2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Valla benim ilk oğlum oldu ilk hamilemizde karnım burnumda kustugumu biliyordum o hoc belli olmuyor valma

Gerçekten böyle.birseumi varmi acaba benim baya farklı geçiyor bu seferki insallah cinsiyet farklıdır

Evet canım bildiğimiz Çin. Doktorum bir sakınca görmedi. Uçmadan 2 gün önce bir daha kontrol edecek. Son kararı verecek.
Biz de Maldivler için tatil paket satın almıştık bi kaç ay önceden. Uçak biletleri otel ücreti hepsi ödendi ama vazgeçtik gitmekten. Uçak belki çok sorun olmayabilir bilmiyorum ama oradaki yiyeceklerden korkuyorum ve ada olduğu için sıkıntılı bir durum olursa hastane yok. Deniz uçağı geliyor acil bir durumda o da 4 5 saati buluyor. Korkup vazgeçtik. Tur şirketi para iadesi yapmıyor ama en azından 2 sene sonrası için fark ödeyelim o zaman gidelim dedik değerlendireceklermiş İnşallah kabul ederler.

Tatil icin gitmeyi ben de riske alamazdim sanirim. Ustelik Maldivler’e. İnsallah degerlendirirler, kabul etmezlerse de giden para olsun. Bebislerimiz sihhatle gelse de.

Doktorumun son gorusu onemi. Persembe muayenem var. Hayirlisi bakalim. En ufak risk varsa gitmem ben de.

Kızlar hamileliğimi hissetmiyorum diyorsunuz ya yerinizde olmak o kadar isterdim ki neredeyse öğrendiğimden beri mide bulantısı çekiyorum geçmiyor da dua edin ben de hissetmeyimr şu belirtileri

İnşallah brş an önce rahata kavuşur hiç belirtisiz rahat bir hamilelik geçirirsin
Gerçekten böyle.birseumi varmi acaba benim baya farklı geçiyor bu seferki insallah cinsiyet farklıdır

Valla bende senin gibi düşünüyorum inşallah öyledir de sağlıklı hayırlı bir oğlum olur

Bizde tatile gidecektik evleneli 15ay oldu balayından sonra ikinci kez gidecektik :) alalım dediğinde bence alma bi bu ay geçsin emin olayım dedim hamile olduğumu öğrendim:) ama ben yine gitmek istiyorum da gidilebiliyor mu kaç aya kadar uçağa biçiliyor vs hiç bileğim yok

Benim de hiç hamilelik belirtim yok, ne mise bulantısı ne baş dönmesi ne iştahsızlık... ara ara karnım kasılıyor ona da doktor normal dedi. Ama bi grip oldum hala toparlanamadı iyileşsem bi an önce de kurtulsam:-/

İnşallah brş an önce rahata kavuşur hiç belirtisiz rahat bir hamilelik geçirirsin

Valla bende senin gibi düşünüyorum inşallah öyledir de sağlıklı hayırlı bir oğlum olur

benim ilk bebegim oglandi ama erken dogum nedeniyle kaybettim ve suan 2tane dunya tatlisi kizlarim var Ama okadar cok istiyorumki saglikli birtanede oglum olsun diye... o ilk kaybimdan sonra hep bir burukluk kaldi icimde Rabbim insallah herkesin gönlune gore verir... benimde mide bulantim kusmam hic yok hamileligin basindan beri... sadece cok midem kaziliyordu ilk baslarda suan sukur sanki hic hamile degilim gibi bakalim hayirlisi

Kaybınız için üzüldüm başınız sağ olsun

Inşallah sana hayırlı bir oğlan banada hayırlı bir kiz versin rabbim tabi diğer tüm arkadaşlarada gönüllerinden geçeni nasip etsin

Inşallah hedefinizde kalırsınız iyi bari aynen çok uzak valla o tarz yerler hayatta yiyemem en iyi bizim yemeklerimiz hiç birseye değişmem

Aynen bakayım böyle uzun sürerse sorcam doktora olmadı kulak burun boğaza gözükürüm bende ilk gbeligimde anlamıştım hamile kaldığımi adetten 6 gün önce öğrenmiştim gerçi bundada 6 gün önce ogrendim adetten

Ben de 15 tatilde memleketim İstanbul'a uçak biletlerini almıştım kesenin gelişimi yavaslamisti benim moralim bozulmuştu .hem hamilelik devam ederse de giderim diyordum bu hafta kalp atışını duyunca Dr hiç tavsiye etmedi çok minik daha kalp atışını yeni duyduk miden de kötü kendini bukadar sıkıntıya sokmana degecekmi dedi.o kadar da ozledikki kızımla İstanbul'u yaza da doğum olacak yine gidemem .biletlerin iadesi olmadı 600 lirayı THY ye bağışlamış olduk tam organalrin oluşma döneminde radyasyona maruz kalmak çok hoşuma gitmedi .bişey oalcagindan değilde işte olursa da suclarim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…