- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki gec dollenme gibi canim 5 haftalik gebelik icin daha yuksek cikmasi gerekirdiKızlar değerim adet günümde 12.1 çıkmıştı sizce bu geç döllenme olabilirmi bir önceki ay 28 günde gördüm adetiadeti son 2 ay 30-32 değişti
Peki canım ultrasonda belli olur değilmi geç döllenme olup olmadığıSanki gec dollenme gibi canim 5 haftalik gebelik icin daha yuksek cikmasi gerekirdi
Ultrasonda gorundugu zaman keseyi ölçerek kac haftalik oldugunu soyluyorlar suan bu degerle ultrasonda gorunmez diye biliyorum benim degerim 180 iken doktor goremedi bir hafta sonrasina cagirmisti o zaman ancak kese belli oldu sonraki hafta da cenin olculerek tam kac haftalik oldugunu soyleyebilmistiPeki canım ultrasonda belli olur değilmi geç döllenme olup olmadığı
Teşekkür ederimUltrasonda gorundugu zaman keseyi ölçerek kac haftalik oldugunu soyluyorlar suan bu degerle ultrasonda gorunmez diye biliyorum benim degerim 180 iken doktor goremedi bir hafta sonrasina cagirmisti o zaman ancak kese belli oldu sonraki hafta da cenin olculerek tam kac haftalik oldugunu soyleyebilmisti
Rica ederim Allah saglikla kucagina almak nasip etsinTeşekkür ederim
Geçmiş olsun canım kaç haftalık düşük yaptın, kürtaj oldun mu. Ben de 2 ay önce 7 haftalık gebelik düşüğü yaşadım kanama ile düşürdüm. Doktor hemen denemeye başla mı dedi sanabende aldım sabırsızlıkla yapmayı bekliyorum beta 40 çıktı 3-4 güne heralde sıfırlanır o zaman başlarım yapmaya belki yakalarım yumurtlamayı tabi kanamam biterse
Ertesi gun tekrar kan vermelisin 2 kati yukselmisse muhtemelen gec donlenmedirKızlar değerim adet günümde 12.1 çıkmıştı sizce bu geç döllenme olabilirmi bir önceki ay 28 günde gördüm adetiadeti son 2 ay 30-32 değişti
Teşekkür ederim inşallah yükselirErtesi gun tekrar kan vermelisin 2 kati yukselmisse muhtemelen gec donlenmedir
Tam olarak anlamadım 13 ağustosta yumurtlama olduysa bile 24 ağustosta adet olmuşsunuz zaten. Yani gebelik oluşmamış demek ki. Üzerine görmüş olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Biraz daha anlaşılır yazarsanız yardımcı olunabilir. Mesela neden bugün akıntınız olması gerekiyordu bat günü mü bugün ya da yumurtlama? 14 Ağustos’tan başka ilişki olmadı mı? Ve son olarak ovulasyon testlerini deneyin yumurtlama gününü belirlemek için emin olamıyorsanızMerhaba arkadaşlar başlık açtım ama kimse bişey yazmadı.24 ağıstosta adet oldum her ay 28 günde bir oluyorum.13 ağustosta gece beyaz yapışkan bi akıntım geldi Burdan sordum internettende baktım yumurtlama akıntısıydı sanırım .eşim uzun yol şöförü olduğu için sürekli değerlendirme imkanımız olmuyo.14 ağustosta ilişki oldu. Pazartesi günü kan verdim 2 çıktı.bugün kahverengi akıntımın olması gerekiyodu akıntım kasık ağrısı göğüs hassasiyeti yok.acaba yumurtalama olmuşmudur
Bebeğin plesantasını inceliyorlardı bende bebek büyük olduğu için erken Doğumda. Düşüşü bilemiyorum cnmmeraba kızlar patoloji sonucu bebeği incelemiyor mu bilgisi olan var mı. boşa mı bekledim 15 gün
bende bebek neden ölmüş onu inceliyolar sandımBebeğin plesantasını inceliyorlardı bende bebek büyük olduğu için erken Doğumda. Düşüşü bilemiyorum cnm
Çok pardon 13 eylülde akıntım olduTam olarak anlamadım 13 ağustosta yumurtlama olduysa bile 24 ağustosta adet olmuşsunuz zaten. Yani gebelik oluşmamış demek ki. Üzerine görmüş olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Biraz daha anlaşılır yazarsanız yardımcı olunabilir. Mesela neden bugün akıntınız olması gerekiyordu bat günü mü bugün ya da yumurtlama? 14 Ağustos’tan başka ilişki olmadı mı? Ve son olarak ovulasyon testlerini deneyin yumurtlama gününü belirlemek için emin olamıyorsanız
Bugün adet olmamm gerekiyor 3 gün önceden felan kahverengi akıntım başlarTam olarak anlamadım 13 ağustosta yumurtlama olduysa bile 24 ağustosta adet olmuşsunuz zaten. Yani gebelik oluşmamış demek ki. Üzerine görmüş olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Biraz daha anlaşılır yazarsanız yardımcı olunabilir. Mesela neden bugün akıntınız olması gerekiyordu bat günü mü bugün ya da yumurtlama? 14 Ağustos’tan başka ilişki olmadı mı? Ve son olarak ovulasyon testlerini deneyin yumurtlama gününü belirlemek için emin olamıyorsanız
bende bebek neden ölmüş onu inceliyolar sandım
Bende de temiz çıkmış birşey yokmuşTamam sebebi araştırıyorlar zaten ondan patoloji yapılıyor ama benim doktorum pek birşey çıkmıyor demişti sebep de bulamadılar zaten
Bende de temiz çıkmış birşey yokmuş