2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende az daha ilk çocuktan sonra zirvede bırakıyordumzaman geçince 3.çocuğa karar verdik resmen

sezeryan değil normal doğum,kızım 38de geldi,bilmiyorum bende çocuk zor barınıyor

Tabiki kuzum herksi beklerim ogun geldiğinde yan çizen olursa hepinizi çizerim valla ilce olarak nere oluyor biz tekeler tekeler deyince pek bilinmiyor kuzey terminal deyince biliniyor
Ben biliyorum oradan kestirme gittiğimiz yerler var Akyazıdayız canım biz

Benimde çok canım çekiyor 2 haftadır falan hemde ama mevsiminde olandan istiyorum diye hiç eşime demedim yoksa bulur getirir

Valla yazdan dedimki buzluğa koyayım gazla geliyor bide bekleyen bi ürün değil en fazla 15 gün koydum yıkadım kuruttum bi ara canim çekti çıkarttım ay anam bernat bi tat hepsini çöp e attım.❤ yollardım sana iyi olaydı benimde canim çekiyor bide erik eşim dedi eriği bulurum ama kirazı bulamam bulsada ikiside yenmez gerçi o yüzden kendimi avutuyorum ocak bitti ne kaldı ki surda yaza

Daha kahvaltı yapmadık şimdi bayılcam midem berbat haldeçocukların kursları var kalkayım artık

erik bulunca banada yollarsın artık yazdın buraya

Tahmin edebiliyorum tadının kötü olacağını
Dimi ne kaldı ki 5-6 aycık

Ben 5 kilo verdim iki kilosunu geri almışım bile

Ben kendi seçme hakkım yok kuzum kalple alakalı kontrol altındayım doğumdan sonra olusan sorun olduğu için müdahale etmediler kilo alırsam büyüme yapacağı için yada geçici felc durumunda müdahale yapılacak o yüzden kardiyoloji doktorum vercek kararı normalde çok isterim normal doğumu ama bakalım belki nasip olur

anladım canım şimdi
En doğrusu neyse o olsun tabi ki
Bende normal istiyorum ama bulunduğum yerde ssvd destekleyen yok olsa da gerçi pek imkan yok. benim için bebeğin zamanını kendi seçmesi bile yeterli olacak o yüzden

Bilmiyorum doğunca fikrim değişirmi. Degisse bile uzun süre koyarım araya diye düşünüyorum pes peşe yapamam ama zamanında çok kınadım kazayla hamilr kalanlari inşallah pes peşe gelmez.allahim

Ben biliyorum oradan kestirme gittiğimiz yerler var Akyazıdayız canım biz

Hea siz uzaksınız bi ara gezecem oralarda çocukluğumdan beri gelirim gittiniz yerler ozanlar çark caddesi yukarı dere koyu mahle oldu gerçi şimdi başka yerini bilmem he bide.poyrazlar gölüne gittik bide şelaleye ismini hatırlamadım şimdi

erik bulunca banada yollarsın artık yazdın buraya

eşim.guya boş vaktinde bulup getircek söz vermiyim çünkü bi aydır gidecek gerçi adama kızamıyorum pazar günler bile çalışıyor int sipariş verecektik.ama daha önce çürük erik yolladıkları için params kıyamadım

Bende daha gitmedim ssvd destekleyen doktora ama ssvd olmasa bile en azından savcıyla gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…