Valla benim ilk oğlum oldu ilk hamilemizde karnım burnumda kustugumu biliyordum o hoc belli olmuyor valmacanım benim 5. haftanın sonunda başladı . Ben yaklaşık 1 haftada 2 kilo verdim sürekli kusmaktan , umarım başlamaz şimdi bi arkadaşıma yazdım bende hiç kusma bulantı olmadı dedi. Sadece baş dönmem ve baş ağrım oldu dedi. Oda erkek annesi olacak dedim acaba çok kusan kız , kusmayan erkek annesi mi oluyor ? ahaha :)
Benim 5+2de çok şiddetli başladı canımBulantılarınız ne zaman başladı kızlar benim ilk hamileliğimde 7nci hafta başlamıştı. Henüz başlamadı istemiyorum da başlamasını
Gerçekten böyle.birseumi varmi acaba benim baya farklı geçiyor bu seferki insallah cinsiyet farklıdırValla benim 3 kızım var 3 ünde de kustum. Ama kimi erkek bebekte kusuyor herhalde cinsiyet için bir ayrım olmasa gerek. Ama genel anlamda hamilelikte erken dönem rahat geçiyorsa erkek olur kanısı var, birde kızı ve oğlu olan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla hamilelik farklı geçerse cinsiyet farklıdır gibi ama en doğrusunu Allah bilir
Biz de Maldivler için tatil paket satın almıştık bi kaç ay önceden. Uçak biletleri otel ücreti hepsi ödendi ama vazgeçtik gitmekten. Uçak belki çok sorun olmayabilir bilmiyorum ama oradaki yiyeceklerden korkuyorum ve ada olduğu için sıkıntılı bir durum olursa hastane yok. Deniz uçağı geliyor acil bir durumda o da 4 5 saati buluyor. Korkup vazgeçtik. Tur şirketi para iadesi yapmıyor ama en azından 2 sene sonrası için fark ödeyelim o zaman gidelim dedik değerlendireceklermişEvet canım bildiğimiz Çin. Doktorum bir sakınca görmedi. Uçmadan 2 gün önce bir daha kontrol edecek. Son kararı verecek.
Biz de Maldivler için tatil paket satın almıştık bi kaç ay önceden. Uçak biletleri otel ücreti hepsi ödendi ama vazgeçtik gitmekten. Uçak belki çok sorun olmayabilir bilmiyorum ama oradaki yiyeceklerden korkuyorum ve ada olduğu için sıkıntılı bir durum olursa hastane yok. Deniz uçağı geliyor acil bir durumda o da 4 5 saati buluyor. Korkup vazgeçtik. Tur şirketi para iadesi yapmıyor ama en azından 2 sene sonrası için fark ödeyelim o zaman gidelim dedik değerlendireceklermişİnşallah kabul ederler.
Kızlar hamileliğimi hissetmiyorum diyorsunuz ya yerinizde olmak o kadar isterdim ki neredeyse öğrendiğimden beri mide bulantısı çekiyorum geçmiyor da dua edin ben de hissetmeyimr şu belirtileri
Gerçekten böyle.birseumi varmi acaba benim baya farklı geçiyor bu seferki insallah cinsiyet farklıdır
Bizde tatile gidecektik evleneli 15ay oldu balayından sonra ikinci kez gidecektik :) alalım dediğinde bence alma bi bu ay geçsin emin olayım dedim hamile olduğumu öğrendim:) ama ben yine gitmek istiyorum da gidilebiliyor mu kaç aya kadar uçağa biçiliyor vs hiç bileğim yokTatil icin gitmeyi ben de riske alamazdim sanirim. Ustelik Maldivler’e. İnsallah degerlendirirler, kabul etmezlerse de giden para olsun. Bebislerimiz sihhatle gelse de.
Doktorumun son gorusu onemi. Persembe muayenem var. Hayirlisi bakalim. En ufak risk varsa gitmem ben de. ☺
İnşallah brş an önce rahata kavuşur hiç belirtisiz rahat bir hamilelik geçirirsin
Valla bende senin gibi düşünüyorum inşallah öyledir de sağlıklı hayırlı bir oğlum olur
Kaybınız için üzüldüm başınız sağ olsunbenim ilk bebegim oglandi ama erken dogum nedeniyle kaybettim ve suan 2tane dunya tatlisi kizlarim var ❤❤ Ama okadar cok istiyorumki saglikli birtanede oglum olsun diye... o ilk kaybimdan sonra hep bir burukluk kaldi icimde❤❤ Rabbim insallah herkesin gönlune gore verir... benimde mide bulantim kusmam hic yok hamileligin basindan beri... sadece cok midem kaziliyordu ilk baslarda suan sukur sanki hic hamile degilim gibi bakalim hayirlisi
Inşallah sana hayırlı bir oğlan banada hayırlı bir kiz versin rabbim tabi diğer tüm arkadaşlarada gönüllerinden geçeni nasip etsinİnşallah brş an önce rahata kavuşur hiç belirtisiz rahat bir hamilelik geçirirsin
Valla bende senin gibi düşünüyorum inşallah öyledir de sağlıklı hayırlı bir oğlum olur
Senin yeme hakkın var canım, sen verdiğin kiloyu almaya başlarsın anca. Hedefim 16. Haftaya kadar kilo almamak. Diyetisyenimle bebeği kilo aldırıp beni zayıflatmaya bakıyoruz.
Uzun yıllar Çin’in değişik şehirlerinde yaşadım, orada da okudum. Alıştım artık helal ne yenir ne içilir, nerede bulunur. He benlik mi; asla. Onun için burada Çin’den misafirim gelmemişse asla gitmem uzakdoğu restaurantlarına.
Benim de ilk gebelik belirtim yumurtlamadan 7 gün sonra peşpeşe 3 defa baş dönmesi oldu. Ama vertigo ataklarını gayet iyi bildiğim için eşime “Şu an döllenme gerçekleşiyor bak görürsün sonucu” demiştim. Öyle de çıktı.
Baş dönmen devam ederse kulak kristallerine baktır canım. Hafif dönmenin ikinci nedeni o olabilir. Geçmiş olsun.
Bulantılarınız ne zaman başladı kızlar benim ilk hamileliğimde 7nci hafta başlamıştı. Henüz başlamadı istemiyorum da başlamasını
Tamam canım ne isteyeceğiz peki kan tahlili olarak
Allah razı olsun canımBen ediyorum canım umarım en kısazamanda biter mide bulantılarınız
Bide cnm kaçıncı haftada gözüktü altan bakıncaCnm 9822 iken görünmedi karından 2 gun sonra gittim yine karından görünmedi vajinal keseyi ve bebeği gördük
Allah razi olsun.. rabbim kimseye yasatmasinKaybınız için üzüldüm başınız sağ olsun
Ben cevaplarım, kese vajinL ultrasonla 4,5 hastalıkken gözüktü karnımdan görememiştiBide cnm kaçıncı haftada gözüktü altan bakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?