- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
yerinde olsam valla 12 den önce kalkmazdım. Cumartesi pazar öğle 1 den önce kalkmıyorum daha doğrusu kalkamıyorum yaben hergun erkenciyim bebeğim ya ah ah çalışan bayansın olcak oyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerinde olsam valla 12 den önce kalkmazdım. Cumartesi pazar öğle 1 den önce kalkmıyorum daha doğrusu kalkamıyorum yaben hergun erkenciyim bebeğim ya ah ah çalışan bayansın olcak oyle
Bu arada bende karnımdan mideme kadar mide kazınma böyle acı bi his batma gibi hissettim baya oldu canımı yaktı , bir de dünden beri kirpik diplerim kaşınıyor , sol kasığımda bu sabah batma baya kuvvetliydi canımı yaktı belirti olduğuna inanmak üzereyim yaben hergun erkenciyim bebeğim ya ah ah çalışan bayansın olcak oyle
@Anneyimbenanne35
Günaydınn hatunlar
ya test yapsana bi bende meraklandım şimdiGünaydın, gerçi günaydın geçti ama bu arada hala regl olmadım ben olsaydım 3.günüm olacaktı. Heyecanlı bekleyiş
Dün yaptım hayalet çizgi bile yok Dünkü testi atmadım belki kuruyunca çıkar diye sadece buharlaşma çizgisi var.ya test yapsana bi bende meraklandım şimdi
Kan versen ? ama bi kaç gün geç kalması normal benimde öyle oluyor hep işte bi umut, inşallah olumlu olurDün yaptım hayalet çizgi bile yok Dünkü testi atmadım belki kuruyunca çıkar diye sadece buharlaşma çizgisi var.
Kan versen ? ama bi kaç gün geç kalması normal benimde öyle oluyor hep işte bi umut, inşallah olumlu olur
o zaman çok heveslendirmeyim seni , sen bi kaç gün daha bekle gelmezse öyle git doktora bakalım.Buharlaşma çizgisi bu. Ya Bi belirttim
Bugün veririm belki. Ya Bi belirttim yok aslında. Şu an göğüslerim şiş ara ara bel ağrısı var. Ee o da regl olacağım zaman da oluyor zaten. Uyku durumu var ama o havalardan. Ben hamile kaldığımda ilk belirttim sık tuvalete çıkmak oluyor. Hiç öyle Bi durumum yok. Yumurtlama günümden eminim. Üstünden 17 gün geçti, olsa çıkardı. Geç döllenme de olamaz yani
o zaman çok heveslendirmeyim seni , sen bi kaç gün daha bekle gelmezse öyle git doktora bakalım.
haklısın canım ya boşver sıkma canını , yakın zamanda nasip olur inşallah hepimize3 kimyasaldan sonra çift çizgi görsen bile heveslenemiyorsun zaten malesef
benimde yoğun kasık batmam var totoma kadar gdiyo o sancı 2 dk sürüyo ama baya canım yanıyo ya3 kimyasaldan sonra çift çizgi görsen bile heveslenemiyorsun zaten malesef
Yumurtlamadan sonra oluyor o. Bende de oldu. İnşallah hayırlı haberler alırız senden :)benimde yoğun kasık batmam var totoma kadar gdiyo o sancı 2 dk sürüyo ama baya canım yanıyo ya
inşallah ya , dün karnıma da batma girdi bir de parmağımı gözüme sokçak kadar kirpik diplerim çok kaşındı , snra tesadüfen belirtileri okurken gördüm kirpik dipleri kaşıntısı bile belirtiymiş bu ay kendimi çok gazla getirdim ya inşallah üzülmemYumurtlamadan sonra oluyor o. Bende de oldu. İnşallah hayırlı haberler alırız senden :)
Hanımlar ,
Hepinizin allah gönlüne göre versin. İnşallah bende 2019 da anne olmayı çok çook istiyorum brda diğer isteyen arkadaşlar gibi. Bat a 9 gün var sol kağımda sabahtan beri biir agrı var ama sadece sol kasgımda üşütmüşte olabilir miyim diyorum ama bilemiyorum
huhuuu gözünaydın canımmmm , çalışmalara başla bakalım evden dışarı çıkmayınSelam kızlar bugün ovülasyon testi yaptım ve 2si de koyu cıktıııııumarım yanılmıyorumdur
Ayy kzuumm çok sağolll 19.Gün bugün çift çizgiyi göremicem sandım resmen yaahuhuuu gözünaydın canımmmm , çalışmalara başla bakalım evden dışarı çıkmayın
sen hala burda mısın ya ? koş kocanı bul hemenAyy kzuumm çok sağolll 19.Gün bugün çift çizgiyi göremicem sandım resmen yaa
Kuzumm adamı işten mi alayımsen hala burda mısın ya ? koş kocanı bul hemen