sende bana et canım .allah kabul etsin.hayırlı gecelerAllah kabul etsin şimdiden canım. Suanda bana da yer ver inşallah. Hayırlı geceler❤♥
ay masallah deme canım.kilo kötü bişey.miden bulanıyorsa salatalık ye cok ıyı gelıo denendi onaylandı soy soy ye
oda kötü doğru diyorsun canım valla.boşver en azından kilo almazsın iyi yerinden bak.ben doktordan her gittiğimde azar yiyorumKız benim hem bulanıyor hem yiyorum madem yiyeceğim bılanmasa bari ona maşallah dedim. Benim de kilo yokuş aşağı bırakılan tekerlek misali yoksa. Ama yerken bile yoruluyorum geri çıkarıp yemeye daha çok yoruluyorum
Bebim yanlar agriyo kiz mi o zamanKızlar geçen belim ortası acıyor dedim ya doktora gittim yanlarda ağrı yoğunsa kız belin ortası acı ağrı varsa erkek çıkar genelde ama bişey söylemek için erken dedifikriniz olsun diye yazıyım dedim
Aylik rutin canim normal seninki de. Ayda bi gideceksin bundan sonraArkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra bir sonraki muayeneye kaçıncı haftanızda çağırdı doktorunuz? Ben 6+4 iken duydum, 4 hafta sonra gelmemi söyledi. Siz ne zaman gittiniz veya gideceksiniz?
yazdım benKızlar İzmir de önerebileceginiz kadın doğum doktoru var mı..
Şimdilik hayat hastanesine gidiyorum, Dr u beğendim ama hastane hak hiçbir bilgim yok..
Sizlerden fikir bekliyorum.
Memnun kaldığınız Dr ve hastaneleri paylaşırsanız sevinirim ☺
Cok yoruluyorumbiri 3 digeri 11 aylik kizlarimla hamilelik yasamak cok zormus... canlari sagolsun ama dinlenmek istedigimde bile dinlenemiyorum ve bu beni yipratiyor esimin yardimi olmasa asla kaldiramam Allah razi olsun ondan
Merhaba kızlar,
Benim ağustos doğumu süreci ertelendi birazcık.
Umarım sizler pıtpıt duyduğunuz kalplerle beraber sağlıklı, huzurlu bir süreç geçirirsiniz.
Yine okudukça sizleri kendi sürecimi de anarım belki
Evt cnm spiralle hamile kaldm... oldu boyle biseyAbi nedin gikazaylami oldu isteyerek mi
Rabbim yardimcimiz olsun zor valla bende gün icinde hic dinlenemiyorum uykum geliyor uyuyamiyorum 2 cocuk zor oluyor dersdi okuldu yemekti bitmiyor.Evt cnm spiralle hamile kaldm... oldu boyle bisey
Ben onusa yapmıyorum ev berbat :)))bütün gün uyusam bana mısın demem.yatarım sabah okula gitmek çok zorluyor beni.kafamı toparlayamıyorum.evin tozunu 10 gündür almıyorum süpür sil yat
ben telefonla aradim canim hemsire ile gorustum bilgileri telefonda aldi 22. haftada mi ne asim olcakmis aricakmis.gidemezsen sende telefonla arayabilirsinGünaydın kızlar ❤ kalbi duyunca sağlık ocağı yanımıza gel demişti ben bugün oraya gideceğim
Ben hıc saglık ocagına gıtmedım hala annemlerın orda cunku kaydım saglık ocagına gıtmek sart mı acaba?ben telefonla aradim canim hemsire ile gorustum bilgileri telefonda aldi 22. haftada mi ne asim olcakmis aricakmis.gidemezsen sende telefonla arayabilirsin
bana doktorum gebeligini bildir demisti gecen hafta canim.nerdeyse kaydin ara soyle gitmen sart degil.ama asi icin gitmek zorundaymisiz.aldirirsin ozamana kadar kaydiniBen hıc saglık ocagına gıtmedım hala annemlerın orda cunku kaydım saglık ocagına gıtmek sart mı acaba?
sağlıkla gelsi nbebişlerimiz inşallah. ilk hamileliğiniz mi.Biz de dün gördük çok şükür, doktor dinlemedi ama kalp atışı var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?