Yaşadığım şehirde ssvd yaptıran bir doktor görünüyordu, bahsettiğiniz ssvd sayfalarında gördüm, sevinçle aradım ancak Sekreteri hocanın Ankara’da yaşadığını, planlı sezaryen doğum yaptırdığını vs söyleyince, ssvd sayfasına durumu bildirip adını silin benim gibi ümitlenmesinler gebeler dedim
Dün ankaradan Aylin Totan hanımla görüştüm, çok pozitif enerjisi var ve doğum anında belli olacak bir durum bu, ancak ben destekliyorum ssvd yi, öneriyorum dedi, risklerini faydalarını sıraladı. Ancak eşim çok korkuyor. Çünkü bizim ilk doğum planlı sezaryen, yani hiç sancı, su gelmesi nişan vs yaşamadık. Nasıl olacak diye endişe ediyor, Ankara’ya birbıçuk saat mesafede yaşıyoruz, yetişebilir miyiz, ya doğum başlamadı gidin derlerse sonra doğum başlarsa yolda doğurmak zorunda kalırsan rüptür olursa aman Allahım neler neler diyor. Bana cesaret veren tek kişi yine kendim oluyorum. Yetişiriz sıkma canını diyorum ama benim de bütün cesaretim krılıyor ve korkuyorum. Doğum başlangıcı hakkında biraz bilgi verseniz ne güzel olur