Bende az daha ilk çocuktan sonra zirvede bırakıyordumBiliyorumnormalde ben üç diyordum oda istiyordu geçen gün dedimki ben daha istemiyorum olmaz öyle şey dedi ozaman sen taşı ben yapamam dedim suratıma bakti bon bon hazir cofuk istiyirum ozama dedim iyce kagayi yedin dedi bana dünde görümcemin kayinpederimin yanında dedim zirvede bırakmaya karar verdim diye daha yapmam dedim güldüler herkes doğunca unutcagimi geçtiğini tekrar isteyeceğimi söylüyorlar ama ben kendimi taniyorum resmen kazıdım ama esimi azcik tanıyorsam ne yapar eder alır o cocu saka bi yane burda korunarak hamile kalanları görünce ne yazıkki umudum kesildi vakti zamanı gelince engel olamicaz
Bi Sakaryalı olarak kiraza bende gelirim galiba ben ilçedeyim gerçi ama her yere yakınız
sezeryan değil normal doğum,kızım 38de geldi,bilmiyorum bende çocuk zor barınıyorNormal doğum olacaksa hiç belli olmaz ben sana diyim
Nisan topiğinde bi ablamız vardı anmış olayım @Heart of Gold
Onunda tdt 1 nisan olduğu halde (2. Bebek üstelik) topiktekiler doğurmaya başladı kendi ııh
Sanırım 41e gelmek üzereydi doğum yaptığında . Kendi de diyordu hep ben martta doğururum diye ama :))
He sezaryen olacaksa o ayrı.
Ben biliyorum oradan kestirme gittiğimiz yerler var Akyazıdayız canım bizTabiki kuzum herksi beklerim ogun geldiğinde yan çizen olursa hepinizi çizerim vallailce olarak nere oluyor biz tekeler tekeler deyince pek bilinmiyor kuzey terminal deyince biliniyor
Oooo güzel yerde oturuyorsun hanım.Ben biliyorum oradan kestirme gittiğimiz yerler var Akyazıdayız canım biz
Benimde çok canım çekiyor 2 haftadır falan hemde ama mevsiminde olandan istiyorum diye hiç eşime demedim yoksa bulur getirir
Yeahh beklerim kiOooo güzel yerde oturuyorsun hanım.
erik bulunca banada yollarsın artık yazdın burayaValla yazdan dedimki buzluğa koyayım gazla geliyor bide bekleyen bi ürün değil en fazla 15 gün koydum yıkadım kuruttum bi ara canim çekti çıkarttım ay anam bernat bi tat hepsini çöp e attım.❤ yollardım sana iyi olaydı benimde canim çekiyor bide erik eşim dedi eriği bulurum ama kirazı bulamam bulsada ikiside yenmez gerçi o yüzden kendimi avutuyorum ocak bitti ne kaldı ki surda yaza
Tahmin edebiliyorum tadının kötü olacağınıValla yazdan dedimki buzluğa koyayım gazla geliyor bide bekleyen bi ürün değil en fazla 15 gün koydum yıkadım kuruttum bi ara canim çekti çıkarttım ay anam bernat bi tat hepsini çöp e attım.❤ yollardım sana iyi olaydı benimde canim çekiyor bide erik eşim dedi eriği bulurum ama kirazı bulamam bulsada ikiside yenmez gerçi o yüzden kendimi avutuyorum ocak bitti ne kaldı ki surda yaza
Gunaydin kizlarben almadim kilo 5 aya kadarda 2 kilo felan alsam iyi olur. Suan alinan kilolarin bebege hic bir yarari yok. O kilolar biz annelere et ve yag olarak geri donuyor ilk oglumda herseyi saklamistim 2. Oglanda hic birsey almadim ama 3. Bebisde suan hicbirsey yok cocuk dusunmedigim icin herseyi atmistim tiptip sanada cok gecmis olsun rabbim ins tekrar nasip eder.
Doktora göre değişiyor ama genel olarak 39. Hafta olunca alınıyor artık.
Ama yine de bebeğin kendi zamanını kendi seçmesi güzel olur canım. Su gelmesi/nişan gelmesi/ sancı başlangıcı şeylerle doğuma gitmek çok daha iyi. Sezaryen planı varsa bunu doktorunla konuş canım ilerleyen zamanda.
Bende bu şekilde isteyeceğim ama sezaryen arası az olduğundan rüptür riskini alabilir mi doktorum bilmiyorum. Daha vakit var konuşulur bunlar
anladım canım şimdiBen kendi seçme hakkım yok kuzum kalple alakalı kontrol altındayım doğumdan sonra olusan sorun olduğu için müdahale etmediler kilo alırsam büyüme yapacağı için yada geçici felc durumunda müdahale yapılacak o yüzden kardiyoloji doktorum vercek kararınormalde çok isterim normal doğumu ama bakalım belki nasip olur
bende senin gibi hiç ikinci çocuk düşünmüyorfum.asla diyordum,zaman geçti kızım yanlızlaştı başkalarının çocuklarına kardeşim demeye başladı.o zaman yapmaya karar verdim.kendim için değil kızım için,ben bu dünyada geçici bir insanım dedim kendime.en güzel miras kardeş gerçekten
Bende az daha ilk çocuktan sonra zirvede bırakıyordumzaman geçince 3.çocuğa karar verdik resmen
Ben biliyorum oradan kestirme gittiğimiz yerler var Akyazıdayız canım biz
Daha kahvaltı yapmadık şimdi bayılcam midem berbat haldeçocukların kursları var kalkayım artık
erik bulunca banada yollarsın artık yazdın buraya
Tahmin edebiliyorum tadının kötü olacağını
Dimi ne kaldı ki 5-6 aycık
Doktora göre değişiyor ama genel olarak 39. Hafta olunca alınıyor artık.
Ama yine de bebeğin kendi zamanını kendi seçmesi güzel olur canım. Su gelmesi/nişan gelmesi/ sancı başlangıcı şeylerle doğuma gitmek çok daha iyi. Sezaryen planı varsa bunu doktorunla konuş canım ilerleyen zamanda.
Bende bu şekilde isteyeceğim ama sezaryen arası az olduğundan rüptür riskini alabilir mi doktorum bilmiyorum. Daha vakit var konuşulur bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?