2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ay masallah deme canım.kilo kötü bişey.miden bulanıyorsa salatalık ye cok ıyı gelıo denendi onaylandı soy soy ye
Kız benim hem bulanıyor hem yiyorum madem yiyeceğim bılanmasa bari ona maşallah dedim. Benim de kilo yokuş aşağı bırakılan tekerlek misali yoksa. Ama yerken bile yoruluyorum geri çıkarıp yemeye daha çok yoruluyorum

oda kötü doğru diyorsun canım valla.boşver en azından kilo almazsın iyi yerinden bak.ben doktordan her gittiğimde azar yiyorum

Kızlar İzmir de önerebileceginiz kadın doğum doktoru var mı..
Şimdilik hayat hastanesine gidiyorum, Dr u beğendim ama hastane hak hiçbir bilgim yok..
Sizlerden fikir bekliyorum.
Memnun kaldığınız Dr ve hastaneleri paylaşırsanız sevinirim ☺

U8 Bebim yanlar agriyo kiz mi o zaman

Arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra bir sonraki muayeneye kaçıncı haftanızda çağırdı doktorunuz? Ben 6+4 iken duydum, 4 hafta sonra gelmemi söyledi. Siz ne zaman gittiniz veya gideceksiniz?
Aylik rutin canim normal seninki de. Ayda bi gideceksin bundan sonra

yazdım ben

Misafirlerim vardı şimdi okuyabıldım yazılanları. Ben parti yapmayı düşünüyorum Bi arkadasın da dedıgı gıbı zarfa yazdırıp. İlk cocuk dıye bıraz fazla özenıyoruz tabi :)
Kilo konusunda ben daha almadım 62 ile hamıle kaldım hala aynıyım en son gıttgımde 61dim. Umarım birden patlamam

Cok yoruluyorum biri 3 digeri 11 aylik kizlarimla hamilelik yasamak cok zormus... canlari sagolsun ama dinlenmek istedigimde bile dinlenemiyorum ve bu beni yipratiyor esimin yardimi olmasa asla kaldiramam Allah razi olsun ondan

Cok yoruluyorum biri 3 digeri 11 aylik kizlarimla hamilelik yasamak cok zormus... canlari sagolsun ama dinlenmek istedigimde bile dinlenemiyorum ve bu beni yipratiyor esimin yardimi olmasa asla kaldiramam Allah razi olsun ondan

Abi nedin gi kazaylami oldu isteyerek mi

geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı tekrar hamilelik yaşatsın

ben telefonla aradim canim hemsire ile gorustum bilgileri telefonda aldi 22. haftada mi ne asim olcakmis aricakmis.gidemezsen sende telefonla arayabilirsin
Ben hıc saglık ocagına gıtmedım hala annemlerın orda cunku kaydım saglık ocagına gıtmek sart mı acaba?

Ben hıc saglık ocagına gıtmedım hala annemlerın orda cunku kaydım saglık ocagına gıtmek sart mı acaba?
bana doktorum gebeligini bildir demisti gecen hafta canim.nerdeyse kaydin ara soyle gitmen sart degil.ama asi icin gitmek zorundaymisiz.aldirirsin ozamana kadar kaydini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…