2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet canım bildiğimiz Çin. Doktorum bir sakınca görmedi. Uçmadan 2 gün önce bir daha kontrol edecek. Son kararı verecek.
ilk gebeliğimde benim 13 saatlik uçak yolculuğu yapmam gerekiyordu. Doktor onay vermişti ama içim rahat olsun diye radrasyon önleyici iç çamaşırı almıştım. İşe yaradı mı radyasyon almadı mı bilemem ama benim içim rahatlamıştı önlem almış olmuştum kendimce. Sende incele istersen netten radrasyon önleyici çamaşırlatı bi. Maksat gönlümüz rahat olsun.

Nasip canım,buralarda tanıdık mı var neden Adapazarı

Nasip, hayırlısı inşallah. Ailem orada, üniversite için geldim kaldım neredeyse 20 yıldır bi başıma kaldım gurbet ellerde. İzmir’de eşimin memleketi, ailesi orada. Bi Köroğlu, bi Ayvaz takılıyoruz burada.

Maslahhh cnm bende ilk uglimda 1 ay gitmiştim hemen hamile kalmıştım şimdi fiyatı baya yüksekmiş 350 bende yılmaz gencoya gidiyorum

Evet canım biraz pahalı ama ben ilk çocuğuma tedaviyle hamile kaldım ve hamilelik sürecim çok riskliydi. O yüzden Bülent beyden başkasını düşünmedim işinde çok başarılı bir doktor. Yılmaz Genco da çok iyi benim çok arkadaşım ona gitti. Inşallah sağlıkla gelsinler yavrularımız. Senin kaç haftalık?

Aramızda Adapazarı’ndan ve İzmir’den kimse var mı? Varsa hangi hastane ve doktora gidiyor, memnun mu bilgisi alabilir miyim?
Sakarya Adatıp Filiz Dursun. Kendisi cannnım doktorum olmaktadır. İstediğim her an ulaşabilirim rahattır rahatlatır. Hem bebeği hem anneyi sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarakta düşünür.

Bulantılarınız ne zaman başladı kızlar benim ilk hamileliğimde 7nci hafta başlamıştı. Henüz başlamadı istemiyorum da başlamasını

Tamam, bakayım hemen. Teşekkür ederim.

Bulantılarınız ne zaman başladı kızlar benim ilk hamileliğimde 7nci hafta başlamıştı. Henüz başlamadı istemiyorum da başlamasını
İlkinde 9. Haftada başladı 2 hafta sürdü.
Bunda ise 5. Haftanın başından beri mide bulantısı-kusma karışık ilerliyor

Valla bende diğer gebelikler de hemen başladı öğrenmeden daha. Bunda bugün 7+0 olduk henüz yok birşey
Kızlar günaydın hiç belirti hissetmeyen var mı? Hiç hamile değilim gibi
Bende aynı durumdayım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Bakalım yarın sağlık ocağından kan tahlillerimi alayım herhalde hissetmeye başlarım

Sakarya Adatıp Filiz Dursun. Kendisi cannnım doktorum olmaktadır. İstediğim her an ulaşabilirim rahattır rahatlatır. Hem bebeği hem anneyi sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarakta düşünür.

İkide iki. ^_^ Peki ziyaret edeceğim kendisini inşallah. Teşekkür ederim.

Canım ben Beyhekim de Sedat Umur’a gidiyorum. Çevremdeki çoğu kişi onda doğum yaptığı için. Genç ama çok tecrübeli bir doktor

Tesekkur ederim canim. Listeme bunu da ekliyorum. Gönlüm kendi doktorumdan yana ama, bir başıma altında kalamam diye alternatiflere bakıyorum.

canım benim 5. haftanın sonunda başladı . Ben yaklaşık 1 haftada 2 kilo verdim sürekli kusmaktan , umarım başlamaz şimdi bi arkadaşıma yazdım bende hiç kusma bulantı olmadı dedi. Sadece baş dönmem ve baş ağrım oldu dedi. Oda erkek annesi olacak dedim acaba çok kusan kız , kusmayan erkek annesi mi oluyor ? ahaha :)

Valla benim 3 kızım var 3 ünde de kustum. Ama kimi erkek bebekte kusuyor herhalde cinsiyet için bir ayrım olmasa gerek. Ama genel anlamda hamilelikte erken dönem rahat geçiyorsa erkek olur kanısı var, birde kızı ve oğlu olan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla hamilelik farklı geçerse cinsiyet farklıdır gibi ama en doğrusunu Allah bilir

Cnm benim de senin gibi 7 haftanin içinde 27 ağustos doğum tarihi ama malesef benim hamilelik sağlıklı değil galiba düşük yapıyorum yarın belli olacak dun kan verdim yarında bakacak değerlerim e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…