- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Ben fena durumdaydım ya sağolsun doktorum hemen bunu yazdı yazmasa normal folic asidle mahvolcakmışım çünkü her gün 1 kere kesin kusuyordum. Şimdi biraz biraz toparlandım , zaten en fazla 3 ay kullandırtıyorlar. Umarım çabuk geçer canım seninde bulantıların
Ben 1-2 kere kustum o kadar. Sasırıyorum valla bu halime. Hep bulaniyor midem ama kusmam yok. Tiksinme var. Oglumda hic bulantim olmamisti. Gunde sayamiycagim kadar istifra ediyordum ama simdi midem cok tuhaf.Bi keremi çok iyimis valla
Ben 1-2 kere kustum o kadar. Sasırıyorum valla bu halime. Hep bulaniyor midem ama kusmam yok. Tiksinme var. Oglumda hic bulantim olmamisti. Gunde sayamiycagim kadar istifra ediyordum ama simdi midem cok tuhaf.
Ay bende çok sıktım kendimi Allah korusun yavrularımızı. Sende butaraftaydın dimi 4.7 olmuşYa korkudan çocuğu düşürcem kasıklarıma ağrılar girdi iki üç gündür içimde deprem olacak diye his vardı cıktı
biz cok yakiniz baya hissettik corludan.uyuyodum ne guzel baya salladiDeprem nasil siddetliydi kizlar ya Allah daha beterlerinden korusun
Yaa olur heralde ciddenYalniz simdi agustosun basinda dogum yapcak olanlarin cinsiyeti belli oluyodur yavas yavas ya cok heyecanli 1-2 hafta icinde kontrolleri olan ogrenirBenim kanamadan dolayi her hafta kontrolum var ama daha küçüğüz biz 30 Agustos
Asla dayanamamYaa olur heralde ciddenbenim haftaya cuma. Artık 12. haftada oluyoruz Belki tahminde bulunabilir ama ben cinsiyet partisi istediğim için baştan uyarıcam o yüzden bir ay daha beklemek zorunda kalıcam kesin
Depremi hisseden arkadaşlarıma geçmiş olsun
Deprem fobisi var bende çok korkuyorum
Asd var cnm iki kapak arasında geçiş var ekoyla 3mm tee yle 5mm tee dedim içerden kamerayla bakıldığında ve miteral kapakta çökme var yıllık kontroldeyim ama hamilr kaldığim için siklasacakmis 12.haftamda başlıcaz bakalım inşallah sorun olmazda doğururum bir an evvel
Yalniz simdi agustosun basinda dogum yapcak olanlarin cinsiyeti belli oluyodur yavas yavas ya cok heyecanli 1-2 hafta icinde kontrolleri olan ogrenir ❤ Benim kanamadan dolayi her hafta kontrolum var ama daha küçüğüz biz30 Agustos
İlk gebelik mi canim? Kan aliyolar sonra sonucu bekleme suresi oluyor insallah hepimiz guzel sonuclar alalimhaftaya 2li testim var, heyecan dorukta
Ay bende çok sıktım kendimi Allah korusun yavrularımızı. Sende butaraftaydın dimi 4.7 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?