- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Erkek hısswttım daha dogrusu bı ablam var hıslerı cok guclu erkek dıınxe otomatık ogunden berı ole hıssettım:)peki kız mı hissediyorsun =) Ben direk erkek hissediyorum .
Bende hiç görüntü atmadım amaAma fark varr
Bunda görüntüsüz içimden öyle geçti
onu ben hissetmiştim heralde sanaBende hiç görüntü atmadım ama
Bende ole hıssedıyorum bı ablam var oda bana erkek dedı ve ben ogunden berı o dedıgı ıcın sanırım erkek dıyorum:))Burada bir tek sana birşey hissettim
Yani cinsiyet olarak
O da erkek
bakalım doğru çıkacak mı
Oo deneyecegım hemen:)yine de soda iç :) canlanırsn
Bilemiyorum ki o zamanBende hiç görüntü atmadım ama
Dur canım ozelden kesemı atıcam:))))Bilemiyorum ki o zaman
Hatırlayamadım birden
Ama sadece keseye göre tahminde bulundum birkaç kişiye göre aklımda kalmış
Canım ben de 5 kilo aldım. Sigarayı bıraktım o da etkili. Bir de zayıf hamile kaldım o da etkili heraldeama karnım resmen çıktı gerçekten pantalonlarımdan sadece 1 tanesi oluyor artık. Yarın 12. haftaya giriyorum. Kimi normal kimi erken diyor, bilemem
1 bardak ihlamur icebilirsin canim fazlasini icme amaKızlar hapsuruyorm grıp olucam kasıntı var ne onerırsınıZ
Aksam yaparız artık kemıklerım agrıyor1 bardak ihlamur icebilirsin canim fazlasini icme ama
amin canim❤Çok üzgünüm kusura bakmayin gerçekten. Allah tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.
Canım ılactan dolayı sersem gıbı oluyorsunn bende kullandıgım donemde cok basım donuyordu cok uykum vardı vajınal olarak alınca yan etkı yapmıyormusKizlar ben progestandan oturu mudur artik hamilelikten mi bilmiyorum ama o kadar uykum var ki ayakta uyuyorum suan. Birazdan gorumcem gelicek eve hemen uyuycam. 7+2 yim sizde de var mi bu durum yoksa progestandan dolayi mi boyleyim bilmiyorum
bana olmuyor zaten pantolon şimdilik çalışmadığım içineşortmanla idare edebiliyorum.taytla üşüyorumben 3 haftadır hep tayt giyiyorum açıkçası
pantolon çok sıkıyor gibi geliyor artık vazgeçtim giymekten.
Vajinal aldığım halde böyleyim canım. Oglumda aylarca kullanmistim boyle olmamıştım simdi cok etkiledi beniCanım ılactan dolayı sersem gıbı oluyorsunn bende kullandıgım donemde cok basım donuyordu cok uykum vardı vajınal olarak alınca yan etkı yapmıyormus
Kizlar ben progestandan oturu mudur artik hamilelikten mi bilmiyorum ama o kadar uykum var ki ayakta uyuyorum suan. Birazdan gorumcem gelicek eve hemen uyuycam. 7+2 yim sizde de var mi bu durum yoksa progestandan dolayi mi boyleyim bilmiyorum
O xaman hamılelıgın verdıgı uyku durumudur cunku bende nerdeyse gozumu yururken kapatsam uyucamVajinal aldığım halde böyleyim canım. Oglumda aylarca kullanmistim boyle olmamıştım simdi cok etkiledi beni
Evet cidden yatmaktan sıkıldım canim. Bunaliyor insan sürekli yat yat.Canım ben bugun iyiyim ama onun dışında günde uyumadığım saat 5 saati geçmez . İnanılmaz derece uyuyorum.
Belki bugün bir dönüm olur benim için. Çok uyumakta mahvediyor insanı.
bana olmuyor zaten pantolon şimdilik çalışmadığım içineşortmanla idare edebiliyorum.taytla üşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?