- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Bende limonlu soda iciyorum yemekten sonra iyi geliyorBu arada benim cildimdeçok pürüzsüzleşti bi güzellik var bendeyüzük testi falan yapıcam bende bi ara ama az önce yemek yedim şu an kıvranıyorum maden suyu ayva tüketmem lazım
Evet arada limonda damlatıyorum bende aaa dur hatta bunada damlatayım hatırlattığın için sağolBende limonlu soda iciyorum yemekten sonra iyi geliyor
Canım ben 3 sene önce gidiyordum İlknur gezgine ne yazık ki o Konağa geçti. Zaten ben hangi doktora gitsem doktor hastane değiştiriyorCanım salı gününe öğleden sonra randevu aldım Filiz Dursuna,devlettekini iptal edicem çok zorunda olmazsam gitmem devlettekine ama başka bi doktara daha gitmek isterim eğitim araştırmada tavsiye edebileceğin doktor var mı hiç gitmedim oraya
Valla detaylıda o pozisyona illa getirtiyorlar bebeği kuyruk sokumuna fln bakmak için bence her türlü popo kalkınca gözükürKızlar ben cinsiyeti doğumda öğrenmek istiyorum daha öncede söylemiştim ama detaylıda falan nasıl olur her detay çıkar meydanaEşim istiyordu öğrenmeyelim dedi az öncede dayanamam ben dedi
Kesin gorurler detayli baya inceleniyor hatta ultrasona gormeden once karnin tok olucak cikolata meyve suyu iciriyorlar hareketli olsun diye her yerine bakmak icin. Siz basta soyleyin yada bir kagida yazsin isterseniz sonra bakarsiniz.Kızlar ben cinsiyeti doğumda öğrenmek istiyorum daha öncede söylemiştim ama detaylıda falan nasıl olur her detay çıkar meydanaEşim istiyordu öğrenmeyelim dedi az öncede dayanamam ben dedi
Sağol canım eğer randevu bulabilirsem sıra almayı denicem ama önce bizimkine bi gideyimde zaten 1ay sonra çağırır tekrardan o arada birini bulayımCanım ben 3 sene önce gidiyordum İlknur gezgine ne yazık ki o Konağa geçti. Zaten ben hangi doktora gitsem doktor hastane değiştiriyorAma Sinan Zorsu ve Filiz Bilir in iyi doktorlar olduğunu biliyorum. Tecrubeli doktor ikiside.
Asla dayanamam:)))Kızlar ben cinsiyeti doğumda öğrenmek istiyorum daha öncede söylemiştim ama detaylıda falan nasıl olur her detay çıkar meydanaEşim istiyordu öğrenmeyelim dedi az öncede dayanamam ben dedi
İlk 3 ay zaten bizim yediklerimizden beslenmiyorlarmış o yüzden canın ne istiyorsa ye tabi ki fazla abartmadan. 3 aydan sonra dikkat edersin daha faydalı şeyler yemeye çalışırsın.Kızlar patates kızartmasının herhangı bı zararı var mı bebek ıcın?benım canım kahvaltılık gozleme kızartma dısında bısey ıstemıyor hep bu tarz yemek ıstıyorum
Bildiğim kadarıyla zararli canim ama ben de yiyorum canim cok çektiği zamanKızlar patates kızartmasının herhangı bı zararı var mı bebek ıcın?benım canım kahvaltılık gozleme kızartma dısında bısey ıstemıyor hep bu tarz yemek ıstıyorum
bunu söylemeniz bile ne kadar seviyesizKullanıcı adımın üstüne mouse ile gelip "Göz Ardı Et"e tıklarsanız, hoşlanmadığınız kişilerin yorumları otomatik olarak size gösterilmez. Hunharca tıklayabilirsiniz. Zira ben size öyle yaptım.
İnşallah sagolun, Evet benim ilk gebeligimsağlıkla gelsi nbebişlerimiz inşallah. ilk hamileliğiniz mi.
Keseye göre nasil oluyo canimYuzuk yuvarlak dondu. Cin kiz diyor baskada birsey bakmadim. Birde keseye gore de kiz cikiyor hayirlisi artik birde bulantim cok herseyden tiksindim yuzumde sivilce oldu.
Gebelik okulundaki hemşire hanim sade sodanin icine bir kac damla limon sıkıp günde 1 tane icebilirsiniz sakincasi yok dediBende limonlu soda iciyorum yemekten sonra iyi geliyor
bende severimKızlar:) ben kolayı çok severim normalde:-/. Çok canım çekiyo içsem ne olur ya
Bende burdan ogrendim yuvarlak olursa kiz. Muz veya fasulye gibi olursa kese erkekmisKeseye göre nasil oluyo canim
Eeeee içsek mi ne yapsak:) doktor bana daha hamile kalmadan yasaklamıştı zaten :):) şimdi sorsam kızarbende severim
Banada ilk hamileligimde doktorum soylemisti kemik gelisiminde etkili diye 1 tane icebilirsin demisti.Gebelik okulundaki hemşire hanim sade sodanin icine bir kac damla limon sıkıp günde 1 tane icebilirsiniz sakincasi yok dedi
benimde alıp kafama şişeyi dikesim geliyor.ama gel görki yapamıyorum.Kızlar:) ben kolayı çok severim normalde:-/. Çok canım çekiyo içsem ne olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?