- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Oyleyse Haziran gelsin.
Benimde çok canım çekiyor 2 haftadır falan hemde ama mevsiminde olandan istiyorum diye hiç eşime demedim yoksa bulur getiriray kiraz demeyin
Ehehe inşallah
Benim sezaryen olacağı için kesin Aslan olacak.
erken doğum vs olmazsa tabi Allah korusun.
Neyse ki ikizler vs değil Aslan daha kabullenilebilir bir burç
Aramızda ikizler varsa dayak yemem an meselesi olabilir .
İki taraftada takıl canım ne olacak..ben bu arada temmuz annelerine geçmeyi düşünüyorum.zira ben temmuzda yapacağım doğumumu büyük ihtimalle
Bende yemiştim başka arkadaş açtırmıştı hesabımızı tekrardan,ondan dedimkonuyu yeniden açmayalım burdan .zaten ban yemişler.bende ilk geçen gün yedim .1 günlük açılışı yaptım
Doktora göre değişiyor ama genel olarak 39. Hafta olunca alınıyor artık.Büyük ihtimalle benimde sezeryan olma ihtimali yüksek ağustos 9 gözüküyor doğum ne kadar erken alıyorlar sezaryanda
sizleri aldatmış gibi olurumİki taraftada takıl canım ne olacak..
bilmiyorum bn öyle duymadım.Bende yemiştim başka arkadaş açtırmıştı hesabımızı tekrardan,ondan dedim
Dur bakalım bekleyelim biraz madem ama tamda orta yolu bulmuş haldeydi arkadaşlarbilmiyorum bn öyle duymadım.
Ben herkese kiz diyorum.Peki bu zirvede birakma kararindan esinin haberi var mi?
bende senin gibi hiç ikinci çocuk düşünmüyorfum.asla diyordum,zaman geçti kızım yanlızlaştı başkalarının çocuklarına kardeşim demeye başladı.o zaman yapmaya karar verdim.kendim için değil kızım için,ben bu dünyada geçici bir insanım dedim kendime.en güzel miras kardeş gerçektenBiliyorumnormalde ben üç diyordum oda istiyordu geçen gün dedimki ben daha istemiyorum olmaz öyle şey dedi ozaman sen taşı ben yapamam dedim suratıma bakti bon bon hazir cofuk istiyirum ozama dedim iyce kagayi yedin dedi bana dünde görümcemin kayinpederimin yanında dedim zirvede bırakmaya karar verdim diye daha yapmam dedim güldüler herkes doğunca unutcagimi geçtiğini tekrar isteyeceğimi söylüyorlar ama ben kendimi taniyorum resmen kazıdım ama esimi azcik tanıyorsam ne yapar eder alır o cocu saka bi yane burda korunarak hamile kalanları görünce ne yazıkki umudum kesildi vakti zamanı gelince engel olamicaz
yok canım bize hiç kız demediler karıştırdın sanırım
Canim zofrani günde bir keremi alıyorsun
Henüz yok ama indirim oldukça buradan yazarız iki ayrı başlık vs takip etmek zor oluyor çünkü. İnstagramda hesabinibilenanne yi takip edebilirsin ya da.
Alışveriş için erken olduğunu düşünmüyorum 11-12. Haftadan sonra yavaştan başlanılanilir. Kişiden kişiye göre de değişebilir tabi ama almak istiyorsan insanların erken söylemine pek takılma. Çok detay var çünkü kıyafet almakla zıbın almakla bitmiyor. Ve maalesef ki masraflı şey. Herşeyi Son 2 ayda alırım demek için ciddi bütçe lazım.
Ya da zorlanmamak için alınacakların listesi yapılıp indirim zamanı geldiğinde hop alınabilir.
Ben bu ay arkadaşlarımın da önerisiyle ateş ölçerimizi alacağım
Alışveriş kısmı hamileliğin en güzel en keyif veren en mutlu eden bölümlerinden biri
Kazene yazsak arkadaşların hesaplarını hemen aktif yaparlar mı acababu arada Zeybltaslan canım seni ekledim galiba di mi
Normal doğum olacaksa hiç belli olmaz ben sana diyimsizleri aldatmış gibi olurumyoksa burdan ilk cinsiyethaberini verenlerden olcaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?