- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.092
- 258
Selam kızlar 26 agustos beklenen 16 ağustos gerçekleşen 2019 agustos annesiyim ALLAH sağlıkla kolaylikla kucaklariniza almayi nasip.etsin
gözüm çarptı siz erken başlamışsınız yanlis anlamalara soğukluklara yahu yapmayın zamanla burda neler paylaşacaksınız neler kardeş olcaksınız üzmeyin birbirinizi en güzel dönemleriniz tadını cikarin kizlar bir soru merak ettikleriniz olursa topige bekleriz ✌
Amin cümlemizin.evladi inşallah tatlim gündas olarak 26 agustos daha da ayri kucakliyorum seni erkenci gelse de pasaHoşgeldiniz. Tabağımız boş, ne koyup iade etsek şimdi bilemedik.İade-i ziyaret yaparız tez vakitte inşallah.
Güle güle büyütün meleğinizi. Size, vatana, millete hayırlı evlat olsun inşallah.
Amin cümlemizin.evladi inşallah tatlim gündas olarak 26 agustos daha da ayri kucakliyorum seni erkenci gelse de pasaher zaman.bekleriz her konuda
Bak bunu sormuştum. Yani göbek için ne yapalım diye. 100% çatlaklar olmaz diye hiçbir şeyin garantisi yokmuş.
Badem+kakao yağını karıştırarak kullanabilirmişim. Eşim hazır karışmış olanı buldu, getirdi. Bakalım 10. hafta sonrası başlamayı düşünüyorum.
Bana doktor işte bu 5ini önerdi yağ olarak, hepsini karıştır sür demişti. bir de bir krem önerdi de daha tam sormadım onu bir daha gittiğimde kesin soracağım çünkü başlarım yavaş yavaş. Sanırım yine de yemediğiniz şeyi sürmeyin, doğallık stayla takılacağım. Çünkü hindistan yağı cildimi çok güzel yaptı aslında. Hiç sivilce de olmadı.
Çatlak zaten maalesef genetik bir şey, olacaksa çok engelleyemiyorsun ama ne kadar azaltırsak kar.
herkesin dusuncesinin ayn olmadigini bildigim icin kimseyi elestirmiyorum ben zaten.herkesin dusuncesi kendine dogrusuna yanlisina ben karar veremem.bence sizde insanlari gosteris meraklisi olarak etiketlemek yerine onun kararidir diyin saygi gosterin
yapmıycam sevmiyorum hiç öyle şeyleri kendi adıma.mevlütte öyle renkli sekerde sevmiyorum.o tarz şeyler hiç bana uygun değil.yapmadım eski kafadayım gene yapmıycam.o şekerler dağıtılınca hayır mı yapılmış oluyor .herkes eve gidince çöpe atıyor. benim yazdığım tek mesaj buydu bu konuda M maygirl__ size bu söylediyse bence onu bulun siz yanlış adrestesiniz!İyi akşamlar arkadaşlar. Cinsiyet partisi yapacak mısınız? Fikirleriniz nedir bu konuda
bende dediginiz gibi mevlutte abartmicam hicbirseyi sade olsun istiyorum ve insanlara yariyacak bisey dua kitabi ve mevlutte verilir mi bilmiyorum ama kus yemlerinden istiyorum saga sola asilsin da minik dostlarimiza bi sevabimiz olsun...ama seker de dagitan olur elbet hatta buraya yazip nasil bir seker yaptirayim diyip fikir isteyenler.....biz ayni donemin kaderini paylastigimiz icin yapsakta yapmasakta birbirimize fikir vermek destek olmak icin variz.elestirmeye degcek bisey goremiyorum.gercekten cok uzadi konu sacma sapan bi muhabbetten tartisip duruyoruz.bundan sonra benim paylasimlarimda size uymayan bisey olursa elestirmek yerine sessiz kalmayi tercih edebilirsiniz mesela.bende kim olursa olsun bana uymuyo die elestiri yapip kalbini kirmayi dusunmuyorum.iyi gunlerneyse M maygirl__ bu konu çok uzası istemiyorum .bu konu
yapmıycam sevmiyorum hiç öyle şeyleri kendi adıma.mevlütte öyle renkli sekerde sevmiyorum.o tarz şeyler hiç bana uygun değil.yapmadım eski kafadayım gene yapmıycam.o şekerler dağıtılınca hayır mı yapılmış oluyor .herkes eve gidince çöpe atıyor. benim yazdığım tek mesaj buydu bu konuda M maygirl__ size bu söylediyse bence onu bulun siz yanlış adrestesiniz!
ben zaten bu konuda hiçbişey demedim hattaa beni etiketleyip bn kendim yapacağım diyen bayana sizin fikriniz nasıl isterseniz güzel olur dedim.zira bu topikte ve diğer topiklerdede kırıcı değil yapıcı olmaya çalışan taraftayım.fakat ben kırıcı olmasamda bazen kırılabiliyorum zira insanım.ama demek istediğim şey size şuydu burası sosyal mecra ve gerçekten burada yazılanlar size etkiliyorsa daha neler yazacaklar .ve üzülen gene siz olacaksınız.eleştiriye hazır olun ben sadece bunu dedim.zira burada kırıcı birşeyde görmüyorum.neyse bende iyi günler diliyorum.bende dediginiz gibi mevlutte abartmicam hicbirseyi sade olsun istiyorum ve insanlara yariyacak bisey dua kitabi ve mevlutte verilir mi bilmiyorum ama kus yemlerinden istiyorum saga sola asilsin da minik dostlarimiza bi sevabimiz olsun...ama seker de dagitan olur elbet hatta buraya yazip nasil bir seker yaptirayim diyip fikir isteyenler.....biz ayni donemin kaderini paylastigimiz icin yapsakta yapmasakta birbirimize fikir vermek destek olmak icin variz.elestirmeye degcek bisey goremiyorum.gercekten cok uzadi konu sacma sapan bi muhabbetten tartisip duruyoruz.bundan sonra benim paylasimlarimda size uymayan bisey olursa elestirmek yerine sessiz kalmayi tercih edebilirsiniz mesela.bende kim olursa olsun bana uymuyo die elestiri yapip kalbini kirmayi dusunmuyorum.iyi gunler
Neden bu kadqr cok uzadı lutfen bu sekılde dusunmeyın bende karsıyım o seylere ama yapan ınsanlara da saygım var burda bırbırımıze destek olmamız gerekırken sadece elestırmwk ıcın yazı yazmayalımbende dediginiz gibi mevlutte abartmicam hicbirseyi sade olsun istiyorum ve insanlara yariyacak bisey dua kitabi ve mevlutte verilir mi bilmiyorum ama kus yemlerinden istiyorum saga sola asilsin da minik dostlarimiza bi sevabimiz olsun...ama seker de dagitan olur elbet hatta buraya yazip nasil bir seker yaptirayim diyip fikir isteyenler.....biz ayni donemin kaderini paylastigimiz icin yapsakta yapmasakta birbirimize fikir vermek destek olmak icin variz.elestirmeye degcek bisey goremiyorum.gercekten cok uzadi konu sacma sapan bi muhabbetten tartisip duruyoruz.bundan sonra benim paylasimlarimda size uymayan bisey olursa elestirmek yerine sessiz kalmayi tercih edebilirsiniz mesela.bende kim olursa olsun bana uymuyo die elestiri yapip kalbini kirmayi dusunmuyorum.iyi gunler
Yıllardır hep shiseido ve kiehls ürünlerini kullanıyorum, yaş ilerledikçe seriler değişse de hep aynı iki markada ısrarcıyım. çok memnun olduğum için de devam ettim hamilelikte ama kimyasal konusu kafamı karıştırmıyor değil. The body shopta içeriği bi nebze temiz ürünler var belki ona geçiş yapabilirim en azından hamilelik sürecinde..Hanımlar, havamız değişsin.
- Bugün 3 kişi ne kadar güzelleştin, ne sürdün yüzüne dediler, bebeğe zararı olur diye bakım bile yapmıyorum 6 haftadır.
- Hamile olduğumu öğrenen bir kişi makas ve bıçak seçimi yaptırdı. Makası seçtim.
- Yüzükle bir test yaptı, ileri geri gitti yüzük.
- Belimin tam ortasında iki gündür dehşet bir ağrı var.
- Ayaklarım bir türlü ısınmıyor.
- Çin takvimi erkek diyor. (Bu arada Çinliler bu takvim olayını bilmiyor bile).
- Rus takvimi erkek diyor.
Anlayacağınız ben herkese kız bebek yakıştırması yaparken; batıl inançlara göre benimki pipili olacak. Bekleyip görelim.
* Bu arada, cidden cilt bakımını nasıl yapıyorsunuz? Normalde L'occitane'nın Immortelle Divine serisinden yaşlandırma karşıtı ürünleri kullanıyordum. Gebelikte kullanımına dair net bir cevap alamayınca kullanamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Yoksa siz daha 20'lik çıtırlar olduğunuz için böyle derdiniz yok mu?
-Makas seçtim.
-Yüzük ileri geri yapıyor.
(buraya kadar erkek gibi)
- Çin, Rus , Japon takvimi kız diyor.
Ben Çinlilere çok inanıyorum
Yüzüme ise sadece Yves Rocher’den aldığım nemlendirici sürüyorum.
bende dediginiz gibi mevlutte abartmicam hicbirseyi sade olsun istiyorum ve insanlara yariyacak bisey dua kitabi ve mevlutte verilir mi bilmiyorum ama kus yemlerinden istiyorum saga sola asilsin da minik dostlarimiza bi sevabimiz olsun...ama seker de dagitan olur elbet hatta buraya yazip nasil bir seker yaptirayim diyip fikir isteyenler.....biz ayni donemin kaderini paylastigimiz icin yapsakta yapmasakta birbirimize fikir vermek destek olmak icin variz.elestirmeye degcek bisey goremiyorum.gercekten cok uzadi konu sacma sapan bi muhabbetten tartisip duruyoruz.bundan sonra benim paylasimlarimda size uymayan bisey olursa elestirmek yerine sessiz kalmayi tercih edebilirsiniz mesela.bende kim olursa olsun bana uymuyo die elestiri yapip kalbini kirmayi dusunmuyorum.iyi gunler
Yuzuk yuvarlak dondu. Cin kiz diyor baskada birsey bakmadim. Birde keseye gore de kiz cikiyor hayirlisi artik birde bulantim cok herseyden tiksindim yuzumde sivilce oldu.-Makas seçtim.
-Yüzük ileri geri yapıyor.
(buraya kadar erkek gibi)
- Çin, Rus , Japon takvimi kız diyor.
Ben Çinlilere çok inanıyorum
Yüzüme ise sadece Yves Rocher’den aldığım nemlendirici sürüyorum.
Yıllardır hep shiseido ve kiehls ürünlerini kullanıyorum, yaş ilerledikçe seriler değişse de hep aynı iki markada ısrarcıyım. çok memnun olduğum için de devam ettim hamilelikte ama kimyasal konusu kafamı karıştırmıyor değil. The body shopta içeriği bi nebze temiz ürünler var belki ona geçiş yapabilirim en azından hamilelik sürecinde..
Tassiz yuzuge ip geciriyorsunuz karniniza tutuyorsunuz yuvarlak donerse kiz. Sag sola giderse erkek.yüzük testini nasıl yapıyorduk
Çok güzel oluro zaman ben kendi yapacağımı tavsiyem edeyim şimdilik
chia-hindistan cevizi yağı-badem kakao-susam
tam tarifi doktordan alıp malzemeleri alınca yazarım tekrardan
Bende H.cevizi kakao susam yapacağımo zaman ben kendi yapacağımı tavsiyem edeyim şimdilik
chia-hindistan cevizi yağı-badem kakao-susam
tam tarifi doktordan alıp malzemeleri alınca yazarım tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?