2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Dün 12de çıktım işten gece
Sabah 8de yine işbaşı yaptım
Gece zaten uyuyamadım burnumun hep akıp hem tıkanmasından dolayı olan garip durumdan
Çalışmak değilde çalışma saatleri çok yoruyor beni.

çok dertliyim

O uyanma bende de var. Bi anda gözler açılıyor. İlk zaman daha çoktu şuan biraz daha azaldı.

Allah sabır versın sabıt calısmama ragmen cok zorlanıyorum

Tekrarı olursa sorarım, idrar mı ki diye bende şüphelendım ama mutlaka anlardım herhalde hıc hissetmedim sabah kalktığımda farkettım ıslaklıgı cok ilginc

İdrar olabilir. İlk zaman sık idrar gelir genelde. Şuan ben as bi tutsam idrarımı gündüz hemen akıntı yapıyor ıslaklık oluyor. Gece uykuda farketmemiş olabilirsin bi takip et. Oğlum da son ay da yaşamıştım idrar olmadığına eminim demiştim 2. Yapışta idrar olduğuna emin oldum. Ama yine de takip et. Başka bişeyse gidersin doktora

Allah yardım etsin ya Ama şöyle bi durum var iş kanununa göre gebeleri 7.5 saatten fazla çalıştırmak yasakmış .

Allah yardım etsin ya Ama şöyle bi durum var iş kanununa göre gebeleri 7.5 saatten fazla çalıştırmak yasakmış .
Şuan yasak olan bir çok şeyi çiğniyoruz ki mecbur
Mesela hamilelerin gece çalışması da yasak ama çalıştırılıyoruz. Özel sektör olunca.
Günlük 10 saat çalışıyorum mesela. Mola saatimiz dahi kanuna uygun değil
Haftada 1 gün full çalışıyorum 8-12 .
Birşey desen güle güle bu şartlarda çalışacak olan çok kişi var derler.
He ama rahatım çok rahatım o ayrı.
Bu ay sonunda çıkacağım galiba yinede.

ah be canmım Allah kolaylık versin de
ne işi bu bu kadar gece 12de işten çıkacak kadar?

bence cıkma . Sen haklarını iste vermiyoruz derlerse onlar cıkarsın hem tazminat hakkını falan alırsın.

Diğer dediklerine katılıyorum ama lekelenmen varsa alttan bakilmasi gerekiyor bende bunu anlamıyorum niye bu kadar takıliyorsunuz alttan baktirmaya

yeniden hoşgeldin canım,hergün baktım cezan bittimi diye
Hoşbuldum canımm
Geçmiş olsun canım. Sanki keyfinden gidiyormuşsun gibi birde daha çok gerilmişsin.
Günaydın. Bir kere başıma geldi ama sadece iç çamaşırım ıslaktı. Ben kesinlikle terlediğimi düşündüm. Diğer yorumları okuyunca acaba demeye başladım.
Sen mutlaka doktoruna danış canım.
Benim bir kere peçeteye geldi. Doktor bakıp sorun yok demişti.
İçim rahat etmediği için bu hafta devlet hastanesine gideceğim.
Sen de mutlaka doktoruna git canım duruma göre ilaç vermesi gerekebilir.

Dün gece saat 3ü gecıyordu uyudum 6da kalkmak nedir yaa bir de hep huzursuzum uykumda bile dönüp duruyorum. Gece kac kere uyandığım belli değil. Neden oluyor bılmıyorum ama cok sinir bozucu

Aynı durum bendede var binkez kalkıyorum gece ise gidemedim uykusuzluktan başıma ağrılar girdi şimdi ıyi gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…