2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allah sabır versin

Selam kizlar nasilsiniz?benim bulantilar fenaa ,canim cok guzel yemek yemek istiyor ama yiyemiyorum yesemde kustugum icin ayni seyj canim ceksede tiksiniyorum cok acim cok
Merhaba canım uzun zamandır gözükmüyorsunn:)
Benim iştahım yerinde çok şükür. İnşallah senin bulantıların en kısa sürede biter :)

Canım tedırgın olma genelde dusukler hep 6 7de oluyor sen baya yol kat etmıssın bunu dusun ınsanlar bıle aılelere 11 12de soleyın derler genelde rısk daha aza ınıyor oyuzden hıc olumsuz dusunme guzel seyler dusun

Ben de öyleyim bazen oturup ağlıyorum. Eşim şok oluyor. İnsanın içinde hep bir korku. Bu annelik heralde. Ömür boyu da geçmeyecek bir his. Mesela cuma kontrolüm var hem çok mutluyum hem de çok tedirgin, biliyorumki perşembe gecesi bana uyku yok
Bu dönemde masa başı çalışmayı çok isterdim canım öğretmenim ben ve sürekli ayaktayım, derslere girmek enerji sarfetmek çok çok zor. İnşallah çabucak geçer

Merhabalar , uzun zamandır giremediğim gibi takipte edemiyorum. Çok şey kaçırdım mı acaba ? 10+5 günlüğüm ve kasıklarımın orda böyle sanki göz kırpması göz seyirmesi gibi bişeyler hissediyorum sizlerde de hisseden var mı ? Bir de cinsiyeti ne zaman gösterir ki ?

onu ben hissetmiştim heralde sana

Sende hissetmiştin canım
Bilemiyorum ki o zaman
Hatırlayamadım birden
Ama sadece keseye göre tahminde bulundum birkaç kişiye göre aklımda kalmış

Yok canım ayaklarım üşüyor falan demiştim ya sende o zaman demiştin. Neyse sağlık olsun
Çok ama çok üzüldüm canım. Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah tez vakitte yerini doldursun canım. Sen kafanı dağıtacak şeyler işe meşgul ol yalnız kalma

Ya sac boyamayi hic soyleme bu ay regl olursam sacimi boyatayim diyordum olmadim tabi cok sukur ama kaldi saclar boyle sombreli. Kesticem mecbur küt sac olcam

Bende kestireyim dedim kuaförüm kesmedi batıl inanç dedim ama orda bi abla vardı kesme dedi oda bende neyse ikinizde idrar ettiniz ellemeyin bari dedim

Ah canim.. ne diyebilirimki Allah insallah tez zamanda acını hafifletsin istedigin zamanda tekrar nasip olsun

bugün biraz süslüyüm yalan yok

ah yaaa ben de 60-62 arası olurum diyordum ama daha şimdiden 56 kiloyum

Maşallah de kendine nasıl birseydir o hamile kaldığim günden beri ilk defa cumartesi günü makyaj yaptım oda arkadasimizin sizi vardı üstün köru yaptım hiç ne giyinmeye ne süslenmeye hiç halim yok bütün hayat enerjim bitmiş gibi hissediyorum

Gecmis olsun, Allah sabir versin, yerini hemen doldursun insallah. Moralini yuksek tutmaya calis guzelim. Elimizden gelen bir sey olur mu?

Bende kestireyim dedim kuaförüm kesmedi batıl inanç dedim ama orda bi abla vardı kesme dedi oda bende neyse ikinizde idrar ettiniz ellemeyin bari dedim
Ben cok kestirdim ilk hamileligimde. Cok bos bi batıl inanc o bence ama bazi kuaforler kesmiyor. Benimkide emin misin falan demisti sonra alıştı

Nasıl ya of çok üzüldüm ya allah sabır versin inşallah en kısa sürede kendini toparlarsın iyi olursun allah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin size

Erken çıkma hakkın var zaten günde iki buçuk saat kullanılmıyor mu sizin orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…