kendime sabır diliyorum. Hiç bi kanama olmadığı için yarın kürtajla alıcaklar. Allah hepinize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin.
valla ben de çalışıyorum ama
hani çok kurumsal banka gibi değil ortam relax olduğundan giyiyorum taytı üzerine uzun gömlekler...
ya çalışmak bana zor gelmiyor aslında iyi ki çalışıyorum aklım dağılıyor.
biraz erken çıkmak isterdim sadece o kadar.
Valla kızım 2 hafta önden gidiyordu hep. Cinsiyetle değil de döllenme ile alakalı sanırım.
Benim kiz da hep 2 3 hafta onden giderdiYok döllenmeyle alakalı biliyorum ama hep diyorlar ya erkekler erken gelişiyor diye o yüzden şey ettim
Ben cok kestirdim ilk hamileligimde. Cok bos bi batıl inanc o bence ama bazi kuaforler kesmiyor. Benimkide emin misin falan demisti sonra alıştı
Benim kiz da hep 2 3 hafta onden giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?