2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu arada benim cildimdeçok pürüzsüzleşti bi güzellik var bendeyüzük testi falan yapıcam bende bi ara ama az önce yemek yedim şu an kıvranıyorum maden suyu ayva tüketmem lazım
Bende limonlu soda iciyorum yemekten sonra iyi geliyor

Canım ben 3 sene önce gidiyordum İlknur gezgine ne yazık ki o Konağa geçti. Zaten ben hangi doktora gitsem doktor hastane değiştiriyor Ama Sinan Zorsu ve Filiz Bilir in iyi doktorlar olduğunu biliyorum. Tecrubeli doktor ikiside.

Kızlar ben cinsiyeti doğumda öğrenmek istiyorum daha öncede söylemiştim ama detaylıda falan nasıl olur her detay çıkar meydanaEşim istiyordu öğrenmeyelim dedi az öncede dayanamam ben dedi
Valla detaylıda o pozisyona illa getirtiyorlar bebeği kuyruk sokumuna fln bakmak için bence her türlü popo kalkınca gözükür erkekse patt die çıkar karşınıza .

Kızlar ben cinsiyeti doğumda öğrenmek istiyorum daha öncede söylemiştim ama detaylıda falan nasıl olur her detay çıkar meydanaEşim istiyordu öğrenmeyelim dedi az öncede dayanamam ben dedi
Kesin gorurler detayli baya inceleniyor hatta ultrasona gormeden once karnin tok olucak cikolata meyve suyu iciriyorlar hareketli olsun diye her yerine bakmak icin. Siz basta soyleyin yada bir kagida yazsin isterseniz sonra bakarsiniz.

Sağol canım eğer randevu bulabilirsem sıra almayı denicem ama önce bizimkine bi gideyimde zaten 1ay sonra çağırır tekrardan o arada birini bulayım

Kızlar patates kızartmasının herhangı bı zararı var mı bebek ıcın?benım canım kahvaltılık gozleme kızartma dısında bısey ıstemıyor hep bu tarz yemek ıstıyorum
İlk 3 ay zaten bizim yediklerimizden beslenmiyorlarmış o yüzden canın ne istiyorsa ye tabi ki fazla abartmadan. 3 aydan sonra dikkat edersin daha faydalı şeyler yemeye çalışırsın.

bunu söylemeniz bile ne kadar seviyesiz

Kızlar:) ben kolayı çok severim normalde:-/. Çok canım çekiyo içsem ne olur ya

Yanlış anlasilmaktan korkarak biseyler demek istiyorum. Şu an gebelik okuluna devam ediyorum ve egitimci hemşiremiz Şöyle bişey dedi haberleri, korku filmleri izlemeyin olumsuz şeyler düşünmeyin. Olumsuz kötü hikayeler dinlemeyin dedi. Aman yanlış anlamayin lütfen. Bi kac gün önce burda arkadaslarin durumunu okuyunca kötü oldum sürekli olumsuzu düşünmeye başladım. Bunu bile isteye yapmadim ama ister istemez düşünüyorsunuz. Eminim bunu hepiniz yaşamıştır

Gebelik okulundaki hemşire hanim sade sodanin icine bir kac damla limon sıkıp günde 1 tane icebilirsiniz sakincasi yok dedi
Banada ilk hamileligimde doktorum soylemisti kemik gelisiminde etkili diye 1 tane icebilirsin demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…