Evet guzelim. Prof. Olan 12. Haftadan sonra yapariz demisti. Devlete gidince doktor tahlilleri otomatikman yeniledi. Kendi doktorum bosuna is gucu ve masraf olmasin demisti oysa.
Ben hıc saglık ocagına gıtmedım hala annemlerın orda cunku kaydım saglık ocagına gıtmek sart mı acaba?
Ozel hastanede tetenoz asısını yapmıyorlar mı bana dr m hıc saglık oxagına bılgı vermem fln gerekıyor dıe bısey demedıaa neyse o zaman kendi doktoruma kızmayayım.
12. mi 14. mü o haftaya kadar gelmeniz lazım dedi.
bana da biraz saçma geldi, 3. ayda hamile olduğunu öğrenen var, 5 aylık öğrenen var. Onları napıyolar, ceza kesmiyıkar herhalde. Ama tetenoz aşısı vuracaklar, gününü veriyorlar o nedenle önemli
Hıc sevmıyorum kendı semtımı oyuzden gıtmek ıstemıyorumbana doktorum gebeligini bildir demisti gecen hafta canim.nerdeyse kaydin ara soyle gitmen sart degil.ama asi icin gitmek zorundaymisiz.aldirirsin ozamana kadar kaydini
Ozel hastanede tetenoz asısını yapmıyorlar mı bana dr m hıc saglık oxagına bılgı vermem fln gerekıyor dıe bısey demedı
bu ınsallah ılk gebelıgım olucak kuzumdiyordur illaki
bilemiyorum ki gitmeyen de vardır herhalde
ilk çocuğunuzda gitmiş miydiniz?
bu ınsallah ılk gebelıgım olucak kuzum
Ozaman yakın zamanda gıdeyım canım cok tesekkur ederımay karıştırdım o vakit.
ben ücretsiz bütü testleri yaptığı için hemen gittim
evime de çok yakın zaten, kçşeyi dönünce sağlık ocağı.
Hem de sıra alırken önceliğin var, ilk seni alıyorlar
Ben kendim yapıyorum sayfam var dağıtmalık hediyeler ama kendime yapmayı dusunmuyorum gerçekten çok boş geliyo ona harcıycağım para ile cocugumun hayrına fakir fukaraya veririm daha sevap olur. Bunlar tamamen gosteriş.Selam kizlar. O kadar konusulmuski valla okuyamadim ins herkes bugun daha da iyidir. Bende hic sevmiyorum parti islerini cok geregksoz fuluzu seyler onun yerine bebegimin eksiklerini alirim daha mantikli.
ya bende cok öksürüyorum napıcam bilmiyorum ciğerlerim sokulcek doktora gittm ciğerin temiz dedi dinledi ama astımın tetiklemiş olabilir dedi. Burnunu yıka su ıc dedi ilaç vermek istemiyorum dedi.Bekliyorum şimdilik bakalım .bende kürtaj oldum,kızımda böyle yoktu kürtajdanmı acaba şimdi sen söyleyince
pekmeze tereyağı eritip içiyormuş arkadaşlar iyi geliyormuş sende dene istersen bal limon ılık suda iyi gelebilir.ya bende cok öksürüyorum napıcam bilmiyorum ciğerlerim sokulcek doktora gittm ciğerin temiz dedi dinledi ama astımın tetiklemiş olabilir dedi. Burnunu yıka su ıc dedi ilaç vermek istemiyorum dedi.Bekliyorum şimdilik bakalım .
1 kilo kestane balı yedım banamısın demedi pekmezde yiyorum ama tereyağını denemedim bide onu deneyeyim .pekmeze tereyağı eritip içiyormuş arkadaşlar iyi geliyormuş sende dene istersen bal limon ılık suda iyi gelebilir.
kestane balı ağır bir bal ya ben hiç yemedim o yüzden araştırdınmı sen1 kilo kestane balı yedım banamısın demedi pekmezde yiyorum ama tereyağını denemedim bide onu deneyeyim .
ben sürekli tükettiğim için dokunmuyor bana ama hıc yemeyenler ıcın evet ağır olabilir.kestane balı ağır bir bal ya ben hiç yemedim o yüzden araştırdınmı sen
evt cnm cok zor gercekten, napalm hayirlisiyla bu bebislerimizide kucagimiza alalimda iyice bi duzene girelim 3 çocuklaRabbim yardimcimiz olsun zor valla bende gün icinde hic dinlenemiyorum uykum geliyor uyuyamiyorum 2 cocuk zor oluyor dersdi okuldu yemekti bitmiyor.
Aynı durumdayım ıse bı turlu baslayamadım hıcbısey yapasım gelmıyorkızlar bugün nasılsınız bakalım
benim uykum var biraz ama malum işte çalışıyorum
hiç çalışasım yok ya hiç gram yok ama napalım işte
evde otursam kesin iyice sararım gerçi o nedenle belki böylesi daha hayırlıdır.
kızlar bugün nasılsınız bakalım
benim uykum var biraz ama malum işte çalışıyorum
hiç çalışasım yok ya hiç gram yok ama napalım işte
evde otursam kesin iyice sararım gerçi o nedenle belki böylesi daha hayırlıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?