2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cok yoruluyorum biri 3 digeri 11 aylik kizlarimla hamilelik yasamak cok zormus... canlari sagolsun ama dinlenmek istedigimde bile dinlenemiyorum ve bu beni yipratiyor esimin yardimi olmasa asla kaldiramam Allah razi olsun ondan ❤
benim çocuklarım büyük ben bile zorlanıyorum Allah yardımcın olsun canım,iyi ki eşin yardımcı o zaman,benim eşimde destekçim sağolsun
kestane balı ağır bir bal ya ben hiç yemedim o yüzden araştırdınmı sen
bende yerim hep hatta bizim eve başka bal girmez,sıkıntı olmaz bence
Bugün kesinlikle çok iyi olmalıyım evi süpürüp silicem artıkçalışmak zor olurdu eminim,diğer çocuklarda çalışıyordum ama böyle bulantım yoktu bu sefer midem sıkıntılı

Masallah bende sıfır enerjı hareket edesım gelmıyor cok keyıfsızım

bende çalısıyorum işyerinde masada kafam dusecek diye korkuyorum valla :/

Günaydın , bugün benimde halim yok hiç. Hep yatasım var ama malum yatamıyorumda. Ağrım sancım yok ama halsizlik var üstümde.

neden yatamıyosun canım, ben evde olsam yatardım vallahi paso : )

bazen oluyor di mi, ben de bugün çook enerjik ve mutluyum ama iş yapmak istemiyorum keşke gezsem etsem.

Bugün kesinlikle çok iyi olmalıyım evi süpürüp silicem artıkçalışmak zor olurdu eminim,diğer çocuklarda çalışıyordum ama böyle bulantım yoktu bu sefer midem sıkıntılı

süpür süpür valla yatmak güzel de yatınca da yatası geliyor insanın.
Kendini sakın yorma yavaş yavaş dinlene dinlene. sandalye mandalye haldır huldur kaldırma sakın.
Sonra ev temizlenince moralin de düzelecek.

Masallah bende sıfır enerjı hareket edesım gelmıyor cok keyıfsızım

ben olsam şöyle güzel bir müzik açar işlerime öyle başlardım.
güzel de bir kahvaltı ederdim

bende çalısıyorum işyerinde masada kafam dusecek diye korkuyorum valla :/

ahahah ya bende öyle uyku şükür 2 kere falan oldu
onun dışında iyiyim yaa. şöyle işte bir gez dolan olmadı.

Günaydın hanımlar. Bende baş ağrısı ile uyandım. Kahvaltı falan yapar kızları okula götürürüm. İnşallah kardeşimin yemin töreni var oraya gideceğiz yarın yolluk hazırlayacağım inşallah

Kızlar selammmmm bende şimdi çıktım doktordan ilk kalp atışını dinledik maşallah her şey yolunda , 157 falandı. Çok değişik bir duygu. Onun dışında kese boyu , kalınığı gayet iyi durumdaymış bir hafta sonra testlerle gidicem tekrardan bakalım hakkımızda hayırlısı :) Bu arada 7+0 da duyduk kalp sesini

2 yaşını doldurmuş kızım var. Anne zıplayalım anne şunu oynayalım, anne şunu pişir anne anne anne. Oturduğum an hemen kaldırıyor. Birazdan oyun grubuna gidicez belki o zaman azcık otururum

Bir erkeğin kalp atışı 140 ya da altında olurken kızlarınki 140 ya da yukarısında olarak gerçekleşir. Bu teoriye göre kız mı yani Tabi işin şakası bunlar :) Allah sağlıklı evlat versin :)

Kolay gelsin bende bu hafta cok kosturdum okuma toreni felan oldu oldum bittim valla.

2 yaşını doldurmuş kızım var. Anne zıplayalım anne şunu oynayalım, anne şunu pişir anne anne anne. Oturduğum an hemen kaldırıyor. Birazdan oyun grubuna gidicez belki o zaman azcık otururum
Bizde gidiyorduk oyun grubuna ama artik goturemiyorum cocukda evde cok sıkıliyor

Isteyım kuzum hergun 6da uyanıyorum

Hadı gozunaydın canım

Martilikiz07 cnm asmye haber vermwk gerekiyo hem adı hemde ileri haftada kalpatim seslerini dinletiyolar çocuk doğduktan sonra da aşilarını hep orda yapiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…