2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Kuzu kendini sakın öyle bi riske atma senin zamanin çok kısa sağlıkla gelsinlerde nr yapak katlancaz boşver

Olur öyle şeyler
Ben hiç savcı diye okumadım ama sancı gördüm direk sonradan dikkat ettim

Az kalsın doğuma giden savcı talep edecekti doğum paketinizde savcı var mı bir yanlış harf çok şey değişiyor sen yazana kadar ben diğer mesajı da sancı diye okudum doğum sancısı neden sancıyla istiyoruz falan diye uzun açıkla geçti aklımdan

Evet canım min 2 sene dolmadan doğumlar arası ssvd yi destekleyen doktorlar bile yapmıyor. Senin aran çok az. Hayırlısı neyse o olsun.

Evet canım min 2 sene dolmadan doğumlar arası ssvd yi destekleyen doktorlar bile yapmıyor. Senin aran çok az. Hayırlısı neyse o olsun.
Yok canım yaptıran da var yapanda var 11-12 ayla bile. Ama bulunduğum şehirde destekleyen doktor yok. Benim ikisi arası 16 ay olacak.
Zaten dediğim gibi yaptıran olmadığı için en azından bebeğin gelmek istediği günde sezaryen olma fikrini doktoruma soracağım

Benim dogum yapalı 2.5 seneyi gecti asljnda ama yine sezeryan olur buyuk ihtimalle

M maygirl__ Canim senin ne durumun oldu ben gormedim bende dun baska bi konudan dolayi banliydim

Çok paralar dönüyor zaten yapmak isteyeninde önünü tıkıyorlar
8-10 bin ssvd fiyatları
Oo yuksekmis cidden :) yok ben kendime güvenmiyorum o konuda zaten ya Sezeryan olup cikarim yine Allah izin verirse. Epiduralide aliyorum belden boylelikle dogumu falanda kacirmamis olmustum bayilmadigim icin goruyosun herseyi yine.
Ama tabi dogum cok farkli bisey anne nasil isterse degil bebek nasil isterse oyle oluyor.
Oglumda kordon dolanmisti o yuzden muayneye gittigimde doguma almislardi beni

Çok paralar dönüyor zaten yapmak isteyeninde önünü tıkıyorlar
8-10 bin ssvd fiyatları

Bizim Kasım annelerinde bir arkadaş kısa sürede hamile kalmıştı ilki sezeryan ikinci normal doğdu ama Fransa da bizde cesaret eden doktor az. İnsan korkuyor da şimdi yeni bir pazar gibi eskiden sezeryan pahalı diye direkt sezeryana yönlendirirlerdi şimdi ssvd pahalı doktorun riskleri değilde paraya odaklanıp riski görmemesinden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…