istedim biri kış bebeği olsun .olmadı biri nisan biri temmuzBende de öyle canım boğaz kuruluğu, hapşırık var ama halsizlik ya da herhangi birşey yapmadı şimdilik şükür.
Uyku bende de var, birde yeme dediğin gibi. Onun dışında göbek deliğim karnım ağırıyor benim ya eskiler der ya göbeğin kaçmış aynı öyleo çoktan bitti.uyku var çok birde yeme derdi
Uyku bende de var, birde yeme dediğin gibi. Onun dışında göbek deliğim karnım ağırıyor benim ya eskiler der ya göbeğin kaçmış aynı öyleo çoktan bitti.uyku var çok birde yeme derdi
bütün gün uyusam bana mısın demem.yatarım sabah okula gitmek çok zorluyor beni.kafamı toparlayamıyorum.evin tozunu 10 gündür almıyorum süpür sil yatUyku bende de var, birde yeme dediğin gibi. Onun dışında göbek deliğim karnım ağırıyor benim ya eskiler der ya göbeğin kaçmış aynı öyle
çok kilo aldım hiç hareketim yok 100 kiloyla doğurcam doktor gene kızcak yürü dedi yürü ne kelime tuvalete üieniyorumUyku bende de var, birde yeme dediğin gibi. Onun dışında göbek deliğim karnım ağırıyor benim ya eskiler der ya göbeğin kaçmış aynı öyle
Ev işi deme bana zar zor yemek yapıyorum. Oda bulantı falan ondna değil canım bir iş yapmak istemiyor benim. Dediğin gibi temizlikte. Çocuklar okula götür getir ödev yap yat uyu sabah kalk kahvaltı yap onlar derle topla. Hep kaba iş yapıyorum. Birde havalar soğuk üşüyorum çokbütün gün uyusam bana mısın demem.yatarım sabah okula gitmek çok zorluyor beni.kafamı toparlayamıyorum.evin tozunu 10 gündür almıyorum süpür sil yat
benım ev sıcak.bende bir kap yemek yapsam gülüp oynuyorum o derece.uyuyan güzel gibi uyumaktan şiştim.Ev işi deme bana zar zor yemek yapıyorum. Oda bulantı falan ondna değil canım bir iş yapmak istemiyor benim. Dediğin gibi temizlikte. Çocuklar okula götür getir ödev yap yat uyu sabah kalk kahvaltı yap onlar derle topla. Hep kaba iş yapıyorum. Birde havalar soğuk üşüyorum çok
evet an itibariyle kızım evimize gribi taşıdı.hapşırıklar başladı bende hakkımızda hayırlısı
hadi yaa profesör olan mı öyle demişti? 3. ayda mı dedi?
Aynı dertlerden muzdaribiz vallaçok kilo aldım hiç hareketim yok 100 kiloyla doğurcam doktor gene kızcak yürü dedi yürü ne kelime tuvalete üieniyorum
Ben mecbur üşensem bile çocuklar var yapıyorum, birde eşim yemek konusunda titizdir ister yemeği. Yapta ne olursa olsun der yerbenım ev sıcak.bende bir kap yemek yapsam gülüp oynuyorum o derece.uyuyan güzel gibi uyumaktan şiştim.
ben 65le kaldım en son 69dum.karnım 6 aylık gibi inanmazsın vallaAynı dertlerden muzdaribiz vallaben doğum kontrol iğneleri vurdurdum en küçükte onlar bana kilo yaptı, iki sene adet göremedim. O kiloları veremedim. Yemek yemeyi pek bir severim de şimdi 75 ile hamile kaldım boy 1.63 enine geniş boyuna kısa bir kadın olacağım. 95 görürüm herhalde
burnum hep tıkanık astım var zaten.doktora bile bahsetmedim bından hiç nefes alamıyorum desem yeridirhadi yaa profesör olan mı öyle demişti? 3. ayda mı dedi?
75den iyi amaben 65le kaldım en son 69dum.karnım 6 aylık gibi inanmazsın valla
Ayy maşallah sanao çoktan bitti.uyku var çok birde yeme derdi
allah kabul etsin bnde kılmadım daha canım.bn 85 doğum yapmışım zamanında,bnde kalkayım namaza75den iyi amaaman inşallah emzirme döneminde dikkat eder veririz. Hızlı kalori yakacağız o dönem. Benim çocuklar da biri ortaokul biri ikinci sınıf en küçük birinci sınıf olacak bol koşturmaca inşallah veririm. Neyse canım ben kalkayım namazımı kılayım ardından yavaş yavaş yatağa kayayı
Bir hamileden hatırlamasını hatırlatmasını bekleme zaten normalde yarım akıllıydım şimdi hepten gidikİnşallah unutmaz isem yazarımeğer unutur isem sen hatırlat
Allah kabul etsin şimdiden canım. Suanda bana da yer ver inşallah. Hayırlı gecelerallah kabul etsin bnde kılmadım daha canım.bn 85 doğum yapmışım zamanında,bnde kalkayım namaza
ay masallah deme canım.kilo kötü bişey.miden bulanıyorsa salatalık ye cok ıyı gelıo denendi onaylandı soy soy yeAyy maşallah sanadarısı bana inşallah midem hep boğazımda ama doymuyorum da
O zaman belim ağrır ise buraya yazarım. Ama sen beni de hatırlamazsınBir hamileden hatırlamasını hatırlatmasını bekleme zaten normalde yarım akıllıydım şimdi hepten gidik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?