benim çocuklarım büyük ben bile zorlanıyorum Allah yardımcın olsun canım,iyi ki eşin yardımcı o zaman,benim eşimde destekçim sağolsunCok yoruluyorumbiri 3 digeri 11 aylik kizlarimla hamilelik yasamak cok zormus... canlari sagolsun ama dinlenmek istedigimde bile dinlenemiyorum ve bu beni yipratiyor esimin yardimi olmasa asla kaldiramam Allah razi olsun ondan ❤
bende yerim hep hatta bizim eve başka bal girmez,sıkıntı olmaz bencekestane balı ağır bir bal ya ben hiç yemedim o yüzden araştırdınmı sen
Bugün kesinlikle çok iyi olmalıyım evi süpürüp silicem artıkkızlar bugün nasılsınız bakalım
benim uykum var biraz ama malum işte çalışıyorum
hiç çalışasım yok ya hiç gram yok ama napalım işte
evde otursam kesin iyice sararım gerçi o nedenle belki böylesi daha hayırlıdır.
Masallah bende sıfır enerjı hareket edesım gelmıyor cok keyıfsızımGayet iyiyim teşekkürler. Belimin ortasında ve sağ memede keskin ağrılar var ama geçer. Ben de işteyim. Bugün asistanım yok, onun haricinde her şey yolunda. Gece 2.30'a kadar uyuyamadım, çok uyumuşum gibi 6.00'da uyandım. Yine de enerjiğim bu enerji nereden geliyor ben de şaşkınım.
bende çalısıyorum işyerinde masada kafam dusecek diye korkuyorum valla :/kızlar bugün nasılsınız bakalım
benim uykum var biraz ama malum işte çalışıyorum
hiç çalışasım yok ya hiç gram yok ama napalım işte
evde otursam kesin iyice sararım gerçi o nedenle belki böylesi daha hayırlıdır.
Günaydın , bugün benimde halim yok hiç. Hep yatasım var ama malum yatamıyorumda. Ağrım sancım yok ama halsizlik var üstümde.
Gayet iyiyim teşekkürler. Belimin ortasında ve sağ memede keskin ağrılar var ama geçer. Ben de işteyim. Bugün asistanım yok, onun haricinde her şey yolunda. Gece 2.30'a kadar uyuyamadım, çok uyumuşum gibi 6.00'da uyandım. Yine de enerjiğim bu enerji nereden geliyor ben de şaşkınım.
Bugün kesinlikle çok iyi olmalıyım evi süpürüp silicem artıkçalışmak zor olurdu eminim,diğer çocuklarda çalışıyordum ama böyle bulantım yoktu bu sefer midem sıkıntılı
Masallah bende sıfır enerjı hareket edesım gelmıyor cok keyıfsızım
bende çalısıyorum işyerinde masada kafam dusecek diye korkuyorum valla :/
Kolay gelsin bende bu hafta cok kosturdum okuma toreni felan oldu oldum bittim valla.Günaydın hanımlar. Bende baş ağrısı ile uyandım. Kahvaltı falan yapar kızları okula götürürüm. İnşallah kardeşimin yemin töreni var oraya gideceğiz yarın yolluk hazırlayacağım inşallah
Bizde gidiyorduk oyun grubuna ama artik goturemiyorum cocukda evde cok sıkıliyor2 yaşını doldurmuş kızım var. Anne zıplayalım anne şunu oynayalım, anne şunu pişir anne anne anne. Oturduğum an hemen kaldırıyor. Birazdan oyun grubuna gidicez belki o zaman azcık otururum
Sen bir daha doktora gitmedin değil mi canım?Kolay gelsin bende bu hafta cok kosturdum okuma toreni felan oldu oldum bittim valla.
Isteyım kuzum hergun 6da uyanıyorumneden yatamıyosun canım, ben evde olsam yatardım vallahi paso : )
bazen oluyor di mi, ben de bugün çook enerjik ve mutluyum ama iş yapmak istemiyorum keşke gezsem etsem.
süpür süpür valla yatmak güzel de yatınca da yatası geliyor insanın.
Kendini sakın yorma yavaş yavaş dinlene dinlene. sandalye mandalye haldır huldur kaldırma sakın.
Sonra ev temizlenince moralin de düzelecek.
ben olsam şöyle güzel bir müzik açar işlerime öyle başlardım.
güzel de bir kahvaltı ederdim
ahahah ya bende öyle uyku şükür 2 kere falan oldu
onun dışında iyiyim yaa. şöyle işte bir gez dolan olmadı.
Gidicem ayin 17 sinde gunum 15 gun sonra demisti. Tahlil de vericem.Sen bir daha doktora gitmedin değil mi canım?
Hadı gozunaydın canımKızlar selammmmm bende şimdi çıktım doktordan ilk kalp atışını dinledik maşallah her şey yolunda , 157 falandı. Çok değişik bir duygu. Onun dışında kese boyu , kalınığı gayet iyi durumdaymış bir hafta sonra testlerle gidicem tekrardan bakalım hakkımızda hayırlısı :) Bu arada 7+0 da duyduk kalp sesini
Hadi bakalım hayırlısı canım. Bende ilk defa salı günü gideceğim heyecanlıyımGidicem ayin 17 sinde gunum 15 gun sonra demisti. Tahlil de vericem.
Isteyım kuzum hergun 6da uyanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?