2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Uyku bende de var, birde yeme dediğin gibi. Onun dışında göbek deliğim karnım ağırıyor benim ya eskiler der ya göbeğin kaçmış aynı öyle
bütün gün uyusam bana mısın demem.yatarım sabah okula gitmek çok zorluyor beni.kafamı toparlayamıyorum.evin tozunu 10 gündür almıyorum süpür sil yat

Uyku bende de var, birde yeme dediğin gibi. Onun dışında göbek deliğim karnım ağırıyor benim ya eskiler der ya göbeğin kaçmış aynı öyle
çok kilo aldım hiç hareketim yok 100 kiloyla doğurcam doktor gene kızcak yürü dedi yürü ne kelime tuvalete üieniyorum

bütün gün uyusam bana mısın demem.yatarım sabah okula gitmek çok zorluyor beni.kafamı toparlayamıyorum.evin tozunu 10 gündür almıyorum süpür sil yat
Ev işi deme bana zar zor yemek yapıyorum. Oda bulantı falan ondna değil canım bir iş yapmak istemiyor benim. Dediğin gibi temizlikte. Çocuklar okula götür getir ödev yap yat uyu sabah kalk kahvaltı yap onlar derle topla. Hep kaba iş yapıyorum. Birde havalar soğuk üşüyorum çok

benım ev sıcak.bende bir kap yemek yapsam gülüp oynuyorum o derece.uyuyan güzel gibi uyumaktan şiştim.

evet an itibariyle kızım evimize gribi taşıdı.hapşırıklar başladı bende hakkımızda hayırlısı

ah bee çok geçmiş olsun
ama şöyle içini rahatlatayım, normal standart grip olduğunda ilaçla da asla geçmediği için bir farkı olmuyor da ay o burun damlasını sıkamamak çok kötü ben ilk testi yaptığımda deli gibi griptim hamileliğimi resmen griple açtım

hadi yaa profesör olan mı öyle demişti? 3. ayda mı dedi?

Evet guzelim. Prof. Olan 12. Haftadan sonra yapariz demisti. Devlete gidince doktor tahlilleri otomatikman yeniledi. Kendi doktorum bosuna is gucu ve masraf olmasin demisti oysa.

çok kilo aldım hiç hareketim yok 100 kiloyla doğurcam doktor gene kızcak yürü dedi yürü ne kelime tuvalete üieniyorum
Aynı dertlerden muzdaribiz valla ben doğum kontrol iğneleri vurdurdum en küçükte onlar bana kilo yaptı, iki sene adet göremedim. O kiloları veremedim. Yemek yemeyi pek bir severim de şimdi 75 ile hamile kaldım boy 1.63 enine geniş boyuna kısa bir kadın olacağım. 95 görürüm herhalde

benım ev sıcak.bende bir kap yemek yapsam gülüp oynuyorum o derece.uyuyan güzel gibi uyumaktan şiştim.
Ben mecbur üşensem bile çocuklar var yapıyorum, birde eşim yemek konusunda titizdir ister yemeği. Yapta ne olursa olsun der yer

ben 65le kaldım en son 69dum.karnım 6 aylık gibi inanmazsın valla

ben 65le kaldım en son 69dum.karnım 6 aylık gibi inanmazsın valla
75den iyi ama aman inşallah emzirme döneminde dikkat eder veririz. Hızlı kalori yakacağız o dönem. Benim çocuklar da biri ortaokul biri ikinci sınıf en küçük birinci sınıf olacak bol koşturmaca inşallah veririm. Neyse canım ben kalkayım namazımı kılayım ardından yavaş yavaş yatağa kayayı

allah kabul etsin bnde kılmadım daha canım.bn 85 doğum yapmışım zamanında,bnde kalkayım namaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…