2020-2021 SSVD Adayı Annelerin Paylaşım Alanı

Merhaba sizi merak ettim. İnşallah sağlıkla kavuşmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum.

Merhaba sizi merak ettim. İnşallah sağlıkla kavuşmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum.
Merhaba, 30 Ocak 2021 de normal doğuma saatler kala mekonyumunu yaptığı in bebeğim, acil sezaryene geçildi. Çok şükür kavuştuk, ama 3 gündür çişini doğru düzgün yapamadığı için bugün doktora gittik, mama desteği vs derken kanında enfeksiyon çıktı, acil yenidoğan yoğunbakıma yatış verdiler. Şimdi bebeğimi oraya bırakıp geldik. Antibiyotik başlayacaklar. Kendimi suçluyorum. 41. Haftadayken ssvd dedim inatla, mekonyum olunca korkup hemen sezaryene dönelim dedim, belki mekonyum nedeniyle enfeksiyon kaptı kuzum... belki kaderi çok zorladım diyorum. Allah bütün yavruları korusun

Geçmiş olsun bebeğinizin hastanede olmasına çok üzüldüm. Ama kendinizi suçlamayın eğer sebep mekonyum olsaydı doğduğunda yapılan tahlillerde de çıkar ve hemen yoğun bakıma alırlardı. Ayrıca o kadar çok doğumda bebek doğum öncesi mekonyum yapıyor ki, takip ettiğim doktorlar doğum sırasında mekonyum olsa bile bebeğin kalp atışı düzgün ve strese girmemesi durumunda belli bir süre yine de doğumu bekliyorlar. Kendinizi suçlamayın siz doğal bir süreci beklediniz. Doktorun da desteklediği bir süreç bu. Ayrıca risk olduğu anda da dönmüşsünüz, sizin bir suçunuz yok. Bebekler doğduğunda ufacık bir mikroptan bile enfeksiyon kapabiliyorlar. İnşallah hiçbir sağlık sorunu olmadan sağlıkla bebeğinizi alıp evinize dönersiniz. Acil şifalar diliyorum.

Çok teşekkür ederim Yusuf bey ile ve asistanı ile görüştüm ama fiyatları çok malesef. Şu anda onu karşılayamayacağım. Ama tesadüf Rabbim gönlüme göre bir doktor nasip etti. Laf arası sordum sadece olabilir mi ssvd diye. Biz kişiye özel doğum planlıyoruz. Herşey uygun olursa neden olmasın tabiki olur dedi. Bakalım benim kilom bebeğin kilosu ne olacak son haftalarda ona göre planlayacağız

Aynen benim doktorumda başta çok olumluydu ama sonra yan çizdi resmen şimdiki doktorum şartlara bağlı dedi mesela beni hiç heveslendirmedi ama uygun olursa neden olmasın olur tabi dedi. Merakla son haftalarımı bekliyorum bakalım ne olacak. İlk ssvd denememdeki gibi kendimide heveslendirmiyorum. Yusuf bey çok pahalı evet onu karşılayamam malesef. Şu anki doktorumda Çorlunun en iyi kadın doğum doktoru Yekta bey. Umarım herşey yolunda gider çok teşekkür ederim cevabınız için

İnşallah gönlünüze göre sağlıkla doğum yaparsınız. Doktorunuz tecrübeli ve özellikle dürüstse doğru kararı verdiğini bilirsiniz. Öyle olunca sezaryene de dönülse keşke demezsiniz.

Merhabalar,

benim de ilk bebeğim sezaryendi şu an 16 aylık ben de 7 haftalık hamileyim araları tam 24 ay olacak. Sizin nasıl geçti normal doğumunuz? Bu yazdığınızı görünce çok heyecanlandım umarım yazdığımı görürsünüz Nasıl hazırlandınız?

Mrb doktorunuz kimdi acaba.brnde cerkezdeyim ve irmete gidiyorum

Merhaba bende 2021 agustosta sezeryan dogum yaptim ve suan 6 haftalik hamileyim ssvd istiyorum. Nasil yaptiniz anlatirmisiniz? Hangi sehirdesiniz?

Merhaba hangi doktorlar bunlar acaba isim verebilir misiniz

DOKTORUNUZU DUYDUM BEN DE SSVD arastırırken denk gelmiştim herkes cok memnun ilk dediğiniz doktoru duymamıstım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…