- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
anladım canım şimdi
En doğrusu neyse o olsun tabi ki
Bende normal istiyorum ama bulunduğum yerde ssvd destekleyen yok olsa da gerçi pek imkan yok. benim için bebeğin zamanını kendi seçmesi bile yeterli olacak o yüzden
Bende öyle yapmak istiyorum canım inşallah istediğimiz gibi gelişir herşeyBende daha gitmedim ssvd destekleyen doktora ama ssvd olmasa bile en azından savcıyla gitmek istiyorum.
ben bu arada temmuz annelerine geçmeyi düşünüyorum.zira ben temmuzda yapacağım doğumumu büyük ihtimalle
Bende öyle yapmak istiyorum canım inşallah istediğimiz gibi gelişir herşey
Bende öyle yapmak istiyorum canım inşallah istediğimiz gibi gelişir herşey
Yok kız sancıylaSavcıyla niye o nasıl oluyor ? Bizede açıklayın merskettim. Doğumdan çok korkuyorum zaten bilmedim bise varsa bende ogreneyimde ona göre önlem alayım
Yok kız sancıylasavcı değil
Harf yanlışı olmuş orada
Olur öyle şeylerYaaat9
Olur öyle şeyler
Ben hiç savcı diye okumadım ama sancı gördüm direk sonradan dikkat ettim
Martı ve science ban yediler.Kimler ban yemis. Ban yemek nasil oluyor ben anlamam hic o islerden
Evet canım min 2 sene dolmadan doğumlar arası ssvd yi destekleyen doktorlar bile yapmıyor. Senin aran çok az. Hayırlısı neyse o olsun.anladım canım şimdi
En doğrusu neyse o olsun tabi ki
Bende normal istiyorum ama bulunduğum yerde ssvd destekleyen yok olsa da gerçi pek imkan yok. benim için bebeğin zamanını kendi seçmesi bile yeterli olacak o yüzden
Yok canım yaptıran da var yapanda var 11-12 ayla bile. Ama bulunduğum şehirde destekleyen doktor yok. Benim ikisi arası 16 ay olacak.Evet canım min 2 sene dolmadan doğumlar arası ssvd yi destekleyen doktorlar bile yapmıyor. Senin aran çok az. Hayırlısı neyse o olsun.
Çok paralar dönüyor zaten yapmak isteyeninde önünü tıkıyorlarBenim dogum yapalı 2.5 seneyi gecti asljnda ama yine sezeryan olur buyuk ihtimalle
Oo yuksekmis cidden :) yok ben kendime güvenmiyorum o konuda zaten yaÇok paralar dönüyor zaten yapmak isteyeninde önünü tıkıyorlar
8-10 bin ssvd fiyatları
Kiz yanlis yere konu acmisim hemen banNe grubuz be maşallahBanlanan banlanana
Yok canım yaptıran da var yapanda var 11-12 ayla bile. Ama bulunduğum şehirde destekleyen doktor yok. Benim ikisi arası 16 ay olacak.
Zaten dediğim gibi yaptıran olmadığı için en azından bebeğin gelmek istediği günde sezaryen olma fikrini doktoruma soracağım
Çok paralar dönüyor zaten yapmak isteyeninde önünü tıkıyorlar
8-10 bin ssvd fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?