2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar hapsuruyorm grıp olucam kasıntı var ne onerırsınıZ

ben 3 haftadır hep tayt giyiyorum açıkçası
pantolon çok sıkıyor gibi geliyor artık vazgeçtim giymekten.

Kizlar ben progestandan oturu mudur artik hamilelikten mi bilmiyorum ama o kadar uykum var ki ayakta uyuyorum suan. Birazdan gorumcem gelicek eve hemen uyuycam. 7+2 yim sizde de var mi bu durum yoksa progestandan dolayi mi boyleyim bilmiyorum

Kizlar ben progestandan oturu mudur artik hamilelikten mi bilmiyorum ama o kadar uykum var ki ayakta uyuyorum suan. Birazdan gorumcem gelicek eve hemen uyuycam. 7+2 yim sizde de var mi bu durum yoksa progestandan dolayi mi boyleyim bilmiyorum
Canım ılactan dolayı sersem gıbı oluyorsunn bende kullandıgım donemde cok basım donuyordu cok uykum vardı vajınal olarak alınca yan etkı yapmıyormus

Canım ılactan dolayı sersem gıbı oluyorsunn bende kullandıgım donemde cok basım donuyordu cok uykum vardı vajınal olarak alınca yan etkı yapmıyormus
Vajinal aldığım halde böyleyim canım. Oglumda aylarca kullanmistim boyle olmamıştım simdi cok etkiledi beni

Ben progestan kullanmıyorum canım. Ben bugun iyiyim ama onun dışında günde uyumadığım saat 5 saati geçmez . İnanılmaz derece uyuyorum.
Belki bugün bir dönüm olur benim için. Çok uyumakta mahvediyor insanı.

Canım ben bugun iyiyim ama onun dışında günde uyumadığım saat 5 saati geçmez . İnanılmaz derece uyuyorum.
Belki bugün bir dönüm olur benim için. Çok uyumakta mahvediyor insanı.
Evet cidden yatmaktan sıkıldım canim. Bunaliyor insan sürekli yat yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…