2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kizlar
Ben alisveris icin erken oldugunu düşünmüyorum. Ancak alınıyor bence ama benim kanama durumumdan dolayi disari cikmam yasak o yuzden alamiyorum. İlk oglumdada boyleydi durum 4.5 ay disari cikip 2 ay icinde besik bebek arabası kiyafet herseyini almistim sonrasi rahatlık olmustu. Bu hamileligimde de yurumeme izin verilince eksikleri almak istiyorum. Oglumun kıyafetlerinin bi kısmını saklamistim zaten cogu unisex kiz olsada giydiririm. Bide benim illa kiz pembe erkek mavi dusuncem yok oglumun kiyafetleride hep renkliydi :) parkta bazen teyzeler durduruyor kiz mi diye yoo diyorum e neden pembe tisort diyolar pembe olmasa da fosforlu turuncu kirmizi falan giydiriyorum o yuzden kiz olursa mavi falanda giyer bisey olmaz

ben bu arada temmuz annelerine geçmeyi düşünüyorum.zira ben temmuzda yapacağım doğumumu büyük ihtimalle

Büyük ihtimalle benimde sezeryan olma ihtimali yüksek ağustos 9 gözüküyor doğum ne kadar erken alıyorlar sezaryanda

Gunaydin kizlar ben almadim kilo 5 aya kadarda 2 kilo felan alsam iyi olur. Suan alinan kilolarin bebege hic bir yarari yok. O kilolar biz annelere et ve yag olarak geri donuyor ilk oglumda herseyi saklamistim 2. Oglanda hic birsey almadim ama 3. Bebisde suan hicbirsey yok cocuk dusunmedigim icin herseyi atmistim tiptip sanada cok gecmis olsun rabbim ins tekrar nasip eder.

Büyük ihtimalle benimde sezeryan olma ihtimali yüksek ağustos 9 gözüküyor doğum ne kadar erken alıyorlar sezaryanda
Doktora göre değişiyor ama genel olarak 39. Hafta olunca alınıyor artık.
Ama yine de bebeğin kendi zamanını kendi seçmesi güzel olur canım. Su gelmesi/nişan gelmesi/ sancı başlangıcı şeylerle doğuma gitmek çok daha iyi. Sezaryen planı varsa bunu doktorunla konuş canım ilerleyen zamanda.
Bende bu şekilde isteyeceğim ama sezaryen arası az olduğundan rüptür riskini alabilir mi doktorum bilmiyorum. Daha vakit var konuşulur bunlar

Ben herkese kiz diyorum. Peki bu zirvede birakma kararindan esinin haberi var mi?

Biliyorum normalde ben üç diyordum oda istiyordu geçen gün dedimki ben daha istemiyorum olmaz öyle şey dedi ozaman sen taşı ben yapamam dedim suratıma bakti bon bon hazir cofuk istiyirum ozama dedim iyce kagayi yedin dedi bana dünde görümcemin kayinpederimin yanında dedim zirvede bırakmaya karar verdim diye daha yapmam dedim güldüler herkes doğunca unutcagimi geçtiğini tekrar isteyeceğimi söylüyorlar ama ben kendimi taniyorum resmen kazıdım ama esimi azcik tanıyorsam ne yapar eder alır o cocu saka bi yane burda korunarak hamile kalanları görünce ne yazıkki umudum kesildi vakti zamanı gelince engel olamicaz

bende senin gibi hiç ikinci çocuk düşünmüyorfum.asla diyordum,zaman geçti kızım yanlızlaştı başkalarının çocuklarına kardeşim demeye başladı.o zaman yapmaya karar verdim.kendim için değil kızım için,ben bu dünyada geçici bir insanım dedim kendime.en güzel miras kardeş gerçekten

Evet bend e diyordum alınmaz diye ama kendi çocuğunda öyle olmuyormuş bütçe anlamından okdr çok şey varki alincak binay alamam çalışmadım ama bidaki ay başlarım büyük ihtimal ufaktan şu 12.haftam gecsinde odayı eşimin tarafına aldırmayı düşünüyorum kabul ederlerse büyük yük kalkacak omzumdan

sizleri aldatmış gibi olurumyoksa burdan ilk cinsiyethaberini verenlerden olcaktım.
Normal doğum olacaksa hiç belli olmaz ben sana diyim
Nisan topiğinde bi ablamız vardı anmış olayım H Heart of Gold
Onunda tdt 1 nisan olduğu halde (2. Bebek üstelik) topiktekiler doğurmaya başladı kendi ııh
Sanırım 41e gelmek üzereydi doğum yaptığında . Kendi de diyordu hep ben martta doğururum diye ama :))
He sezaryen olacaksa o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…