2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Ihmal etme cnm allahın izniyle sağ salim doğururuz inşallah ❤

Kızlarcım kalp duymayan arkadaşlar nasıl duygularınız,çoğu kişi duydu ne güzel darısı bizlere olsun inşallahay sonu olunca en sona kaldımben başak burcuyum inşallah kızımda başak olur
Ben de varım canım. Normalde 7+6 ama perşembe günü gittiğimde 6 haftalık kese dedi kalp atımı falan görmedi. Canlanmamış henüz dedi. Aslında bende huzursuzum böyle olunca. Pazartesi adete göre 8+1 olacak doktorun demesinee göre 6+4 olacak özele gitsem duyar mı acaba?

ozelde 6. haftada karindan duyulmazsa vajinal bakiolar canim kesin ogrenirsin benim bi oncekinde oyle ogrenmistim

ozelde 6. haftada karindan duyulmazsa vajinal bakiolar canim kesin ogrenirsin benim bi oncekinde oyle ogrenmistim
Ya insan huzursuz oluyor canım böyle ne olduğunu bile bilmiyorum ya kendime stres yapıyorum. Doktor canlanmamış dedi ama içeride bebek gördü mü? Onu görmüş olsa derim boş gebelik değil. Şimdi ne olduğunu bile bilmiyorum geriliyorum eşimde sağ olsun hiç destek değil süpriz oldu ya hamilelik istemiyor aslında. Borç alıp gideceğim özele boşuna gitmiş olmak istemiyorum

Asla dayanamam doktor cinsiyeti soyleyeyim mi dicek ben hayir dicem mumkun degil oglum 12.haftada gostermisti kendini ama doktor bana 13 te soyledi
Valla ben de kendimden korkuyorum o yüzden kesin değilse gördüğünüzü söylemeyin sakın dicem çünkü öyle derse ben hemen söylesin gitsin derim
haftaya 2li testim var, heyecan dorukta
Aynı gidiyoruz seninle benim de yapılacak galiba

Bana doktor hiç ikili test demedi 1 ay sonra gel demişti. Şimdi 27 ocakta gittiğimde 11 haftanın içinde olacağım. Pazartesi başka bir doktora gidicem bakalım o ne diyecek özledim bıdığı 1 ay çok.

Muhtemelen duyulur canım bende salı günü gidicem 7+1olucam,çok tedirginim böyle beklemek çok zor geliyor gerçekten helede benim kayıplarımda var,ikimizde kalp sesini duyup rahatlasak bi an önce

Yaa olur heralde cidden benim haftaya cuma. Artık 12. haftada oluyoruz Belki tahminde bulunabilir ama ben cinsiyet partisi istediğim için baştan uyarıcam o yüzden bir ay daha beklemek zorunda kalıcam kesin

ben de hayatta dayanamam yaa, şu an bile meraktan çatlıyorum, yani o nifty test mi neyse yaptırmayı düşünüyorum

Muhtemelen duyulur canım bende salı günü gidicem 7+1olucam,çok tedirginim böyle beklemek çok zor geliyor gerçekten helede benim kayıplarımda var,ikimizde kalp sesini duyup rahatlasak bi an önce
İnşallah canım benim 11 gün geri birde. Adet döngüm zaten 30-34 arası değişiyor 6gün oradan, geç döllenme oldu herhalde. Allahım bir rahatlasak. Böyle diken üstünde insan. Hiç böyle şeyde yaşamadım. Kese de kanama alanı da var bende ne kanama ne akıntı var

Ya korkudan çocuğu düşürcem kasıklarıma ağrılar girdi iki üç gündür içimde deprem olacak diye his vardı cıktı
Sen nerde yasiyosun canim? Ben Bursadayim cok hissedildi. Yatak odasinda dinleniyordum oglumla gorumcem icerdeydi daha deprem durmadan hizlica gittim yanlarina iyiki dusmedim valla ama iste icerde evlat olunca dusunmuyor insan. Bide gorumcemde kucuk yine 20 falan. Oda korkmustu anca ikisini sakinlestirdim. Normalde ben cok korkarim ama iyi sogukkanliydim sasirdim

Bende bursa canım ama hiç hissetmedim

Deprem nasil siddetliydi kizlar ya Allah daha beterlerinden korusun
amin,çok geçmiş olsun ya
Ay kızlar depreme evde tek yakalandım b.çekmece taraflarında oldu yine nasıl sallandık şok oldum. Allah beterinden korusun
amin,Allah korusun ya bu ara benimde hep aklımda nedense
Bizim burda hissedilmedi ya da ben hissetmedim bilmiyorum. Hepinize geçmiş olsun kızlar. Rabbim o günleri bir daha yaşatmasın.
bizde hissetmedik ya ben çok etkileniyorum depremden zaten,çenem kitlenmiş düzce depreminde doktor bulamamış annemler zor günler yaşamışız
Evet cnm allah'tan eşim eve girdi onda sonra oldu 99 depreminden tramvam var benim adapazarindaydim ozaman çok korkarım depremden allah hepimizi yavrularımızı korsuun inşallah
bizde o zamnlar Adapazarında o lojmanlarda oturuyorduk tabi çocuk sayılırdım o zamnlar ama etkisi büyük oldu bu ara aklıma takılıyordu sürekli Allah beterinden korusun
Bana doktor hiç ikili test demedi 1 ay sonra gel demişti. Şimdi 27 ocakta gittiğimde 11 haftanın içinde olacağım. Pazartesi başka bir doktora gidicem bakalım o ne diyecek özledim bıdığı 1 ay çok.
iyi yaparsın canım bende işte araştırıyorum başka dr sen kime gideceksin
Sıkıntı yoktur canım geç döllenme ihtimalide varsa aklına kötü şeyler getirme sakın birbirimize teselli verelim,kaçıncı çocuk olduğunun önemi yok hepsi aynı ya aynı heyecan o kadar korkuyorum ki kalbi duyamıcam diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum,eşim çok rahat,sağlıklı değilse tutunamz kendini boşuna üzüyosun diyo sağlıklıysa atıyordur kalbi diyor

Ben de dedim sadce istanbulda hissedildi heralde allah yardımcımız olsun bida yaşatmasin inşallah ben kendimi anca sakinleştirdim valla başkasına dermanim kalmaz o durumlarda

O kadar haklısın ki sayı fark etmiyor her hamilelikte sıfırdan başlıyor insan yine yep yeni bir heyecan. Cuma günü olsa da gelse bir an önce inşallah güzel haberler veririz

Fatma Keskin diye bir doktor canım. Ama tamamen rastgele hiç tanımıyorum da hakkında bişeyde bilmiyorum. Bakalım.

butun gun ayaktaydim valla belim kasiklarim cok agriyor sanki son ayda gibiyim ya 3. Hamileligim ama cok farkli nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…